- 6 Ağustos 2025
- 6
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi ulusoybasak
Merhaba izmirde özelde tüp bebek yaptıranlar tavsiye edebileceğiniz bir merkez ve doktor varmı acaba ve güncel fiyatları nasıl bilgi verebilirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin doktorunuz kimdi ve ücret konusunda bilgi verebilirmisiniz acabaTınaztepe tüp bebek gayet iyi laboratuvar da başarılı benim doktorum burayla anlaşmalı çalışıyor tavsiye ederim
Tolga Atakul doktorum ben başladığımda 60 bindi ama şu an 85 sanırım ücretlerSizin doktorunuz kimdi ve ücret konusunda bilgi verebilirmisiniz acaba
Tamam teşekkür ederim.bende araştırma aşamasindayım şu anTolga Atakul doktorum ben başladığımda 60 bindi ama şu an 85 sanırım ücretler
Güzelce araştırın hakkınızda hayırlısı olsun İnşallahTamam teşekkür ederim.bende araştırma aşamasindayım şu an
Amin insallahGüzelce araştırın hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah
Bende irenbe Alper beyi çok duydum bilmiyorum tam olarak daha arastiriyorum hepimizin sonucu güzel olsun inşallahBen de Şerife dikayak hocaya gidiyorum ben memnunum çok da ilgili herşeyi dipleyip araştırıyor inşallah sonucumuz da hayırlı olur 80 bin orada tüp Bebek ama tavmergende konuyor embriyo orasida 40 bin
Merhabalar, biz medical park hastanesinde eser çolak bey ile çalıştık, ilk transferimizde pozitif sonuç aldık, eser hoca da ekibi de çok ilgili her şeyi çok güzel açıklıyorlar hep içimiz çok rahat ayrıldık yanlarındanMerhaba izmirde özelde tüp bebek yaptıranlar tavsiye edebileceğiniz bir merkez ve doktor varmı acaba ve güncel fiyatları nasıl bilgi verebilirmisiniz
Çok tesekkür ederim sizin adıniza cok sevindim benimde ilk denemem olucak tavsiyenizi değerlendiricemMerhabalar, biz medical park hastanesinde eser çolak bey ile çalıştık, ilk transferimizde pozitif sonuç aldık, eser hoca da ekibi de çok ilgili her şeyi çok güzel açıklıyorlar hep içimiz çok rahat ayrıldık yanlarındanbiz mayıs ayında başladık ücret 80bin idi, opu+transfer+muayeneler dahildi, ilaçlara ek ücret ödedik sadece, onları da sadece ihtiyaç kadar alınsın boşa gitmesin diye parça parça yazdılar hep, o yüzden tedavi sonunda elimizde hiç fazla ilaç kalmamış oldu
gönlüm çok rahat bir şekilde tavsiye ederim kendisini
![]()