İzmirde yasayanlar buraya :))

Amin inşallah .. Hep mutlu olun inşallah :) Cidden baya hızlı olmuş sizin . Biz 2 sene 4 aydır çıkıyoruz işte hala sevgiliyiz . Çok zor oluyo bu kadar alışıp bu kadar şey paylaşıp ayrı kalmak .. Şimdi bi de hiç konuşamadan ayrı kalmak ayrı bi acı zaten yüzünü bile göremiyorum 1 aydır haftada sadece toplam 10 dakika konuşma şansızm var yasak orda telefon ve çok zor bir dönemdeyim gerçekten .. İnşallah darısı başımıza diyorum :)

aminn canım darısı en güzeliyle basına zor olur tabi bizimki hızlı oldu mesafemiz coktu cok deli gibi özlüoduk birbirimizi özlem cidden zor ya En kısa sürede kavusursun ınsallah tatlım

Anladım canım :) Anlaşabiliyormusnz hiç kavganz falan oldumu evlenince falan ?
Birbirinizi tam tanımadan evlenmişsnz sanrm çünnkü 1 seneden sonra anca tanıyor insan . hatta 1.5 2 senede anca pekişyo herşey

kızlar eklemek ıstersenız bana facenızı yollayın benım aramalara kapalı dısardan da :) yınede deneyım ıstersenız Hilal kahraman dıye arama yapabılırsınız ....

tabıkı tartışmalarımız oluyo ama uzun surmuyo ben karsılık verıorum o verıyo derken tartışıyoruz ama en fazla 1 saat sonra ki ggenelde o kadar bile sürmez barısıoruz ama ınan tartışma olmazsa olmaz :))) arada sırada tabı her zaman değil :)) beni ekleyebilirsiniz faceden
Özge Balkı Akmeşe yazın ben cıkarım

yazdım canım ama çıkmıyor yazılışına dıkkat buyuk kucuk? noktaları fala fılan

bulduuum bulduuum :)

Son düzenleme:

Anladım cnmm :) bencede tartışma olmadan olmuyo :) ama bizim tartışmalar yüz yüze büyük oluyo sonra geçiyo ama işte .

evet bencede dozunda güzell 2.5 senede fazla yaa daha o çıkana kdr 3.senemiz bitcekk . ohoo bıktım bekle bekle ya ..
Senin eşin nerde pcdesin hala yanına gitsene :)

yanımda o tv ızlıo ben leptopdaym bı yandan da sohbet edıoruz eşimle :)))

Anladım canım :) Ben de birazdan odaama gideceğimm müzik falann . Müzikk özleemm hassret göz yaşıı :)

cok aglama cnm yaa aglaman senı ve sevgılını uzer baska hıc bsey vermez sıze guclu olmalısın bence neyse sen dınle muzıgını gorusurz cnm :))

cok aglama cnm yaa aglaman senı ve sevgılını uzer baska hıc bsey vermez sıze guclu olmalısın bence neyse sen dınle muzıgını gorusurz cnm :))

Nerden bilecek o haberleşemiyorz bile :)) benim ağlamam kendime ağlar ağlar uuyurum ben no problem
iyi geceler canımm :)) Bu arada sen bu sene kar bekliyosan unutt izmire nerde kar ( malesef ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…