• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

Açıkcası Birgül ablaya fal baktırıpta şu ana kadar şaşırmayan kimse görmedim siz Birgül ablaya baktırdığınıza emin misiniz? Yanında çalışan bir bayan daha vardı ona baktırmış olabilirsiniz ya da fal enerji işi bilemiyorum.Ama Birgül abla çok hızlı konuşur kahve ile tarotu beraber bakar onlarda paravandır zaten bir şey söylerken de 'diyor','dedi' gibi cümleler kurar.Sevgi ile bakma tarzı aynıdır.Bana bu tarz fal bakan yeni bir falcı lazım.Maaralın dediklerini deneyip yorum yazarım.

Ashlecim senin keşfettiğin bir falcı var mı son zamanlarda canım??

Açıkcası Birgül ablaya fal baktırıpta şu ana kadar şaşırmayan kimse görmedim siz Birgül ablaya baktırdığınıza emin misiniz? Yanında çalışan bir bayan daha vardı ona baktırmış olabilirsiniz ya da fal enerji işi bilemiyorum.Ama Birgül abla çok hızlı konuşur kahve ile tarotu beraber bakar onlarda paravandır zaten bir şey söylerken de 'diyor','dedi' gibi cümleler kurar.Sevgi ile bakma tarzı aynıdır.Bana bu tarz fal bakan yeni bir falcı lazım.Maaralın dediklerini deneyip yorum yazarım.

evet eminim canım kendisiydi... ama ben kahve falı baktırmadım tarot baktırdım... elektiriğimiz tutmamış olabilir üstelik oruçtum,kafam yerinde değildi... bana iyi gelmedi ne diyim şimdi... belki size iidir bişey diyemem bildikleri oldu ama..ben beğenmedim...

hayır canm malesef:(

Kızlar buarada aldığım haberlere göree gülistan işi bırakmış bi adamla evlenmiş ve eşi asla fal bakmasını istemiyomuş..

Sevgiye geçenlerde 2.kez baktırdım ama bu sefer beğenmedim bakamadı ya gününde değildi canı bişeye sıkkındı bilmiyorm ama ilk falı beni çok etkilemişti.yıldızanaya bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum merak ettim nasıl acaba o:)

Canım belki de elektriğiniz tutmamıştır ben hiç tarot baktırmadım kahvenin yanında zaman kazanmak için kendi açar tarotu..Aslecim yıldızana nerdeymiş,ne kadara bakarmış :9:

Canım belki de elektriğiniz tutmamıştır ben hiç tarot baktırmadım kahvenin yanında zaman kazanmak için kendi açar tarotu..Aslecim yıldızana nerdeymiş,ne kadara bakarmış :9:

canm altındağda 20 tlye bakıyomuş.herkes iyi diyo.teli var bende aradm bayramdan sonra dedi.köyündeymiş şimdi:)

kızlar eskiden Fısıltı cafe 'de çalışmış olan Ramazan'a ulaşmam gerek en son Ramoda Cafe'deydi.. hala ordamı bilgi alamadım.. bilgisi olan var mı..? arkadaşımın bu ay yüzük atacağını bildi..ve bundan kıza hiç bahsetmemiştim.. dün bu olayın gerçekleşmesiyle şok oldum..!

yok balım yanlız gidermiyim hiç:) forumda çok fazla adı geçmişti önceki sayfalarda bulabilirsin.biara paso onun geçiyodu.

Canım ben o kısımları kaçırmışım demek ki :9: Evde bakım olunca bir tedirgin oldum :26: Toplu bir gidiş olcaksa ben de dahil olabilir miyim?? :9:

Maaralcım dediğin falcılarıda bir deneyeyim teşekkür ederim :)

dene ama ben bayadır yazmıyordum geçmişte yazdıklarımı gidorsun galiba ben memnun kaldıgım kişilerden şaşmam ama bir haberde benden hüseyin beydeki emreye bu gün tekrar gittim ama işten ayrılmış yerini ögrenen olursa yazsın kahve baktırmıştım ama tarot baktırmak istiyorum o olmayınca angel a gittim ve herzamanki gibi süperdi :ssz:

Ashlecim mesajını bekliyorum bir de yıldızanayı deneyelim o eksik kalmasın :9: Maaralcım Angela merak ediyorum ona belki bu haftasonu gider yorumumu paylaşırım :34:

Falcılar neden özellikle tarot da daha iyi olduklarını söylerler.. Ben anlamıyorum bu durumu. bana göre kahve falına bakıp tutturabilmek daha önemli. tarotta çıkan kartlara göre yorumlar yapılıyor. buda daha kolay oluyor tabi. bu fal işi hislerle ilgili. bazen hiçbir şeye bakmadan o anki düşüncelerini aktarabilmek. Bir zamanlar bende kahve falı bakıyordum. öle arkadaşlar arasında falan. hepimiz yaparız bunu. ama genelde fincandaki şekilleri bişeye benzetemezdim içimden geçenleri söylerdim. şansa tutardı. ama çok daralırdım. artık hiçbirini yapamıyorum :))).

