İzmirdeki 2011 eylül anneleri hadi birlikte ilerleyelim

ben menemendeyim doktorum senay aycan karsıyaka da. ayrıca sada hastanesine gidiyorum

dün 3üzlerden biri gitmiş...içerde kanamam varmış. ikizlerden birisininde kalp atışını duyamadık.oda gidebilir dedi dr. muhtemelen dediği gibi olacak sanırım...6. haftada kalp atışı duyulmaz mı???

öncelikle herkese hayırlı evlatlar dilerim arkadaslar insallah güzel hamilelik dönemi geçirirsiniz kalp atıslarının duylması lazım cnm çok geçmiş olsun sanada ins.daha fazla problem yasamazsın

kızlar ben şirinyerde doruk tıpa gidiyorum dr.um aysel taşer..çok memnunum kendisinden çok ilgileniyor psikolojik destek bile veriyor endişelerime..ancak geçen bir arkadaş çınarlıda doğum yapmış küvez yokmuş sanırım egeye götürmüşler almamış ege bizde yapmadı doğumu diye biçok hastane kabul etmiyormuş..kafama takıldı benimde yani doğum sonrası destek için üniversite yada kadın doğum hastanelerine mi gitmek lazım şimdiki kontrollerde?

izmirdeki en iyi kadın dogum hastanesi çınarlı diye biliyorum ben giden varmı kızlar aranızda özlemim bucadaki hangi hastaneye gidiyorsun??

benim ilkkkk... başka bebeğim yok. ama başımdan bi hamilelik daha geçmişti 7 ay önce

kızlar kadomer ve çınarlı hakkındaki bilgilerinizi yazarsanız sevinirim muayene ücretleri ne kadar mesela doktorları ve hijyenleri nasıl vs vs...

Back
X