İzmir'deki Falcılar

merhaba
dilek hanım el falına mı bakıyordu ücret ne kadar? yarın gitmeyi düşünüyorum kahve ve tarot falı dışında deneme yapmak istiyorum...

evet canım el falına baktırdım kendisine 15 tl el falı,kahve falı 10 tl.gidersen yorumlarını bekliyorum :)

mrblar. ben de foruma yeni üyeyim.. izmir için bu forumda adı geçen birçok insana bakım yaptırdım bugüne kadar ama cidden tamamına yakını boş bence, ortalamanın üstüne çıkabilen bile yok denecek kadar az bakım konusunda. birçoğu rahmani bakım yaptığını söyler ama aslında yaptıkları bakım şeytanidir çünkü haber aldıkları müvekkilleri şeytanidir, haliyle duyduklarınız da yalan dolandır. Ben kendi şahsım adına 2 kişiye denk geldim gerçekten doğru dürüst ve hakkıyla rahmani bakım yapan, biri Bornova'da ismini şimdi hatırlamadığım bir kafede çalışan Dilek isimli bir bayandı, direk avucunuzun içine bakıp görüntü alıp bakıyordu veya su bakımı yapıyordu isteğinize göre ama inanılmazdı gerçekten direk isim, tarih, olay vs kimsenin göremediklerini görüp direk söylüyordu yüzünüze karşı iyi veya kötü. Duyduğuma göre o kafe kapanmış, Dilek hanım şimdi nerededir ne yapıyordur bir yerde çalışıyor mu inanın bilmiyorum ama araştırın isterseniz.. Diğeri de Orhan beydir. Aynı Dilek hanım gibi rahmani bakım yapar, birçok konuda dilek hanımdan bile iyi olduğunu söyleyebilirim. Her türlü bakımı yapıyor benim bildiğim ama uzmanlığı su falı ve yıldıznamedir. İsim tarih olay durum geçmiş şu an gelecek dikkat etmeniz gereken bir olay vs. neyse direk söyler yüzünüze iyi veya kötü. Herhangi bir yerde çalışmıyor şu anda daha önce kafelerde çalışmış ama kafe ortamlarından hoşlanmıyor pek, evinde bakıyor veya dışarıda duruma göre.. Telefonla bakıp bakmadığını bilmiyorum sormanız lazım ama denemenizi tavsiye ederim. Güler yüzlü iyi bir insandır.. İsteyen olursa iletişim bilgilerini de verebilirim, kendisinin iznini aldım çünkü. Direk burada yazmak istemiyorum reklam olmaması için.. Ben de belirli aralıklarla bakım yaptırıyorum kendisine.. Müşterisi ve arayanı çok ama bildiğim kadarıyla..

Sevgii blueangel orhan beyin numarasını ve ne kadara bakıyor fal ucreti nedir bana özelden mesaj atabiir misin senden haber bekliyorum teşekkürler =)

Kızlarr bana bir zamanlar evreka kafede çalışan ve daha sonra kendi evine randevu ile kabul eden NACİYE HANIMIN telefon numarası lazım. Tarotu süperdi. Ve söylediği vadeler şuan tuttu. O zamanlardan telefon no olarak gönderdiğim arkadaşlar var mı? Veya bana telefon no ulaştırabilecek.

haselnut .!.:
Özel mesaj hakkım yok buradan teşekkür etmek istedim..

canım çok teşekkür ederim gerçekten, 25 gibi bir rakamdı sanırım geçen sene not almıştım. kağıdı bulduğumda şok oldum tarihler söyledikleri herşey aynı şekilde ilerlemiş ama nasıl bakıyo şuanda bilemiyorum bir daha denedikten sonra yorum atarım senin için kolay beğenmiyorum ve artık fal baktırmıyorum bunu yazıcam ama. tekrar sağol :)

canım çok teşekkür ederim gerçekten, 25 gibi bir rakamdı sanırım geçen sene not almıştım. kağıdı bulduğumda şok oldum tarihler söyledikleri herşey aynı şekilde ilerlemiş ama nasıl bakıyo şuanda bilemiyorum bir daha denedikten sonra yorum atarım senin için kolay beğenmiyorum ve artık fal baktırmıyorum bunu yazıcam ama. tekrar sağol :)

bende yorumlarını bekliyorum canım bu zamana kadar baktırdığım hiç bir falcı geleceği tutturamadı :( artık pes etmek üzereyim son bir deneme yapmak istiyorum gidersen yorumlarını bekliyorum bende...

