Merhaba arkadaşlar
siteye yeni üye oldum ve uzun süredir forumu google üzerinden takip ediyordum... Fal baktırmaya geçen sene tesadüfen gitmiştim bir kaç kişiye öncelikle onları yazayım...
Alsancak Fiesta: Paşa isminde bir bey ilk önce bakmıştı, kağıdı karalayarak bakıyordu kahve falına hiçbir şey bilememişti daha sonra aynı cafe de, Gönül isminde (sanırım öyleydi esmer zayıf orta yaşlarda bir bayandı kahve tarot destekli bakıyordu) bilemedi. Ondan sonra Canan isminde genç kısa boylu dalga geçer gibi bir bayan kahve falı baktı çok kısa sürdü ve fiyasko!
Telve cafe, Asiye hanım: 2 kez gittim kahve + tarot hayatımda bu kadar sallayan biri görmedim, tavsiye üsrine gitmiştim samimi de bulmadım kısa bakmıştı, mesleğim, özel hayatım, ailem planlarım hepsini salladı zaten yüzüne de hep hayır cevabı vermiştim. beğenmedim... Daha sonra aynı cafe de genç bir bey bakıyordu ona kahve falı baktırdım oda aynı hiçbirşey bilemedi.
Bu yıl gittiğim falcılarıda burdaki yazıları okuyarak sırasıyla gittim, hemen yorumlarıma geçeyim.
Maral cafe, meral hanım: Kendisi çok pozitif bir bayan, tarot destekli kahve falı baktırdım. Söyledikleri o anki durumumu bildi, geçmişi bildi, gelecek ile ilgili söyledikleri 1-2 şey çıktı,, özel hayatımla ilgili bir konu üzerine yaptığı tespite istinaden 2. kez tekrar gittim 3 ay sonra ve yine aynı iddiada bulundu, ilk falı ile aynı şeyleri söyledi... bu istikrar iyi ama 1 konuda ki benim için en önemli olan konuda verdiği süre geçti ve çıkmadı... Fiyat: 20 tl karşıyaka
Müjgan Cafe, Tülin hanım: kahve falı baktırdım, kağıda doğum tarihinizi ve isminizi, anne adınızı yazıyor uzun bakıyor... O anki durumumu bildi, geçmişi bildi ama gelecek ile ilgili söyledikleri çıkmadı mayıs ayı için söylemişti... 2. kez tekrar denedim bu sefer de aynı şeyleri söyledi ama haziranda bir tarih verdi göreceğiz :) fiyat: 12.5 Karşıyaka
Ravazza cafe, Ferda hanım: Kahve falı baktırdığım bu bayan, hiçbirşey bilemedi, çok kısa bir faldı 2yada 3 dk sürdü sanırım. çok negatif bir nerjisi var, çokda sert konuşuyor sinirli bir yapısı var... Beğenmedim tekrar gitmedim. Fiyat: 15 tl Karşıyaka
Efsun Cafe, Boncuklu bayram: kahve + tarot baktırdım hiçbir şekilde tatmin etmedi, herne kadar çok sevimli bir bey olsada malesef bilemedi dedikleride çıkmadı. Fiyat: 10 tl alsancak
Müjgan cafe, Nuray hanım: Kişilik analizleri ve şuan ki durum iyi ama gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı, enerjisinide beğenmedim. Tülin hanım gitmiştim sıra çok olduğundan mecburen bu bayana baktırmıştım. Kahve falı fiyat: 12.5 Karşıyaka
Telve cafe, Ecem hanım: Genç bir bayan, yaklaşık 1 saat baktı, sohbeti kişilik analizleri çok iyi, kahve + tarot destekli baktırdım. gelecek ile söylediklerinin vadesi var beklemek lazım...o anki durum tespitleri de isabetli ... Denenebilir fiyat: 15 tl alsancak
Balkabağı cafe, Gül hanım: forumlarda en çok bahsedilenlerden biride gül hanımdı. Merak ve büyük beklentilerle gittim aslında randevu alarak gitmek gerekiyormuş.. Kahve falı baktırdım sanırım varlıksal bakıyor.. harf değil direk isim söylüyor söyledi 3 isimde isabetli ama genel olarak bakıldığında abartıldığı gibi değil 4-5 yıl sonra olacak birşey söyledi ve yakın zaman da verdiği bir tarih var bekleyelim görelim... Fiyat: 15 tl yeşilyurt
Rüyam cafe, Dilek ve Nurten hanım: Dilek hanıma kahve falı baktırdım. dua okuyarak başlıyor şuanki durumumu bildi. 1 -2 tarih verdi çıkacağını hiç sanmıyorum... Üzerimde nazar ve ağırlık aynı zamanda büyü yapıldığını ve çözebileceğini söyledi fiyatı: 200 tl bu söylemden sonra pek samimi gelmedi. Nurten hanıma da tarot baktırdım kısa sürdü ve aynı şeyleri tekrarladı büyü var açtır vs... dilek hanıma pas attı sanırım paslaşmalı çalışıyorlar bana inandırıcı gelmedi kesinlikle gitmem ve okuma vs... şeylerede karışmak istemem...
Benim değerlendirmelerim böyle genel olarak hepsi aynı... Artık bu hastalık haline gelmeye başladı bende kendime dur dememe dilek hanımın okuma yapalım demesi olmuştur. Hepimiz sıkıntılı olduğumuz için gidiyoruz falcılara , o anda iyi hissediyoruz kendimizi ama ertesi gün gene aynı, verdikleri tarih geçiyor hayal kırıklığı yaşıyoruz, sonra başkası deneyelim derken iyice depresyona giriyoruz... Benim nacizane tavsiyem, duamızı kendimizi yapalım, istediğimiz şeyler olmuyorsa zorlamanın alemi yok, herşeyi Allah bilir ve ondan isteyelim hayırlısı ile... Şöyle geriye baktığımda giden parama, umutlarıma, zamanıma acıyorum... mücadele edelim, sıkıldığımızda spor yapalım, arkadaşlarıızla sohbet edelim ve sabırla bekleyelim... Hepinize mutluluklar dilerim