izmir'de yurt mu ev mi?

nirvana114

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
83
13
13
İstanbul
Ege Üniversitesi ogrencisi olarak artik izmirdeyim :)
Devlet yurdu cikmazsa ozel yurtta mi kalsam iyi olur yoksa evde mi? Izmirde ev fiyatları nasildir bilginiz var mi?

Devlet yurdu cikmazsa ozel yurtta mi kalsam iyi olur yoksa evde mi? Izmirde ev fiyatları nasildir bilginiz var mi?

canım hayırlı olsun İzmir e hoşgeldin öncelikle :)
bornova k. park civarında hem okula yürüme mesafesinde hemde uygun evler bulabilirsim ayrıca ortamı da güzel..
ama arkadaşın yoksa biraz tuzlu gelebilir. 800 civarı falan evler.
ilk sene yurt sonra arkadaşlarla eve çıkıyor herkes. yurtta yükseliş öğrenci yurdunu tavsiye ederim. metronun bölge durağında temiz ve güzel yine okula 5 dakikada ulaşıı metroyla 1 durak. orada arkadaş edinip ev bulabilirsiniz.
ille ev diyorsan özkanlar civarına da bak orası biraz daha uygun k.parktan ama yine tek kalmak yurttan daha fazlaya gelir.
ege üni nin öğreci köyü var başvur, eğer çıkarsa orası da ilk sene için iyi bir seçenek.

Hayırlı olsun. İlk olarak öğrenci köyüne başvur. İlk sene rahat edersin, sonra arkadaşlarınla eve çıkmayı düşünebilirsin.

Okula yakın evler pahalı olur genelde. 800-1000 tlden aşağı bulamazsın. Ama osmangazi, atatürk mah, evka3 civarında uygun fiyatlı yerler olur ama verdiğin yol parasıyla yine hemen hemen aynı olur.

Özkanlar civarında özel yurtlar var, kayıt için geldiğinde yakalarlar zaten seni.

Şehrimize hoşgeldin :)
hangi bölüm?
bornova civarında evler de yurtlar da bir öğrenci için çok pahalıdır
(gerçi maddi durumunuzu bilmiyorum ama orta hal için konuşuyorum)
konak bölgesindeki evler nispeten daha ucuzdur ki gözün korkmasın izmirde ulaşım çok rahattır
bir metroya atladın mıydı 20 dkya okuldasın bu büyük şehir için bir nimet :1:
tabi önce kyk ve öğrenci köyüne başvurmanı tavsiye ederim :52:
ilk seneden eve çıkmak zorlayabilir, ev arkadaşlarını tanımıyor olursan daha zor hale gelir :31:

canım hayırlı olsun İzmir e hoşgeldin öncelikle :)
bornova k. park civarında hem okula yürüme mesafesinde hemde uygun evler bulabilirsim ayrıca ortamı da güzel..
ama arkadaşın yoksa biraz tuzlu gelebilir. 800 civarı falan evler.
ilk sene yurt sonra arkadaşlarla eve çıkıyor herkes. yurtta yükseliş öğrenci yurdunu tavsiye ederim. metronun bölge durağında temiz ve güzel yine okula 5 dakikada ulaşıı metroyla 1 durak. orada arkadaş edinip ev bulabilirsiniz.
ille ev diyorsan özkanlar civarına da bak orası biraz daha uygun k.parktan ama yine tek kalmak yurttan daha fazlaya gelir.
ege üni nin öğreci köyü var başvur, eğer çıkarsa orası da ilk sene için iyi bir seçenek.

Hoşbuldum :))
Cok tesekkur ederim ogrenci köyünü araştırdım gayet iyiymis ona basvurucam.
Yurt cikmazsa artik ozel yurda veya eve bakicam. Bornovada pahaliymis evler internetten baktim bende.

Hayırlı olsun. İlk olarak öğrenci köyüne başvur. İlk sene rahat edersin, sonra arkadaşlarınla eve çıkmayı düşünebilirsin.

Okula yakın evler pahalı olur genelde. 800-1000 tlden aşağı bulamazsın. Ama osmangazi, atatürk mah, evka3 civarında uygun fiyatlı yerler olur ama verdiğin yol parasıyla yine hemen hemen aynı olur.

Özkanlar civarında özel yurtlar var, kayıt için geldiğinde yakalarlar zaten seni.

Teşekkür ederim.
Dediginiz yerleri arastiricam :)

Şehrimize hoşgeldin :)
hangi bölüm?
bornova civarında evler de yurtlar da bir öğrenci için çok pahalıdır
(gerçi maddi durumunuzu bilmiyorum ama orta hal için konuşuyorum)
konak bölgesindeki evler nispeten daha ucuzdur ki gözün korkmasın izmirde ulaşım çok rahattır
bir metroya atladın mıydı 20 dkya okuldasın bu büyük şehir için bir nimet :1:
tabi önce kyk ve öğrenci köyüne başvurmanı tavsiye ederim :52:
ilk seneden eve çıkmak zorlayabilir, ev arkadaşlarını tanımıyor olursan daha zor hale gelir :31:

Hoşbuldum :))
Gida mühendisliği bölümüm.
Ne kadar hesapli o kadar iyi benim icin.
Bilgilendirme icin Teşekkürler arastiricam :)

İzmirli arkadaşlar gerekli bilgilendirmeyi yapmış zaten bana söyleyecek pek bir şey kalmamış ama ilk sene mutlaka yurtta kal eve çıkmak için acele etme. Ev arkadaşıyla yaşamak gerçekten çok farklı bir durum.
Ayrıca ne kadar yok yok kısarım bir şeylerden desende ev maliyetli oluyor.
Ege Üni için öğrenci köyü çok mantıklı bence de.
Umarım çok güzel yıllar geçirirsin İzmirde :)

para sıkıntıniz yoksa yurtla murtla ugrasmayin hic. arkadas edinince gözünüze kestordiginizi alırsınız yaniniza :) hosgeldiniz Izmir'e..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende egede ogrenciyim. Ogrenci koyu guzel ama zor cıkiyor insallah sana cikar ben hala yedeklerdeyim. Ozel yurtta kaliyorum gayet memnunum aslinda. Bolumume yakinda bulundugum yurt. Arkadaslar soylemisler zaten kucuk park civarinda sobali evler var 700 800 liraya ama ev rahat olsada maliyetli ve ugrastirici geliyor bana :D

Son düzenleme:
Bende egede ogrenciyim. Ogrenci koyu guzel ama zor cıkiyor insallah sana cikar ben hala yedeklerdeyim. Ozel yurtta kaliyorum gayet memnunum aslinda. Bolumume yakinda bulundugum yurt. Arkadaslar soylemisler zaten kucuk park civarinda sobali evler var 700 800 liraya ama ev rahat olsada maliyetli ve ugrastirici geliyor bana :D

Sen hangi yurtta kalıyorsun?

Back
X