canım çok teşekkür ederim gerçekten, 25 gibi bir rakamdı sanırım geçen sene not almıştım. kağıdı bulduğumda şok oldum tarihler söyledikleri herşey aynı şekilde ilerlemiş ama nasıl bakıyo şuanda bilemiyorum bir daha denedikten sonra yorum atarım senin için kolay beğenmiyorum ve artık fal baktırmıyorum bunu yazıcam ama. tekrar sağol :)[/QUOT

banada numarasını gönderirmisin ?? bu arada gül hanımın verdiği 2 tarihte tutmadı merak eden varsa paylaşmak istedim:(

rica ederim canım umarım tekrar memnun kalırsın :34: belki daha sonra bende gidebilirim cafede çalışırken iki kere gitmiştim ve bulamamıştım daha sonra da ayrıldığını söylediler aslında çok baktırmak istemiştim kendisine kısmet olmadı :)

Bu gün, arkadaşımın tavsiyesi üzerine ömer ustadaki bir falcıya gittim.Adı Fatma.Tatmin edici değil tamamen öylesine bir faldı.Hani evde konu komşu baksa konuya daha hakim olurdu.

Oradan ayrıldıktan sonra Enginar cafede yeni biri başlamış:) Yolumda yürürken önümü oradaki bir çalışan kesip İzmirde bir ilk şöyle iyi böyle iyi dedi.İskambil falına bakıyor abla deyince hiç iskambil falı baktırmamış biri olarak ve Fatma hanımın yanından aradığını bulamamış şekilde ayrılınca bir deneyeyim dedim.Adı Süheyla Adanalıymış yaşanılan ve yaşanma ihtimali olanları bildi yani gecmişde olanları,yaşanılacak olan şeyde yoldan beklediğim birinin geleceğini geleceği günü ve izmirden ayrılışı yurt dışı olacak direk evine gitmeyecek oluşunu bildi:) ve bunun gibi bir iki konuyuda.Gelecekle ilgili söyledikleride adı üzerinde zaman gösterecek fakat benim beklentimi tam manasıyla karşılamadı.

Yeşilyurtdaki Gül hanımın bakımındaki gelecekle ilgili vadeler geldi ve geçti ancak malesef hayal kırıklığı ne vadeler tuttu nede verdiği vadelerde olacak dediği şeyler oldu.

Arkadaşlar ben artık İzmir'deki falcılardan bıkmış ve aradığını pek bulamamış biri olarak internetten baktırıyorum. Başka bir fal başlığı altında yazmıştım biraz buraya da yazayım belki fikir olabilir sizlere.
Son 15 gündür binnazabla. ve falsepeti. nde fal baktırdım. Öncelikle sesli yorum yapan falcıları tercih ediyorum. Arada açıp falı tekrar dinleyince fark etmediğim ayrıntıları fark edebiliyorum. ve daha doğal bence.
Binnaz abla. da kahve için Rezzan İksir ve Kesira Sirel'i öneriyorum. Özellikle Kesira Sirel inanılmazdı. kadın hem çok sakin ve net cümleler kuruyor hem de sanki yaşadıklarımı görmüş veya erkek arkadaşımı ve beni tanıyormuş gibi konuşuyor. Arada açıp açıp tekrar dinliyor ve şaşırıyorum :))
Binnazabla. da tarot içinde Deniz Görür'ü öneriyorum. klasik kart anlamı okuyan biri değil , özgün bir tarzı var. tanıtımında da özgün bir tarzı var diyordu hakikaten öyleymiş :) hiç söylemediğim halde ilişkimin süresine kadar bildi, o kadar çok net tespiti var ki, şaştım kaldım diyebilirim. ve ben konsantre olamıyorum kart seçerken diye pek tarot baktırmam fakat bu çocuk cidden iyi.
Falsepeti. ne gelince orada kesinlikle Melih GÜN'ü öneriyorum. Kahve tabii... 6-7 dakika içinde öyle çok şey anlatıyor ve öyle doğru tespitler ki, yok artık dediğim oldu. online yakalamak güç ama yakalarsanız baktırın.
Ben o sitede Nesibe Tekbaşer'i de beğendim. Bana baktığı fal inanılmaz doğru ve ayrıntılıydı. İlişkimle ilgili sıra dışı şeyleri doğru bildi. Ancak benden sonra kızkardeşim baktırdı ve onun falını pek beğenmedim. Gerçi şu var, kızkardeşim çok net iki soru sordu dolayısı ile cevap sadece o iki soru etrafında oldu. Soru sorarken biraz geniş tutup, örneğin ilişkimin geleceği, bu kişi ile ne olur gibisinden sormak sanırım daha iyi o zaman epey ayrıntı veriyor.
Kısaca kızlar , Kesira hanım , Deniz Görür ve Melih GÜN'ü deneyin derim. Cafelerde baktırdığım falcılardan kesinlikle daha iyilerdi diyebilirim.
Sizlerinde bu iki site veya başka sitelerden önerileriniz olursa lütfen paylaşın...
Başka deneyip beğendiğim olursa paylaşacağım :))

