- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 113
- 36
İnşallah canim inşallah pozitif olur bu kezinsallah hamılesındır hep pozıtıf dusun sen takılma akıntıya falan moralın yuksek tut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canim inşallah pozitif olur bu kezinsallah hamılesındır hep pozıtıf dusun sen takılma akıntıya falan moralın yuksek tut
hayırlısı olsun guzel haberlerını beklıyorumİnşallah canim inşallah pozitif olur bu kez
anladım canım esım varıkosel oldu tese hıc olmadık kaan aydosun hastasıyız kaan hoca tese derse ankarada hrsde tese ve omer altun hrsde tup bebek yapıcaz bız zımır sayfasını kapattık bız canımAslında sperm olarak sayılmıyır...tese aemlıyatında testısten doku alıyorlar...bızde toplam 5 doku alındı..2 tanesı kullanıldı..39 yumurtaya karsılık 2 dokuda cıkmıstır o kadar sperm dıye düşünüyorum...bizim tek taraf acıldı..cok şükür cıktı..siz tese oldunuz mu onceden..
Tamam canim Rabbimin izniylehayırlısı olsun guzel haberlerını beklıyorum
Canim bayramin mubarek olsun senin ve tum arkadaslarimin..benimde oldu kacinci hafta idi hatırlamıyorum..hatta yogun lan şeklinde de oldu..ama mutlaka takip et ve nolursun yorulma doktorunuda ara..progesteron kullaniyormusun yada jel filan atiyormusun oraya oda bazen yapıyor..kuru kuru mu putur putur sekildemi..islak kan gibimi bol bol istirahat ve bol su icmeye devam et canim..bana doktor onu önermişti..isler olur bak bayram ustu yorma kendini..biz seval le biliyorsun ki hep yattık..doguruncada bebeklerden olmuyor is guc..bir sure bosver tadilat filan onlar icinde yorma kendini..kızlar iyi geceler ve iyi bayramlar K kaderim35 özellikle tecrübeli anneler ve hamile olanlar diyeyim 25 haftalık olduk çok şükür bugün tuvalette bir şey dikkatimi çekti içimde kötü bir his yok fakat sizlerede danışmak istedim tualet kağıdını kullanırken kağıda hiçbirşey gelmiyor ço az vajina içine baktığımda da temiz akıntıdan başka bişey gelmiyor sanırım vajina ilk girişi tahriş oldu diye düşünüyorum sadece o kısımda damla şeklinde peçeteye geldi sizler arasında da böyle bir durum yaşayan oldumu acaba merakettimtabiii böyle giderse tatilde olsa doktorumu bilgilendiricem
Canim benim 5.aya kadar kanamam oldu lekelenme tarzinda ama benim kese disindadaydi ve clexan in etkisi vardi her kanamada gidiyordum bakiyordu dk rum takibini birakma sakin elden ara dkrunu mutlakakızlar iyi geceler ve iyi bayramlar K kaderim35 özellikle tecrübeli anneler ve hamile olanlar diyeyim 25 haftalık olduk çok şükür bugün tuvalette bir şey dikkatimi çekti içimde kötü bir his yok fakat sizlerede danışmak istedim tualet kağıdını kullanırken kağıda hiçbirşey gelmiyor ço az vajina içine baktığımda da temiz akıntıdan başka bişey gelmiyor sanırım vajina ilk girişi tahriş oldu diye düşünüyorum sadece o kısımda damla şeklinde peçeteye geldi sizler arasında da böyle bir durum yaşayan oldumu acaba merakettimtabiii böyle giderse tatilde olsa doktorumu bilgilendiricem
Ay cnm dikkat et kendine. Ablamla bir gidiyor hamileligin. Benimde 2.erkek yigen geliyor o da 25.haftada. bnm kiizm tek kaldi yanikızlar iyi geceler ve iyi bayramlar K kaderim35 özellikle tecrübeli anneler ve hamile olanlar diyeyim 25 haftalık olduk çok şükür bugün tuvalette bir şey dikkatimi çekti içimde kötü bir his yok fakat sizlerede danışmak istedim tualet kağıdını kullanırken kağıda hiçbirşey gelmiyor ço az vajina içine baktığımda da temiz akıntıdan başka bişey gelmiyor sanırım vajina ilk girişi tahriş oldu diye düşünüyorum sadece o kısımda damla şeklinde peçeteye geldi sizler arasında da böyle bir durum yaşayan oldumu acaba merakettimtabiii böyle giderse tatilde olsa doktorumu bilgilendiricem
Bu sene erkege döndü gene desene :))Ay cnm dikkat et kendine. Ablamla bir gidiyor hamileligin. Benimde 2.erkek yigen geliyor o da 25.haftada. bnm kiizm tek kaldi yani
ayyy ne güzel allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Ay cnm dikkat et kendine. Ablamla bir gidiyor hamileligin. Benimde 2.erkek yigen geliyor o da 25.haftada. bnm kiizm tek kaldi yani
iyiyiz canım çok şükür ne olsun ev yavaş yavaş toparlanıyor :) sizde keyifler nasıl havalar birden çok değişti bugün bayağ serin burası belki izmir daha iyidir :)@_ksk_ nasılsın canim..
