İzmir'deki Anne Adaylarından İkili Test Yaptıranlar...

mehmetsym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
747
6
68
İzmir
Kızlar bu hafta ıkılı testım var.Özel cok pahalı devlet hastanesıde kafamı karıstırıyor.Sizden ıstedıgım hangı hastanede kac paraya yaptırdınız ve ılgıler nasıldı .Birde cinsiyetını ogrenebıldınızmı memnun kaldınız mı..Yardımcı olursanız sevınırım.Devlet hastanesı ultrosanda ıyı bakmıyo dıye bılıyorum..

ınternette okudugum bı bılgıye gore testlerı tam yaptıran bır annenın bebegı dogdugunda down sendromlu dogmus ama testler normalmıs bu yuzden sıkıntılarım var kızlarr

ınternette okudugum bı bılgıye gore testlerı tam yaptıran bır annenın bebegı dogdugunda down sendromlu dogmus ama testler normalmıs bu yuzden sıkıntılarım var kızlarr

canım benım ilk gebeliğimde benım testlerımdede bırşey cıkmadı. herşey normaldı ama 22. haftada belınde kese olduğunu öğrendık yanı özürluydu testlerde cıkması lazım ama cıkmadı .doktorum ulturasyonda gördu.testlerde ıhtımal olanı söyluyor yaşla ense kalınlıyla bırlikte .cıkarsada sen o yuzdelık oranda oluyorsun.şuanda 2. hamılelığım 29+6 haftalık hamıleyım bundada tum testlerım normal cıktı.işh bır sorun olmaz.ben ilk gebeliğimde 50 mılyon ödemıştım test için 2. gebeliğimde testlerımı unt. hastanesınde yaptım özele güvenmedığım için hıç para ödemedım

canım benım ilk gebeliğimde benım testlerımdede bırşey cıkmadı. herşey normaldı ama 22. haftada belınde kese olduğunu öğrendık yanı özürluydu testlerde cıkması lazım ama cıkmadı .doktorum ulturasyonda gördu.testlerde ıhtımal olanı söyluyor yaşla ense kalınlıyla bırlikte .cıkarsada sen o yuzdelık oranda oluyorsun.şuanda 2. hamılelığım 29+6 haftalık hamıleyım bundada tum testlerım normal cıktı.işh bır sorun olmaz.ben ilk gebeliğimde 50 mılyon ödemıştım test için 2. gebeliğimde testlerımı unt. hastanesınde yaptım özele güvenmedığım için hıç para ödemedım

cnm İns.SAgılıkla kıcagına alırsın bebegını ben cok korkuyorum özele de devlete de guvenemıyorum napıcagımıda bılmıyorum

unt. hastanesınde yaptır ıkılı ve üçlü taramalarını.devlete bende hıç güvenmıyorum özel cıktı cıkalı öyle ılgılenmıyorlar.toplu halde alıyorlar hastaları.ve doğuma doktor gırmıyor.telefon numarasını vermıyor.bazen olmuyor yerınde.devlette sorun oluyor bence.ama özel oyle degıl.telefon numarını verıyor.doğuma gırıyor.ve ılgılenıyor.devlette 4d boyutlu varmı bılmıyorum benım gıttığımde yoktu.ama özelde secebılıyorsun. muhakkak 4d boyutluya gır.için rahat etsın .doktoruna dersın belınde fılan bır yerınde bırşey varmı omurları kapanmışş mı.benım gıttığım doktorumun var.bana cd bıle cektı ömurlarını yüzünü ellerını her yerını renklı bır şekkılde görüyorum .duşunku cenesının ve dudaklarının kıma benzedığını dahı buluyorsun

unt. hastanesınde yaptır ıkılı ve üçlü taramalarını.devlete bende hıç güvenmıyorum özel cıktı cıkalı öyle ılgılenmıyorlar.toplu halde alıyorlar hastaları.ve doğuma doktor gırmıyor.telefon numarasını vermıyor.bazen olmuyor yerınde.devlette sorun oluyor bence.ama özel oyle degıl.telefon numarını verıyor.doğuma gırıyor.ve ılgılenıyor.devlette 4d boyutlu varmı bılmıyorum benım gıttığımde yoktu.ama özelde secebılıyorsun. muhakkak 4d boyutluya gır.için rahat etsın .doktoruna dersın belınde fılan bır yerınde bırşey varmı omurları kapanmışş mı.benım gıttığım doktorumun var.bana cd bıle cektı ömurlarını yüzünü ellerını her yerını renklı bır şekkılde görüyorum .duşunku cenesının ve dudaklarının kıma benzedığını dahı buluyorsun

supermiş bu ne bileyim cnm yaa kafam acayıp karıstı boyle seyler duyunca bıde daha cok korkuyorum ben şifa hastanesıne gıdıyorum orda muayene oluyorum ama fıyattan bıraz cekındım

bence yaptırdığın yer cok önemlı .benım ılk gıttığım yerde özeldı.test ankaraya gıdıyor dıyordu.1 hafta sonra cıkar denıldı.ama testtın altında nedende kendı doktorların adı yazıyordu.bben şupelıyım ankaraya gıttığınden.ama unt. haftanesınde ondokuz mayısta yaptırdım .2 gun sonra cıktı ve bakan kişi proför yazıyordu.içini rahat tut .benımle o donem hamıle kalan ve devlette yaptıranların coğunda 2li testlerınde sorun cıktı karnından su fılan aldılar cok şukur bırşey cıkmadı.bebeklerıde doğdu maşşallahları var.bırazda doktoruna guven ben bu gebeliğimde 5 doktor degıştırdım.kımı doktorlar 4d boyutluya 22 haftada fılan sokuyor yada 24 haftada bence cok gec o zaman varsa bebkte sorun doğum yapacaksın ve bebeğine alışıyorsun.benım gıttığım bu doktor.ılk haftalarda 4d bakıyor onunda ayrı bır uzmanı var o bakıyor.ve omurlarda ılk haftalarda 4d boyutluyla gözüküyor.

bu arada ne kadar ıstıyorlar?bu gıttığım benımde özel ve pahalı baya.burda doğumun fıyatı herşey dahıl 250-300 sezeryan.ama benım gıtttığım normal1250 sezeryan 1500 ve bende bu yönden cok duşunuyorum..

özelde yaptırmak cok mantıklı ozaman ama guvenılır olması lazım işte o güvenı nasıl saglıcaz acaba.

o guvenı ıstıyorsan amino sentez yapacaklar kesın sonuç.ama oda cok tehlıkelı.sorun olmadığı surecede yapmıyorlar.cnaım zaten bırşey olunca 2lide cıkmazsa3lude cıkıyor.doktorunda ulturasyonda ıyı bır şekılde bakınca bırşey olmaz.genelde sorun cıkanlarda genetık oluyor.

Hangi ildesin bilmiyorum ama ben İzmitte Özel Akademi hast.ne gidiyorum.bugün ikili testimizi yaptırdık.Ve hiçbir ücret ödemedik.Ayrıca tahlil sonuçlarını da bu akşam saat 6da alıcam.Öyle Ankaraya fln gitmicek.Ama benmde duyduğuma göre Ankaraya laboratuara gönderiyorlarmış çoğu yerde.

Back
X