arkadasim ben hamilelik kıyafetlerini daha 12. haftamd giyiyordum,bana hep bol bol aldirdilar pantolonlarimi,gobusun cabuk büyüyecek diye..sarlatan gibi geziyordum :)) yeni yeni oturmaya basladi..sana tavsiyem maddi sıkıntın yoksa once rahat edebilecegin sekilde al dogurana kadar giyecegim diye düsünme.ben bir kot ikide kumas aldim,is yerimde kot giyilmiyor cunku
sıkmaya baslayınca buyuklerini alirsin..Birde sana tavsiyem magazalarda kotlara 90 100 ytl verme derim..inan pazarlarda 15 20 ytl ye nefis kotlar var..bornova pazarında gormustum ben
bostanlıda da vardir eminim :)))
ben de 19 haftalık oldum ama karnım cok cıkmadı daha.benim de derdim hamile kıyafetleri,şu dünemde giycek bisey bulamıyorum hamile kıyafetleri bol geliyo.kendi kıyafetlerim tabiiki dar geliyo.bi beden büyük m alsam bilemedim.Nerden alırsanız yazın .ben de bulamıyorum izmirde cok çeşit yok.
desenize hamile kiyaferi her yerde pahaliymis vay be
Sayın arkadaşım ben ikinci hamileliğimdede kıyafetlerimi zuhalden aldım.Orada gördüğüm güler yüzü ve hizmeti başka hiç bir yerde gördüğümü hatırlamıyorum.Ayrıca orada hamile kıyafetindede ne arasan var ben fiyatlarıda araştırdım.hakkatten hesaplı satıyorlar.ucuz değil ama pahallı hiç değil.fiyatları benim bütçeme çok uygun.sonuçta pazardan almıyorsun bir işportacıda değil .ben iflas malı yada hırsızlık malı almaktan çok korkarım.o yüzden işportadan veya pazardan mal almıyorum.eeeee!Allahtan korkmak lazım.zaten orası çok eski bir mağza hatta annem bile kıyafetlerini oradan almış.neyse ben zuhalden çok memnun kaldım memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?