canım mutlaka memnun olmayan vardırda yardımcı olurmuyum bilmiyorumda ben bora beye ameliyat olucam bı aksılık çıkazsa cumartesı gunu
canım sen ameliyat olacaktın oldun mu durumdan memnun musun beni bilgilendirsen çok sevinirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mutlaka memnun olmayan vardırda yardımcı olurmuyum bilmiyorumda ben bora beye ameliyat olucam bı aksılık çıkazsa cumartesı gunu
malesef canım hala memnun değilim malesef yandan iyi hoşta önden aşırı kalın ve kemer kaldı delikler farklı 2. aameliyatı istiyor yani ve ben yapapmam dedi.. ne yapacağım bilmiyorum bakalım başka doktor araştırıyorum tabi
![]()
malesef canım hala memnun değilim malesef yandan iyi hoşta önden aşırı kalın ve kemer kaldı delikler farklı 2. aameliyatı istiyor yani ve ben yapapmam dedi.. ne yapacağım bilmiyorum bakalım başka doktor araştırıyorum tabi
![]()
Cüneyt Özek izmirdeki en iyi plastık cerrahlarından bence 1 ay oncesınde meme buyutme ameliyatı oldum mutlaka kendısıyle gorusmenızı tavsıye ederım isinde oldukca profesyonel bi doktor kendısı
amam burun revizyonda nasıldır bilemeyiz ki bilgin varsa beni aydınlatırsan çok sevinirim canım ya :)
canım sen ameliyat olacaktın oldun mu durumdan memnun musun beni bilgilendirsen çok sevinirim :)