Ben naciye hanıma baktırdım diğer tarotçulara göre çok daha iyi biliyor en azından sallamadı gelecekle ilgili bir sürü şey söyledi bakalım aralık ayıyla ilgili söylediği çıkacak mı?Memnun kaldım ama söylendiği gibi beklentiyle alakalı isim vermesini beklemedim zaten tarotda isim falan söyleyemezler o tamamen yorumlamakla alakalı.Ben tavsiye ederim sevilaya dün akşam gidecektim gidemedim bu akşam gidicem yine buradan yazarım
ben bu evrakanın nerde olduğunu anlamadım metro yolu dediğiniz neresi...yanında sağında solunda ne var detaylı tarif ederseniz gider bi deneriz
ben bu evrakanın nerde olduğunu anlamadım metro yolu dediğiniz neresi...yanında sağında solunda ne var detaylı tarif ederseniz gider bi deneriz
olur valla. uzun zamandır falda baktırmadım kimseye :)
Evrekayı dünden beri arıyorum fakat telefonlara cevap vermiyolar.. bugüne randevu almıştık ama telefonu neden açmıyolar acaba
Saat kaçta aradınız ?siz gidin randevunuz varsa orası geç saate kadar açık benim evim çok yakın görüyorum ben.numarası mı değişti acaba?Ama hergün saat sabah 10 civarı açılıp akşam 10 civarı kapanıyor bi problem olmaz gidin .
teşekkürler ulaştım bugün dün de açıkmış ama belki hatlardandır dediler...
şu evreka naciyeye gidelimmi ne dersin? hangi semtte oturuyosun sen:)
hiç gitmeyin derim ben gittim cts günü hiç güzel bakmıyo habire sallıyo ya tutarsa misali...olur gidelim bornovadayım ben
hiç gitmeyin derim ben gittim cts günü hiç güzel bakmıyo habire sallıyo ya tutarsa misali...
o kadar övenleri de anlamadım açıkçası
slm arkadaşlar konuyu takip ediyorum İzmirde bir çok falcıya gittim en son 2 ay önce daisy cafede murata gittim kahve baktı daha doğrusu fincana bakmadı bile yüzüme karşı söylemeye başladı önce afalladım benim bile hatırlamakta güçlük çektiğim bazı şeyleri söyledi şaşkınlıktan ne soracağımı bile unuttum ve geçmişle ilgili bir çok şeyi bildi gelecekle ilgili benim soracağım şeyleride sona bıraktığını söyledi gelecekle ilgili söylediklerinden ise bazıları oldu bazılarına vakit var ama hala ondan sonra gittiğim hiçbir falcıdan o kadar etkilenmedim.sevdam cafede birkaç kez baktırmıştım o bazen tutturuyordu ama muratın bakışı çok farklı helede bir konu vardıki sadece o bildi yani gerisi hikayemerak ettiğim sizlerden murata baktıran oldumu çünkü niyetimle ilgili şeyi en son söyledi. birde hızlı konuşmasaydı keşke yada ben sesini kaydetseydim. ben tesadüfen gitmiştim müjgana baktıracaktım.
slm arkadaÅlar konuyu takip ediyorum İzmirde bir çok falcıya gittim en son 2 ay önce daisy cafede murata gittim kahve baktı daha doÄrusu fincana bakmadı bile yüzüme karÅı söylemeye baÅladı önce afalladım benim bile hatırlamakta güçlük çektiÄim bazı Åeyleri söyledi ÅaÅkınlıktan ne soracaÄımı bile unuttum ve geçmiÅle ilgili bir çok Åeyi bildi gelecekle ilgili benim soracaÄım Åeyleride sona bıraktıÄını söyledi gelecekle ilgili söylediklerinden ise bazıları oldu bazılarına vakit var ama hala ondan sonra gittiÄim hiçbir falcıdan o kadar etkilenmedim.sevdam cafede birkaç kez baktırmıÅtım o bazen tutturuyordu ama muratın bakıÅı çok farklı helede bir konu vardıki sadece o bildi yani gerisi hikayemerak ettiÄim sizlerden murata baktıran oldumu çünkü niyetimle ilgili Åeyi en son söyledi. birde hızlı konuÅmasaydı keÅke yada ben sesini kaydetseydim. ben tesadüfen gitmiÅtim müjgana baktıracaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?