İzmirde yasayanlar buraya :))

Ozgegrgr

Deisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
923
78
123
kızlar ben 5 aylık evlıyım ve ıstanbuldan gelın geldım izmire arkadasım yok eşim eşimin ailesi dısında tanıdıgım kimse yok cok istiyorum arkadasım olsun burda bu yusden ıstanbulu cok özlemeye basladım bu sorun eşimle ara ara tartısmamıza bile neden oluyor :((

kızlar ben 5 aylık evlıyım ve ıstanbuldan gelın geldım izmire arkadasım yok eşim eşimin ailesi dısında tanıdıgım kimse yok cok istiyorum arkadasım olsun burda bu yusden ıstanbulu cok özlemeye basladım bu sorun eşimle ara ara tartısmamıza bile neden oluyor :((

günaydın canım ben varım ızmırlı olarak....

Merhaba ben izmirliyimm izmir de oturuyorum doğduğumdan berii . İzmir çok güzel bir yerdirr illa arkadaşınızn olmasına gerek yokki o zamanla olur izmirin insanları iyidir . İstanbul gibi kalabalık da değildir öyle trafik sorunu da olmaz pek :)) Çıkın dolaşın Alsancaktır Konaktır .. Eşinizlede gezersinz onun vakti oldukça . Neresindensiniz ki İzmirin ?

bende niğdeden gelin geldim eşim ve ailesi dışında kimsem yok başlarda zor oluyo ama izmir çok güzel bayraklı osmangazideyim yolu düşenlere duyrulur yada netten arkdaşşlık etmek isteyenlere

ben karabağlardayım evet izmir güzel bi yer ama alışana kadar sanırım biraz cekicem malum ıstanbulda hep arkadaslarım vardı burdada bırden tek kalınca tuhaf oldum :)))

ben karabağlardayım evet izmir güzel bi yer ama alışana kadar sanırım biraz cekicem malum ıstanbulda hep arkadaslarım vardı burdada bırden tek kalınca tuhaf oldum :)))

artık tek degılsın canım benım := burdakı arkadaslıklar cok dogru ve durustce yasanıyor ben uzun zamandır bunun farkındalıgını yasıyorum bak ızmırlıler olarak hep yanındayııııız :)

Merhaba ben izmirliyimm izmir de oturuyorum doğduğumdan berii . İzmir çok güzel bir yerdirr illa arkadaşınızn olmasına gerek yokki o zamanla olur izmirin insanları iyidir . İstanbul gibi kalabalık da değildir öyle trafik sorunu da olmaz pek :)) Çıkın dolaşın Alsancaktır Konaktır .. Eşinizlede gezersinz onun vakti oldukça . Neresindensiniz ki İzmirin ?

cok dogruuu sana katılıyorum arkadasım ızmır coook guzel bır yer :)

bende niğdeden gelin geldim eşim ve ailesi dışında kimsem yok başlarda zor oluyo ama izmir çok güzel bayraklı osmangazideyim yolu düşenlere duyrulur yada netten arkdaşşlık etmek isteyenlere

bende burdayııııımm faceden eklemek ısteyenler olurda ben varııım :) dertleselım konusalım sohbetleselım ızmırlı olarak bırbırımızın yanında olalım

ay cnm ya ben de senin kim olduğunu bilmediğimden kabul etmemiştim arkadaşlığını unutmuşum nickini dur ben gönderiyorum hemen telafi ediyorum hatamıı :) Alışırsın ya benim ablamda senn tersin izmirden isstanbula gelin gitti 2 sene oldu pek arkadaşı yok hala ama izmir öyle değildir yakın zaamanda bulursun arkadaş üzülmee . Tek derdin bu olsunn benim sevdiğimde öncedn yaptığ bi hata yüzünden cezaevinde telefonda yasak çok acı çekiyorum her gece ağlıyorumm buna bile biraz alştm insan oğlu her şeye alışıyo ..

kızlar hepinize cok tşk ederim cok iyisiniz yaaa valla cok isterim arkadas olalım birbiriize destek olalım manen birbirimiizin yanında olalım görüşelim

ay cnm ya ben de senin kim olduğunu bilmediğimden kabul etmemiştim arkadaşlığını unutmuşum nickini dur ben gönderiyorum hemen telafi ediyorum hatamıı :) Alışırsın ya benim ablamda senn tersin izmirden isstanbula gelin gitti 2 sene oldu pek arkadaşı yok hala ama izmir öyle değildir yakın zaamanda bulursun arkadaş üzülmee . Tek derdin bu olsunn benim sevdiğimde öncedn yaptığ bi hata yüzünden cezaevinde telefonda yasak çok acı çekiyorum her gece ağlıyorumm buna bile biraz alştm insan oğlu her şeye alışıyo ..

canm önemli değil Rabbim seni en kısa sürede sevdiğine kavuştursun inşallah acını dindirsin

Teşekkür ederim canımm . İnşallah biran önce alışırsın bu güzell şehree .))
Sormak istediğin birşy olursa hiç çekinme anında burdayımm cvp veririim cnm :)

evett vaaarrr :))) bu sözleneli bu kadar oldu görselini nasıl yaptın ben beceremedim bi türlü yaa :))):37:

evett vaaarrr :))) bu sözleneli bu kadar oldu görselini nasıl yaptın ben beceremedim bi türlü yaa :))):37:

:) Üst taraflarda forum ayarlarım var orayı bul oraya tıkla sonra profil ayarlarım var tıklayınca çıkar oraya gir en altına in sayfanın orda özel gün falan yazıyo görürrsün zaten ordan yapılıyo canım

Ben geç kaldım yaa :) çözmüşsün ben yazmadann :) benim de sorum var evllik nasıl birşey ? :)
bir de ne kdr süre çıktınz sadece sevgililik dönemi ne kdr sürdü merak ediyorum

canım bizim herseyımız anı ve cok hızlı oldu bız kısa zamanda cok sey yasadık tanıstıkdan 3 ay sonra sozlendık sozden bı ay sonra nısanlandık nısandan 6 ay sonrada evlendik :))) ama evlilik bence cok güzel bısey ınsanın kendı yuvası kendı sorumlulukları oluyo tamam her zaman kendı basına bır bıreysın ama evlendıkten sonra bunu daha cok ve ıyı anlıyosun bı kere sevdıgınle yanyanasın onun ıcın bıseyler yapıosun o senın ıcın bıseyler yapıo güzel ya Rabbim herkese nasip edip tattırsın bu mutluluğu ve mutlu evlilikler yasatsın inşallah

Back
X