Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün akşam 8 gibi belki daha geç doğa hanımı aradım bana eski yerinden yani o sokaktan düz devam etmemi joker interneti görünce sola dönmemi söyledi, sola dönünce düz yürüdüm sağ kaldırımda 47 numara tabela yaptırmamış kırmızılı bir dükkan karşısında eski yerinde olduğu gibi kuaför var daha güzel işlek bi sokak hatta.
geçen gün baktırmıştım işin dışında söylediği şeyin bir kısmı olunca heycanlanıp gittim kapatmak üzereydi benim içn tarot kartlarını açtı saoğlsun.
yeni yeri de çok kolay aynı tariften biraz ilerleyip sola dönülüyor işlek çarşı sokağı ordanda çarşıya çıkılıyor dönüşte aynı yolu izlemdim
evet bidde yukardaki yoruma katılıyorum mesala bu yıl evlilik yok diyor örneğin ve yalanlara karnı tok olanlar için ideal
bugün akşam 8 gibi belki daha geç doğa hanımı aradım bana eski yerinden yani o sokaktan düz devam etmemi joker interneti görünce sola dönmemi söyledi, sola dönünce düz yürüdüm sağ kaldırımda 47 numara tabela yaptırmamış kırmızılı bir dükkan karşısında eski yerinde olduğu gibi kuaför var daha güzel işlek bi sokak hatta.
geçen gün baktırmıştım işin dışında söylediği şeyin bir kısmı olunca heycanlanıp gittim kapatmak üzereydi benim içn tarot kartlarını açtı saoğlsun.
yeni yeri de çok kolay aynı tariften biraz ilerleyip sola dönülüyor işlek çarşı sokağı ordanda çarşıya çıkılıyor dönüşte aynı yolu izlemdim
evet bidde yukardaki yoruma katılıyorum mesala bu yıl evlilik yok diyor örneğin ve yalanlara karnı tok olanlar için ideal
Arkadaslar eski yerini de bilmiyorum doğa hanımın yeni yerini biraz tarif etseniz nasıl gidebilirim ???????????
evet bu gün uzun bir aradan sonra fatoş hanımdaydım çünki dedigi gibi artık ciddi bir ilişkim var sıra beklerken yeni falcıları dikkatimi çekti libyalıymış zenci dayanamayıp kahve falını ona baktırdım gerçekten çok iyi ruh hali gayet sakin uzun uzun net ifadeleri ve isabetli yorumu hoşoma gitti :)
yeni yerini bende tam daha bilmiyorum ama eski yeri ksk iskelesinin karkısında kamil koç ve metro yazaneleri var ordan sokaga gırınce cumhuriyet ilkokunun biraz ilerisindeydi
ben geçen gittiğimde diğer burda tarif edilen yerden gittim fakat dönüşte belirtmiştim msjımd başka bir yoldan döndüm ve bu en kolay yol yanlış demiyimde zor tarif ediyorsunuz
ksk iskelesiin karşısına bakın çarşıya doğru diğil sağa doğru orada teb bank varo sokaktan girin düz yürüyün sağa dönün bu kadar koly dönüşte bu yolu kullanmıştım
teb bank sok. içeri girin, düz yürüyün, yol ayrımı var (peynirci falan) onu gördümü sağa dönün 47 numara kırmızılı dükkan yani bence kamilkoça kadar yürümenin anlamı yok
o alsancaktaki gaye ben 2009 yılında gitmiştim adı emre uzun yıllardır hep orda bence erkeklere muhteşem bakıyor çünki yanımda bi erkekle gitmiştim bana fal bile bakmadı ya da gününde değildi cart olmuşsun curt olmuşsun dedi abartmıyorum sonra ona döndü ful ne var ne yok saydı erkeklere ilgili![]()
Teb Bankası Dediğiniz sokak ptt nin olduğu sokakmı sahildeki?
cart curtmu o nasıl fal öyle :) bana fena bakmamıştı ama biraz dengesiz bir tip güven vermiyor
canım rica etsem bana da yollarmısın![]()
kızlar ben bugün emeli aradım kadın biraz ters davrandı.galiba benden önce arayan bayana sinirlendi.telefonumu nerdne buldunuz az önce arayan bayan mısınız dedi sinirli bi şekilde şaşırdım.hayır deidm ben telefonunuzu izmirli bi arkadaşımdan aldım dedim.ayna falı bakıyorsunuz di mi dedim.aradığın kişinin ne falı baktıgını bilmio musun dedii.aaaanaaaaaaa snirlendimm emin olmak için sordum çünkü arakdaş 2 sene önce baktırmış dedim.he tmm o zman dedi.25e bakıyor.bence siteden aldıgınızı sölemey,n kadın işgillenir polis mi arıoo die:)kızlarr özelden isteyene veriyim
bende istiyorum emel hanım ın telefonunu aynalı olanından![]()
nerdeki bu libyalı adresi neresi tam olarak bide libyalıyı deniyelim :) bu arada nekadar ücreti