- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
canım bizim herseyımız anı ve cok hızlı oldu bız kısa zamanda cok sey yasadık tanıstıkdan 3 ay sonra sozlendık sozden bı ay sonra nısanlandık nısandan 6 ay sonrada evlendik :))) ama evlilik bence cok güzel bısey ınsanın kendı yuvası kendı sorumlulukları oluyo tamam her zaman kendı basına bır bıreysın ama evlendıkten sonra bunu daha cok ve ıyı anlıyosun bı kere sevdıgınle yanyanasın onun ıcın bıseyler yapıosun o senın ıcın bıseyler yapıo güzel ya Rabbim herkese nasip edip tattırsın bu mutluluğu ve mutlu evlilikler yasatsın inşallah
Amin inşallah .. Hep mutlu olun inşallah :) Cidden baya hızlı olmuş sizin . Biz 2 sene 4 aydır çıkıyoruz işte hala sevgiliyiz . Çok zor oluyo bu kadar alışıp bu kadar şey paylaşıp ayrı kalmak .. Şimdi bi de hiç konuşamadan ayrı kalmak ayrı bi acı zaten yüzünü bile göremiyorum 1 aydır haftada sadece toplam 10 dakika konuşma şansızm var yasak orda telefon ve çok zor bir dönemdeyim gerçekten .. İnşallah darısı başımıza diyorum :)
yaş kaçtı senın cnım ( ayaz )
18i doldurdum cnm :) açıktan bankacılık okuyorum işte sen peki ?
23 ü doldurcam bende ocagın 17 snde :))
hmm erkek arkadaşımda şubatta 24 olcak :) yakınmş yaşlarıınzz .. eşiniz kaç yaşnda
benımle aynnı yaşta aramızda ay var sadece :))
Anladım canım :) Anlaşabiliyormusnz hiç kavganz falan oldumu evlenince falan ?
Birbirinizi tam tanımadan evlenmişsnz sanrm çünnkü 1 seneden sonra anca tanıyor insan . hatta 1.5 2 senede anca pekişyo herşey
tabıkı tartışmalarımız oluyo ama uzun surmuyo ben karsılık verıorum o verıyo derken tartışıyoruz ama en fazla 1 saat sonra ki ggenelde o kadar bile sürmez barısıoruz ama ınan tartışma olmazsa olmaz :))) arada sırada tabı her zaman değil :)) beni ekleyebilirsiniz faceden
Özge Balkı Akmeşe yazın ben cıkarım
tabıkı tartışmalarımız oluyo ama uzun surmuyo ben karsılık verıorum o verıyo derken tartışıyoruz ama en fazla 1 saat sonra ki ggenelde o kadar bile sürmez barısıoruz ama ınan tartışma olmazsa olmaz :))) arada sırada tabı her zaman değil :)) beni ekleyebilirsiniz faceden
Özge Balkı Akmeşe yazın ben cıkarım
Anladım cnmm :) bencede tartışma olmadan olmuyo :) ama bizim tartışmalar yüz yüze büyük oluyosonra geçiyo ama işte .
gecer gecer önemli olan büyütmemek zaten hersey dozunda güüzel
evet bencede dozunda güzell 2.5 senede fazla yaa daha o çıkana kdr 3.senemiz bitcekk . ohoobıktım bekle bekle ya ..
Senin eşin nerde pcdesin hala yanına gitsene :)
yanımda o tv ızlıo ben leptopdaym bı yandan da sohbet edıoruz eşimle :)))
Anladım canım :) Ben de birazdan odaama gideceğimm müzik falann . Müzikk özleemm hassret göz yaşıı :)
cok aglama cnm yaa aglaman senı ve sevgılını uzer baska hıc bsey vermez sıze guclu olmalısın bence neyse sen dınle muzıgını gorusurz cnm :))
bu kadarmı izmirlinerdesiniz izmirin güzel hatunları :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?