- 13 Kasım 2013
- 923
- 78
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben 5 aylık evlıyım ve ıstanbuldan gelın geldım izmire arkadasım yok eşim eşimin ailesi dısında tanıdıgım kimse yok cok istiyorum arkadasım olsun burda bu yusden ıstanbulu cok özlemeye basladım bu sorun eşimle ara ara tartısmamıza bile neden oluyor(
günaydın canım ben varım ızmırlı olarak....
gunaydınnnnnn :)) profilinde görmüştüm cnım izmirli oldugunu ama yenı uye oldugum ıcın yazamadım özelden :)) neresi izmirin![]()
kızlar ben 5 aylık evlıyım ve ıstanbuldan gelın geldım izmire arkadasım yok eşim eşimin ailesi dısında tanıdıgım kimse yok cok istiyorum arkadasım olsun burda bu yusden ıstanbulu cok özlemeye basladım bu sorun eşimle ara ara tartısmamıza bile neden oluyor(
ben karabağlardayım evet izmir güzel bi yer ama alışana kadar sanırım biraz cekicem malum ıstanbulda hep arkadaslarım vardı burdada bırden tek kalınca tuhaf oldum :)))
Merhaba ben izmirliyimm izmir de oturuyorum doğduğumdan berii . İzmir çok güzel bir yerdirr illa arkadaşınızn olmasına gerek yokki o zamanla olur izmirin insanları iyidir . İstanbul gibi kalabalık da değildir öyle trafik sorunu da olmaz pek :)) Çıkın dolaşın Alsancaktır Konaktır .. Eşinizlede gezersinz onun vakti oldukça . Neresindensiniz ki İzmirin ?
bende niğdeden gelin geldim eşim ve ailesi dışında kimsem yok başlarda zor oluyo ama izmir çok güzel bayraklı osmangazideyim yolu düşenlere duyrulur yada netten arkdaşşlık etmek isteyenlere
ben karabağlardayım evet izmir güzel bi yer ama alışana kadar sanırım biraz cekicem malum ıstanbulda hep arkadaslarım vardı burdada bırden tek kalınca tuhaf oldum :)))
ay cnm ya ben de senin kim olduğunu bilmediğimden kabul etmemiştim arkadaşlığını unutmuşum nickini dur ben gönderiyorum hemen telafi ediyorum hatamıı :) Alışırsın ya benim ablamda senn tersin izmirden isstanbula gelin gitti 2 sene oldu pek arkadaşı yok hala ama izmir öyle değildir yakın zaamanda bulursun arkadaş üzülmee . Tek derdin bu olsunn benim sevdiğimde öncedn yaptığ bi hata yüzünden cezaevinde telefonda yasak çok acı çekiyorum her gece ağlıyorumm buna bile biraz alştm insan oğlu her şeye alışıyo ..
bende burdayııııımm faceden eklemek ısteyenler olurda ben varııım :) dertleselım konusalım sohbetleselım ızmırlı olarak bırbırımızın yanında olalım
canm önemli değil Rabbim seni en kısa sürede sevdiğine kavuştursun inşallah acını dindirsin
Teşekkür ederim canımm . İnşallah biran önce alışırsın bu güzell şehree .))
Sormak istediğin birşy olursa hiç çekinme anında burdayımm cvp veririim cnm :)
evett vaaarrr :))) bu sözleneli bu kadar oldu görselini nasıl yaptın ben beceremedim bi türlü yaa :)))![]()
yaptımm yaptımmm :))) yupppiiii![]()
Ben geç kaldım yaa :) çözmüşsün ben yazmadann :) benim de sorum var evllik nasıl birşey ? :)
bir de ne kdr süre çıktınz sadece sevgililik dönemi ne kdr sürdü merak ediyorum