Bu sözüne ettiğiniz sitelerde nasıl fal baktırdınız?Geçen gece kardeşimle beraber baktıralım dedik ancak ne sms yoluyla nede diğer tarif ettikleri yollarla kredi alamadık ücreti nasıl ödüyorsunuz? Krediyi nereden alıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar
siteye yeni üye oldum ve uzun süredir forumu google üzerinden takip ediyordum... Fal baktırmaya geçen sene tesadüfen gitmiştim bir kaç kişiye öncelikle onları yazayım...

Alsancak Fiesta: Paşa isminde bir bey ilk önce bakmıştı, kağıdı karalayarak bakıyordu kahve falına hiçbir şey bilememişti daha sonra aynı cafe de, Gönül isminde (sanırım öyleydi esmer zayıf orta yaşlarda bir bayandı kahve tarot destekli bakıyordu) bilemedi. Ondan sonra Canan isminde genç kısa boylu dalga geçer gibi bir bayan kahve falı baktı çok kısa sürdü ve fiyasko!

Telve cafe, Asiye hanım: 2 kez gittim kahve + tarot hayatımda bu kadar sallayan biri görmedim, tavsiye üsrine gitmiştim samimi de bulmadım kısa bakmıştı, mesleğim, özel hayatım, ailem planlarım hepsini salladı zaten yüzüne de hep hayır cevabı vermiştim. beğenmedim... Daha sonra aynı cafe de genç bir bey bakıyordu ona kahve falı baktırdım oda aynı hiçbirşey bilemedi.

Bu yıl gittiğim falcılarıda burdaki yazıları okuyarak sırasıyla gittim, hemen yorumlarıma geçeyim.

Maral cafe, meral hanım: Kendisi çok pozitif bir bayan, tarot destekli kahve falı baktırdım. Söyledikleri o anki durumumu bildi, geçmişi bildi, gelecek ile ilgili söyledikleri 1-2 şey çıktı,, özel hayatımla ilgili bir konu üzerine yaptığı tespite istinaden 2. kez tekrar gittim 3 ay sonra ve yine aynı iddiada bulundu, ilk falı ile aynı şeyleri söyledi... bu istikrar iyi ama 1 konuda ki benim için en önemli olan konuda verdiği süre geçti ve çıkmadı... Fiyat: 20 tl karşıyaka

Müjgan Cafe, Tülin hanım: kahve falı baktırdım, kağıda doğum tarihinizi ve isminizi, anne adınızı yazıyor uzun bakıyor... O anki durumumu bildi, geçmişi bildi ama gelecek ile ilgili söyledikleri çıkmadı mayıs ayı için söylemişti... 2. kez tekrar denedim bu sefer de aynı şeyleri söyledi ama haziranda bir tarih verdi göreceğiz :) fiyat: 12.5 Karşıyaka

Ravazza cafe, Ferda hanım: Kahve falı baktırdığım bu bayan, hiçbirşey bilemedi, çok kısa bir faldı 2yada 3 dk sürdü sanırım. çok negatif bir nerjisi var, çokda sert konuşuyor sinirli bir yapısı var... Beğenmedim tekrar gitmedim. Fiyat: 15 tl Karşıyaka