Demek istediğim fal şekilleri benzetmek değil hissettiklerini karşındakine göre şekillendirebilmektir bana göre. Peki sizce??

Benzetmeye dayanarak fal bakanlar kahve falında tıkandıklarında tarot onların kurtarıcısı oluyor ;konuşmak yorum yapmak için daha çok malzemeye tutunmak istiyorlar.Ama kimileri benzetmeye dayalı falı aşmışlar , duruişiti , durugörü , durusezi ya da kısaca hissiyat diyelim oradan okumalar yapıyorlar.Bu tarz falcılar için bir ayrım yok.Onlar fincana da ,iskmbl kağtlrna , tarot kartlarına , gözlerinize ,avucunuza da baksalar da aynı şeyi söyleyebilirler.Tek fark kahve falında bilerek özet geçiyorlar (sizi tarota yöneltmek için) diğerinde daha ayrıntılı uzun konuşuyorlar .Neden ? Çnkü tarotla daha fazla kazanıyorlar.

Emel Hanım için pek güleryüzlü biri diyemeyiz ama kaba da davranmadı bize.Gerçekten saplı eski bir prenses aynası var.Yüzük takıyor sonra veysel karani vs vs dua okyup aynaya bakıyor.Önce çok gereksiz bulduğum karakter tahlili ile başlıyor .Biraz şimdiki zamana odaklanıyor .Eviyseniz çoçuğunuzun ilerideki eğitiminden ,evlilğinden bahsediyor.Bekarsanız , 15 harf veriyor(alfabenin yarısı !) .Bu listeden 5-6 harfin olduğu br kişiyle ,şu tarihte şu tip biriyle tanışacağınızı ,onun ailesinden ya da evliyseniz ,çocuğunuz ya da kardeşinizin tanışacağı kişiden tip vererek bahsediyor bu şekilde .İşte çocuk sayısı , kaç evlilik yapılacak , ileride önemli bir sağliık sorunu var mı , ameliyat var mı falan .Genel konulardan bahsediyor .Alt detay vermeyi sevmiyor .Soru sordutmaya pek istekli değil.Sorduğunzda cevabı ksa kesiyor.Falı 15 dk sürdü.Etkilenmedim.Ama gittiğime pişman da olmadım.Emel bir kere baktırmalık falcı gibi geldi bana.

Tipi , konuşması çok sevimli bir teyze . O da 20 dakikaya yakın fal baktı.Şimdiki zaman biraz ,daha çok gelecek odaklı konuşuyor.U fak tefek bir meselede verdiği vade yaklaşık olarak tuttu . Anlattıklarının çoğu genel olarak bakılan fallarıma uyuyor.Onlardan daha değişik , daha farklı bir yorum yapmadı . Bir kaç küçük ayrıntı daha verdi o kadar.Soru sormanızı garipsemiyor .İstediğnz kadar sorabiliyorsunuz.Yüzünde şaşkınlık ifadesiyle dona kalıp bir süre beklediğnde 'ııı ...ee' yapıp konuyu toparlamaya çalıştığında anlıyorum ki o konuyu hissedemiyor ya da olumsuz görüyor.

Kesinlikle kemeraltı kızlar agası hanına giderken Cafe sevdam var. Orda sevda hanımı tek geciyorum.Kadın uğrunda hicranını söyletiyor :)) görüşmeye yalnız çıkıyorsun 3.katta kahve+fal 18tl

Kesinlikle kemeraltı kızlar agası hanına giderken Cafe sevdam var. Orda sevda hanımı tek geciyorum.Kadın uğrunda hicranını söyletiyor :)) görüşmeye yalnız çıkıyorsun 3.katta kahve+fal 18tl

ama şunu bilmiyorsun burada hemen hemen herkes sevdayı denemiştir bir kaç faldan sonra fikrin degişir kadın alfebeyi sorduktan sonra onayladıgın harfleri bir araya getirip isim söylüyor o kadar :1:

Back
X