İzmir'de Uygun Fiyatlı Burun Estetiği

Lucky03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
33
13
3
26
Arkadaşlar neredeyse 1 yıldır ameliyat olmayı düşünüyordum,ameliyat parasını biriktirmeye çalışıyorum.Öğrenciyim ve ameliyat parasını aileme ödetmek istemiyorum,tanıdığınız uygun fiyatlı burun estetiği yapan doktorlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.Bütçem 7-8 bin arası.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Kardeşim ekolde yaptırdı.2017 4bin 500 e çok da memnun ve çok doğal oldu

Fiyat çok iyiymiş ama artmıştır şimdi. Kardeşiniz hangi doktora ameliyat olmuştu?

Ben Murat Melih Can'a ameliyat oldum Ocak ayında. O zaman fiyat 8500 idi, şu an ne olmuştur bilemem ama sonuçtan çoooook memnunum

Yaa sevindim sizin adınıza.Ameliyattan önce cilt tipiniz nasıldı sizin?Benim kalın derili doktor seçerken tereddüt ediyorum o yüzden

Yaa sevindim sizin adınıza.Ameliyattan önce cilt tipiniz nasıldı sizin?Benim kalın derili doktor seçerken tereddüt ediyorum o yüzden
Merhaba benim de kalın derili izmir de yaşamıyorum İzmir’e bir kaç doktorla görüşmek için geldim ekol de emin beyle görüştüm sağolsun zaman ayırdı anlattı ama öyle simülasyon falan yapmadı sgk 8500 sgk yoksa 9000 dediler onun dışında aklımda ibrahim korhan ve Fırat dwmirtaşoğlu vardı ibrahim bey çok çok yoğun asistanı randevu vermedi aslında aklımda o doktor vardı fakat yoğun bunun üzerine asistana telefonda doktorla görüşebilir miyim dedim sizin doktor konusunda şüpheleriniz var dedi eee tabi ki var sonuçta zor bir ameliyat ve ben doktorla görüşmeden gözüm kapalı gidip ameliyat olamam son olarak Fırat beyle görüştüm kendi de asistanı da çok ilgili bizi yarım saatten fazla ağırladılar çok sıcak kanlı sanki karşımda bir dostum varmış gibiydi konuşmaları yaklaşımı çok çok iyi Aralık ayına randevu aldım Fırat bey de yaptıracağım inşallah fiyat sizin fiyatın biraz üzerinde ama bence hakkıdır instagramdan bakın derim

Fırat beyi ben de uzun zamandır isntagramdan takip ediyorum, beğeniyorum da yaptığı ameliyatları.Koronadan dolayı fiyatlar çok artmış 12-13 bin de benim bütçemi aşıyor gibi su an.Ama yine de gidip görüşeceğim.Yorumunuz için teşekkür ederim.Ameliyat olduktan sonra da görüşlerinizi yazar mısınız?Inşallah ameliyatınız da güzel geçer,içinize siner

12 - 13 bin değil şuan tabi ki paylaşırım ama ben görüştüğümde Ocak ayında o rakamlar olacağını söylediler şuan daha uygun ertelemeyin derim Aralık ayı bile dolmak üzereydi çünkü

Görüşmeye gitmek istiyorum inşallah en kısa zamanda görüşmeye gideceğim.Derslerden dolayı gidemedim malesef.Yılbaşından sonra fiyatlar iyice uçacak gibi görünüyor

Görüşmeye gitmek istiyorum inşallah en kısa zamanda görüşmeye gideceğim.Derslerden dolayı gidemedim malesef.Yılbaşından sonra fiyatlar iyice uçacak gibi görünüyor
Kesinlikle kafadan 3 bin artar bence çoğu doktor bu ay arttırdı zaten gidin görüşün ona göre bir yol izlersiniz görüşmenizin nasıl geçtiğini de yazın lütfen

Kesinlikle kafadan 3 bin artar bence çoğu doktor bu ay arttırdı zaten gidin görüşün ona göre bir yol izlersiniz görüşmenizin nasıl geçtiğini de yazın lütfen
Gidebilirsem yazarım buraya.Fiyatlar çok arttı moralim bozuldu o yüzden.Fiyat konusunda ne diyecekler ben de merak ediyorum.

teşekkür ederim, profilime gidip son açtığım konuya bakarsanız ilk günden itibaren ay ay foto paylaşıyorum, inceleyebilirsiniz. benim cildim de kalın derili.

teşekkür ederim, profilime gidip son açtığım konuya bakarsanız ilk günden itibaren ay ay foto paylaşıyorum, inceleyebilirsiniz. benim cildim de kalın derili.
Ben bulamadım galiba yeni üye oldum.Fotograflarınıza nereden bakabilirim?

Teşekkür ederim yorumlarınız için doktorun adı aklımda bulunsun,görüşmesine gitmek istiyorum 1 aya kadar.Bir de nefes probleminiz oldu mu ameliyattan sonra merak ettim.

Ben bulamadım galiba yeni üye oldum.Fotograflarınıza nereden bakabilirim?
konum burada:
Teşekkür ederim yorumlarınız için doktorun adı aklımda bulunsun,görüşmesine gitmek istiyorum 1 aya kadar.Bir de nefes probleminiz oldu mu ameliyattan sonra merak ettim.
ilk 1 hafta oldu benim, hani grip olursunuz da burun tıkanır nefes alamazsınız ya o şekilde. 1 hafta içinde azalmaya başladı, 1. hafta sonunda burun üzerindeki alçı alınınca ve o kontrolde burun içindeki kanlı kabuklanmalar da doktor tarafından temizlendikten sonra bir daha nefes sıkıntısı yaşamadım.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim,ilgilendiğiniz için de.Burnunuz yüzünüze çok yakışmış,çok güzel olmuş

Merhaba canım ben Mayıs ayında Çiğli ekol hastanesinde uzman doktor Murat Uygur a oldum çok memnunum çok iyi güleryüzlü ilgili bir doktor eli becerikli özellikle burun deliklerimin asimetrik olmasından korkuyordum ama bu doktor bu işin en iyisi tavsiye ederim canım her sabah burnuma bakıp mutlu oluyorum

Eklentiler

• 0403A870-037C-463F-9A3A-496A7A38A853.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 99
  • 4636A469-4E3E-4129-AF93-964254EF1C27.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 7ECF84F5-C0BB-4DB0-845D-B14866153267.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 85
  • 63582650-C550-4634-BB9C-FCB70ABCB323.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 7A4E0F11-79EF-42F9-B0D5-377F37ABD546.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 92A6817E-B4AA-435A-AB5D-9CF91DC4B23C.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 63
  • D0FAF4C8-BFA3-4303-A579-76C341A3C124.webp
    16 KB · Görüntüleme: 86
Burnunuz gerçekten de çok güzel olmuş,önden duruşu da çok kibar ve simetrik görünüyor.Çok beğendim burnunuzu.İnşallah benim burnum da güzel olur.Bu işler şans biraz da.Tereddüt ediyorum ara sıra ama kafaya koydum bi kere yaptırmayı.Ekol de bana yakın zaten,gidip görüşeyim doktorla.Teşekkür ederim yorumunuz için

Hiç tereddüt etmeyin ben buzamana kadar neden gitmemişim diyorum hastane temiz güzel doktor Güler yüzlü şahane ameliyat görüşmesi deyin para da almıyorlar doktor çok açıklayıcı en ince ayrıntısına kadar anlatıyor gidin mutlu edin kendinizi gidip gidip burnuma bakıp seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…