Efsun Cafe, Boncuklu bayram: kahve + tarot baktırdım hiçbir şekilde tatmin etmedi, herne kadar çok sevimli bir bey olsada malesef bilemedi dedikleride çıkmadı. Fiyat: 10 tl alsancak

Müjgan cafe, Nuray hanım: Kişilik analizleri ve şuan ki durum iyi ama gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı, enerjisinide beğenmedim. Tülin hanım gitmiştim sıra çok olduğundan mecburen bu bayana baktırmıştım. Kahve falı fiyat: 12.5 Karşıyaka

Telve cafe, Ecem hanım: Genç bir bayan, yaklaşık 1 saat baktı, sohbeti kişilik analizleri çok iyi, kahve + tarot destekli baktırdım. gelecek ile söylediklerinin vadesi var beklemek lazım...o anki durum tespitleri de isabetli ... Denenebilir fiyat: 15 tl alsancak

Balkabağı cafe, Gül hanım: forumlarda en çok bahsedilenlerden biride gül hanımdı. Merak ve büyük beklentilerle gittim aslında randevu alarak gitmek gerekiyormuş.. Kahve falı baktırdım sanırım varlıksal bakıyor.. harf değil direk isim söylüyor söyledi 3 isimde isabetli ama genel olarak bakıldığında abartıldığı gibi değil 4-5 yıl sonra olacak birşey söyledi ve yakın zaman da verdiği bir tarih var bekleyelim görelim... Fiyat: 15 tl yeşilyurt

Rüyam cafe, Dilek ve Nurten hanım: Dilek hanıma kahve falı baktırdım. dua okuyarak başlıyor şuanki durumumu bildi. 1 -2 tarih verdi çıkacağını hiç sanmıyorum... Üzerimde nazar ve ağırlık aynı zamanda büyü yapıldığını ve çözebileceğini söyledi fiyatı: 200 tl bu söylemden sonra pek samimi gelmedi. Nurten hanıma da tarot baktırdım kısa sürdü ve aynı şeyleri tekrarladı büyü var açtır vs... dilek hanıma pas attı sanırım paslaşmalı çalışıyorlar bana inandırıcı gelmedi kesinlikle gitmem ve okuma vs... şeylerede karışmak istemem...

Benim değerlendirmelerim böyle genel olarak hepsi aynı... Artık bu hastalık haline gelmeye başladı bende kendime dur dememe dilek hanımın okuma yapalım demesi olmuştur. Hepimiz sıkıntılı olduğumuz için gidiyoruz falcılara , o anda iyi hissediyoruz kendimizi ama ertesi gün gene aynı, verdikleri tarih geçiyor hayal kırıklığı yaşıyoruz, sonra başkası deneyelim derken iyice depresyona giriyoruz... Benim nacizane tavsiyem, duamızı kendimizi yapalım, istediğimiz şeyler olmuyorsa zorlamanın alemi yok, herşeyi Allah bilir ve ondan isteyelim hayırlısı ile... Şöyle geriye baktığımda giden parama, umutlarıma, zamanıma acıyorum... mücadele edelim, sıkıldığımızda spor yapalım, arkadaşlarıızla sohbet edelim ve sabırla bekleyelim... Hepinize mutluluklar dilerim

Merhaba arkadaşlar
siteye yeni üye oldum ve uzun süredir forumu google üzerinden takip ediyordum... Fal baktırmaya geçen sene tesadüfen gitmiştim bir kaç kişiye öncelikle onları yazayım...

Alsancak Fiesta: Paşa isminde bir bey ilk önce bakmıştı, kağıdı karalayarak bakıyordu kahve falına hiçbir şey bilememişti daha sonra aynı cafe de, Gönül isminde (sanırım öyleydi esmer zayıf orta yaşlarda bir bayandı kahve tarot destekli bakıyordu) bilemedi. Ondan sonra Canan isminde genç kısa boylu dalga geçer gibi bir bayan kahve falı baktı çok kısa sürdü ve fiyasko!

