Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkcası Birgül ablaya fal baktırıpta şu ana kadar şaşırmayan kimse görmedim siz Birgül ablaya baktırdığınıza emin misiniz? Yanında çalışan bir bayan daha vardı ona baktırmış olabilirsiniz ya da fal enerji işi bilemiyorum.Ama Birgül abla çok hızlı konuşur kahve ile tarotu beraber bakar onlarda paravandır zaten bir şey söylerken de 'diyor','dedi' gibi cümleler kurar.Sevgi ile bakma tarzı aynıdır.Bana bu tarz fal bakan yeni bir falcı lazım.Maaralın dediklerini deneyip yorum yazarım.
Ashlecim senin keşfettiğin bir falcı var mı son zamanlarda canım??
Açıkcası Birgül ablaya fal baktırıpta şu ana kadar şaşırmayan kimse görmedim siz Birgül ablaya baktırdığınıza emin misiniz? Yanında çalışan bir bayan daha vardı ona baktırmış olabilirsiniz ya da fal enerji işi bilemiyorum.Ama Birgül abla çok hızlı konuşur kahve ile tarotu beraber bakar onlarda paravandır zaten bir şey söylerken de 'diyor','dedi' gibi cümleler kurar.Sevgi ile bakma tarzı aynıdır.Bana bu tarz fal bakan yeni bir falcı lazım.Maaralın dediklerini deneyip yorum yazarım.
Ashlecim senin keşfettiğin bir falcı var mı son zamanlarda canım??
Canım belki de elektriğiniz tutmamıştır ben hiç tarot baktırmadım kahvenin yanında zaman kazanmak için kendi açar tarotu..Aslecim yıldızana nerdeymiş,ne kadara bakarmış![]()
Ashlecim evinde mi bakıyormuş?? :26:
Canım ben o kısımları kaçırmışım demek kiEvde bakım olunca bir tedirgin oldum :26: Toplu bir gidiş olcaksa ben de dahil olabilir miyim??
![]()
Maaralcım dediğin falcılarıda bir deneyeyim teşekkür ederim :)
Falcılar neden özellikle tarot da daha iyi olduklarını söylerler.. Ben anlamıyorum bu durumu. bana göre kahve falına bakıp tutturabilmek daha önemli. tarotta çıkan kartlara göre yorumlar yapılıyor. buda daha kolay oluyor tabi. bu fal işi hislerle ilgili. bazen hiçbir şeye bakmadan o anki düşüncelerini aktarabilmek. Bir zamanlar bende kahve falı bakıyordum. öle arkadaşlar arasında falan. hepimiz yaparız bunu. ama genelde fincandaki şekilleri bişeye benzetemezdim içimden geçenleri söylerdim. şansa tutardı. ama çok daralırdım. artık hiçbirini yapamıyorum :))).
Demek istediğim fal şekilleri benzetmek değil hissettiklerini karşındakine göre şekillendirebilmektir bana göre. Peki sizce??
Kesinlikle kemeraltı kızlar agası hanına giderken Cafe sevdam var. Orda sevda hanımı tek geciyorum.Kadın uğrunda hicranını söyletiyor :)) görüşmeye yalnız çıkıyorsun 3.katta kahve+fal 18tl