• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de tüp bebek yaptıranlar

İzmirde tedavisinden memnun olanlar bilgi verirseniz sevinirim
ben varım doktorumdan çok memnun kaldım . tedavim irenbede oldu ama doktorum özel alışıyordu. merkez dışından olduğu için biraz tuzlu oldu ama ben memnun kaldım. doktorum irenbede çalışmıyor. istersen özelden mesaj atabilirsin yardımcı olurum..

Ben daha yolun başındayım eşimde sperm yetersizliği sözkonusu.Izmir'de yaşıyoruz ve buradaki tüp bebk merkezlerinin ve doktor bazında başarı oranları hakkında bilgi almak istiyorum.cevap yazan arkadaşlarım çok teşekkür ederim ve yaşayan diğer tüm arkadaşlarim da yardımcı olursa çok sevinirim.

Ben daha yolun başındayım eşimde sperm yetersizliği sözkonusu.Izmir'de yaşıyoruz ve buradaki tüp bebk merkezlerinin ve doktor bazında başarı oranları hakkında bilgi almak istiyorum.cevap yazan arkadaşlarım çok teşekkür ederim ve yaşayan diğer tüm arkadaşlarim da yardımcı olursa çok sevinirim.

Ben Kent Hastanesinde 1 tüp bebek denemesi yaptım. İsrail ARUH 'tu doktor. Çok umutlu başladığım tedavim çok kötü sonlandı. Memnun kalmadım. Her şey iyi giderse herkes çok ilgili. Aksilik oldu mu muhatap bulamadım

Sonunda bir izmir grubu acildi
cok sevindim
1.deme smyrna Funda hanim
2. 3. Deneme kent hast Israel bey
4.deneme irenbe Aral beyi dusunuyorum
hepimiz icin 2014 guzel bir yil olur inşallah

ben varım canım izmir irenbe de yaptırdım çokta memnun kaldım hala da devam ediyorum dr Ahmet zeki ışık kesinlikle tavsiye ederim canım :34:

Ahmet beyide dusunmuyor degilim
bakalim karar veremedim henuz
sen hamilesin sanirim sag salim kucagina alirsin inşallah
kacinci denemen de tuttu
irenbe de her sey nasil gidiyor
ilgi nasil
ucretler nasıl
bilgi verirseniz sevinirim

Back
X