Serin canim yaaa burasida bugun baya bir ara yagdi..biz bayramda geldigimizde de üşüdük bayaa urlada..hatta iskeleye gelmistik donduk aksam üstü..bir kac gündür kiz pijamalarla yatiyor..camlar filan gece kapalı..iyi olmaniza sevindim :))) dikkat et sende kendine üşütme tam gecis mevsimi..iyiyiz canım çok şükür ne olsun ev yavaş yavaş toparlanıyor :) sizde keyifler nasıl havalar birden çok değişti bugün bayağ serin burası belki izmir daha iyidir :)
evet canım kış geldi desene gelsin gelsin :))Serin canim yaaa burasida bugun baya bir ara yagdi..biz bayramda geldigimizde de üşüdük bayaa urlada..hatta iskeleye gelmistik donduk aksam üstü..bir kac gündür kiz pijamalarla yatiyor..camlar filan gece kapalı..iyi olmaniza sevindim :))) dikkat et sende kendine üşütme tam gecis mevsimi..
canım hayırlısı olsun bende gecen sene 2. denememi orda yaptım evet ilk gün dosya açılıyor muayene yapıyorlar uygunsa simer testi alıyorlar gerekli kanları veriyorsun sulu ultrason için gün veriyorlar bu ulturasonda bebeğin yerleşeceği rahimin temiz olup olmadığına bakıyorlar eşin kan ve sperm örneği veriyor tabiiii bunların hepsi aynı gün içinde olmuyor randevu veriyorlar ve sonuçlarınıza göre aşılamamı yoksa direk tüp bebekmi yapılacak ona karar verliyor yaş 39 geçmediysen rapordan faydalana biliyorsun yanlış hatırlamıyorsam 3000 ila 3500 civarı tuttu ilaçlar ile birlkte bu fiyat tedavi sürecine ve kullandığın ilaç sayısına göre değişiyor canım tekrardan hayırlısı olsun ege ünv . sabır işi git gellere beklemelere hazırlıklı ol şansın açık olsun umarım ilk ve son denem olur ve bebişin kucağında olurArkadaşlar ben yarın nasipse ege üniversitesine gidiyorum. Randevumuzu alalı 2 ay oldu.
Bir düşüğüm olduktan sonra Özel çınarlı hastanesinde 2 aşılamam oldu. Maalesef tutmadı..
İçime ege üniversitesi sindi sizce neyle karşılaşırım. Hemen tüp bebeke başlatırlar mı. Yarın dosya açılacakmış. Ne kadar ücret öderim. Allah benim gibi sabırsızlıkla bekleyenlerin evin neşesine kavuşnasını nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim ne güzel cevaplamışsınız. Bugün başladık hayırlısıyla inşallah.canım hayırlısı olsun bende gecen sene 2. denememi orda yaptım evet ilk gün dosya açılıyor muayene yapıyorlar uygunsa simer testi alıyorlar gerekli kanları veriyorsun sulu ultrason için gün veriyorlar bu ulturasonda bebeğin yerleşeceği rahimin temiz olup olmadığına bakıyorlar eşin kan ve sperm örneği veriyor tabiiii bunların hepsi aynı gün içinde olmuyor randevu veriyorlar ve sonuçlarınıza göre aşılamamı yoksa direk tüp bebekmi yapılacak ona karar verliyor yaş 39 geçmediysen rapordan faydalana biliyorsun yanlış hatırlamıyorsam 3000 ila 3500 civarı tuttu ilaçlar ile birlkte bu fiyat tedavi sürecine ve kullandığın ilaç sayısına göre değişiyor canım tekrardan hayırlısı olsun ege ünv . sabır işi git gellere beklemelere hazırlıklı ol şansın açık olsun umarım ilk ve son denem olur ve bebişin kucağında olur![]()