ınternette okudugum bı bılgıye gore testlerı tam yaptıran bır annenın bebegı dogdugunda down sendromlu dogmus ama testler normalmıs bu yuzden sıkıntılarım var kızlarr
canım benım ilk gebeliğimde benım testlerımdede bırşey cıkmadı. herşey normaldı ama 22. haftada belınde kese olduğunu öğrendık yanı özürluydu testlerde cıkması lazım ama cıkmadı .doktorum ulturasyonda gördu.testlerde ıhtımal olanı söyluyor yaşla ense kalınlıyla bırlikte .cıkarsada sen o yuzdelık oranda oluyorsun.şuanda 2. hamılelığım 29+6 haftalık hamıleyım bundada tum testlerım normal cıktı.işh bır sorun olmaz.ben ilk gebeliğimde 50 mılyon ödemıştım test için 2. gebeliğimde testlerımı unt. hastanesınde yaptım özele güvenmedığım için hıç para ödemedım
unt. hastanesınde yaptır ıkılı ve üçlü taramalarını.devlete bende hıç güvenmıyorum özel cıktı cıkalı öyle ılgılenmıyorlar.toplu halde alıyorlar hastaları.ve doğuma doktor gırmıyor.telefon numarasını vermıyor.bazen olmuyor yerınde.devlette sorun oluyor bence.ama özel oyle degıl.telefon numarını verıyor.doğuma gırıyor.ve ılgılenıyor.devlette 4d boyutlu varmı bılmıyorum benım gıttığımde yoktu.ama özelde secebılıyorsun. muhakkak 4d boyutluya gır.için rahat etsın .doktoruna dersın belınde fılan bır yerınde bırşey varmı omurları kapanmışş mı.benım gıttığım doktorumun var.bana cd bıle cektı ömurlarını yüzünü ellerını her yerını renklı bır şekkılde görüyorum .duşunku cenesının ve dudaklarının kıma benzedığını dahı buluyorsun
özelde yaptırmak cok mantıklı ozaman ama guvenılır olması lazım işte o güvenı nasıl saglıcaz acaba.
kızlarr nerede bu anne adaylarııı yardımınıza ıhtıyacım varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?