İzmirde tüp bebek yaptıranlar

Kızlar merhaba
Ben de İzmir’de yaptıracağım tüp bebek
Karar veren veya memnun kalan var mı
Önerisi olan ??

irenbe pek ilgilenmiyormus diye duyumlar aldim hep smyrna denildi baska gidilicek yerler varmi kent hastanesi nasil bilgisi olan varmi

Slm tup bebek tedavisi baslangicinda verilen biesteron tablet elimde kalmistir icinden 10 tane kullandim kullanmadim. Ihtiyaci olan varsa ucretsiz vermek istiyorum 200 tl kusurluk bir ilac sgk karsilamiyor 08.2019 son kullanma tarihi

Eklentiler

• 1556691701490208457777.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 28
irenbe pek ilgilenmiyormus diye duyumlar aldim hep smyrna denildi baska gidilicek yerler varmi kent hastanesi nasil bilgisi olan varmi
Kent Hastanesi'nde tedavi oldum, bir oğlum var çok şükür. 2017 de başladık, ilkini 14. Haftada kaybettim ikincisi çok şükür dünyaya geldi.

Kent Hastanesi'nde yaptır kesinlikle çok iyi diyemem. Bazı yanlışları var, çalışanların soğukluğu insanı sinir ediyor hatta. Hemşire ve doktoru bir nebze daha iyi. Yine de önce Rabbim izniyle sonra onların tedavisiyle hamile kaldim. Ama ben hamile kaldıktan sonra hemen riskli gebelik uzmanına gittim bir daha kente uğramadım onun da çok emeği var sağ olsun.

Asıl smyrna ilgilenmiyorum, her gittiğiniz de farklı doktorla muhatap oluyorsunuz, bir sorun olduğunda muhatabınız hemşireler oluyor.
İrenbede kendi doktorunuz var numarasından istediğiniz zaman ulaşıyorsunuz ve personel gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü

Öncelikle herkese merhaba inş her sağlıkla bebeşlerni kucağına alır biz şuan iki yıllık evliyiz 7 ay önce eşimde sperm sayısı 2 tane çıktı ve yıkıldık şiddetli oligasperm teşhisi koyuldu lafı çok uzatöak istemiyorum izmirde dr gittik ve tüp serrüvenine başladık brnde polip vardı küçük bi operasyonla halletik eşimede vitamin desteği başlandı 3 ay kullandı sperm sayımız transfer öncesi bir kaç yüz kadar yükseldiği söylendş havalara uçtuk tabi benden 12 yumurta toplandı eşimden alınıp döllendi 4 tane embriyomuz oluştu sağlıklı olan nerdeyse 12-13 hücreli plan 2 embroyu tansfer ettiker herşey iyi gibiydi 11. Günde kan verdim beta hchg 23.23 dü acemi olduğumuz için havalara uçtuk tabi iki gün sonra tekrar verdik değer 1.5 du yıkıldık sonra dr konuştuk bize spermin genetiğinde bi sıkıntı olabilir dedi kalan iki embriyoda gelişmedği için malesef olmadı dondurma işlemi şimdi çok korkuyorum araştırdıkça ki ne araştıracağıma şsşmış durumdayım ilk kez olumlu bbenzer bir hasta gördüm yazmak istedim ne yaptın da doer sayısını bı kadar yükseltebifin dr bize sperm sayısı yükselmez arık olacağı bu dedi bayramdan sonra başka bir tedavi uygulayacakmış 4,5 ay sürer dedi en az ne olur bir fikir verin yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…