İrenbe tüp bebek merkezi iyi diyorlar cnm izmirde ama ben ege üni başvurdumKızlar merhaba
Ben de İzmir’de yaptıracağım tüp bebek
Karar veren veya memnun kalan var mı
Önerisi olan ??
Bn gittim smyraya beğenmedim fazla ege üni başvurdum sırf para tuzağı özellerirenbe pek ilgilenmiyormus diye duyumlar aldim hep smyrna denildi baska gidilicek yerler varmi kent hastanesi nasil bilgisi olan varmi
katiliyorum size ama universite sira hemen gelicekmi cok uzun zamanami randevu veriyorlar dr kimler var bunlari ii bilmek gerkliBn gittim smyraya beğenmedim fazla ege üni başvurdum sırf para tuzağı özeller
Bana 24 mayısa verdi ege üni 2 ay snrayakatiliyorum size ama universite sira hemen gelicekmi cok uzun zamanami randevu veriyorlar dr kimler var bunlari ii bilmek gerkli
Hamiemsiin şuanda ve ne kadar mal olduTavmergen de yaptırdım memnunum.
MernabaSmyrna
Kent Hastanesi'nde tedavi oldum, bir oğlum var çok şükür. 2017 de başladık, ilkini 14. Haftada kaybettim ikincisi çok şükür dünyaya geldi.irenbe pek ilgilenmiyormus diye duyumlar aldim hep smyrna denildi baska gidilicek yerler varmi kent hastanesi nasil bilgisi olan varmi
Asıl smyrna ilgilenmiyorum, her gittiğiniz de farklı doktorla muhatap oluyorsunuz, bir sorun olduğunda muhatabınız hemşireler oluyor.irenbe pek ilgilenmiyormus diye duyumlar aldim hep smyrna denildi baska gidilicek yerler varmi kent hastanesi nasil bilgisi olan varmi
Asla gitme kente paranla rezil olursun sakınirenbe pek ilgilenmiyormus diye duyumlar aldim hep smyrna denildi baska gidilicek yerler varmi kent hastanesi nasil bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?