Telve cafe, Asiye hanım: 2 kez gittim kahve + tarot hayatımda bu kadar sallayan biri görmedim, tavsiye üsrine gitmiştim samimi de bulmadım kısa bakmıştı, mesleğim, özel hayatım, ailem planlarım hepsini salladı zaten yüzüne de hep hayır cevabı vermiştim. beğenmedim... Daha sonra aynı cafe de genç bir bey bakıyordu ona kahve falı baktırdım oda aynı hiçbirşey bilemedi.

Bu yıl gittiğim falcılarıda burdaki yazıları okuyarak sırasıyla gittim, hemen yorumlarıma geçeyim.

Maral cafe, meral hanım: Kendisi çok pozitif bir bayan, tarot destekli kahve falı baktırdım. Söyledikleri o anki durumumu bildi, geçmişi bildi, gelecek ile ilgili söyledikleri 1-2 şey çıktı,, özel hayatımla ilgili bir konu üzerine yaptığı tespite istinaden 2. kez tekrar gittim 3 ay sonra ve yine aynı iddiada bulundu, ilk falı ile aynı şeyleri söyledi... bu istikrar iyi ama 1 konuda ki benim için en önemli olan konuda verdiği süre geçti ve çıkmadı... Fiyat: 20 tl karşıyaka

Müjgan Cafe, Tülin hanım: kahve falı baktırdım, kağıda doğum tarihinizi ve isminizi, anne adınızı yazıyor uzun bakıyor... O anki durumumu bildi, geçmişi bildi ama gelecek ile ilgili söyledikleri çıkmadı mayıs ayı için söylemişti... 2. kez tekrar denedim bu sefer de aynı şeyleri söyledi ama haziranda bir tarih verdi göreceğiz :) fiyat: 12.5 Karşıyaka

Ravazza cafe, Ferda hanım: Kahve falı baktırdığım bu bayan, hiçbirşey bilemedi, çok kısa bir faldı 2yada 3 dk sürdü sanırım. çok negatif bir nerjisi var, çokda sert konuşuyor sinirli bir yapısı var... Beğenmedim tekrar gitmedim. Fiyat: 15 tl Karşıyaka

Efsun Cafe, Boncuklu bayram: kahve + tarot baktırdım hiçbir şekilde tatmin etmedi, herne kadar çok sevimli bir bey olsada malesef bilemedi dedikleride çıkmadı. Fiyat: 10 tl alsancak

Müjgan cafe, Nuray hanım: Kişilik analizleri ve şuan ki durum iyi ama gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı, enerjisinide beğenmedim. Tülin hanım gitmiştim sıra çok olduğundan mecburen bu bayana baktırmıştım. Kahve falı fiyat: 12.5 Karşıyaka

Telve cafe, Ecem hanım: Genç bir bayan, yaklaşık 1 saat baktı, sohbeti kişilik analizleri çok iyi, kahve + tarot destekli baktırdım. gelecek ile söylediklerinin vadesi var beklemek lazım...o anki durum tespitleri de isabetli ... Denenebilir fiyat: 15 tl alsancak

Balkabağı cafe, Gül hanım: forumlarda en çok bahsedilenlerden biride gül hanımdı. Merak ve büyük beklentilerle gittim aslında randevu alarak gitmek gerekiyormuş.. Kahve falı baktırdım sanırım varlıksal bakıyor.. harf değil direk isim söylüyor söyledi 3 isimde isabetli ama genel olarak bakıldığında abartıldığı gibi değil 4-5 yıl sonra olacak birşey söyledi ve yakın zaman da verdiği bir tarih var bekleyelim görelim... Fiyat: 15 tl yeşilyurt

Rüyam cafe, Dilek ve Nurten hanım: Dilek hanıma kahve falı baktırdım. dua okuyarak başlıyor şuanki durumumu bildi. 1 -2 tarih verdi çıkacağını hiç sanmıyorum... Üzerimde nazar ve ağırlık aynı zamanda büyü yapıldığını ve çözebileceğini söyledi fiyatı: 200 tl bu söylemden sonra pek samimi gelmedi. Nurten hanıma da tarot baktırdım kısa sürdü ve aynı şeyleri tekrarladı büyü var açtır vs... dilek hanıma pas attı sanırım paslaşmalı çalışıyorlar bana inandırıcı gelmedi kesinlikle gitmem ve okuma vs... şeylerede karışmak istemem...

Benim değerlendirmelerim böyle genel olarak hepsi aynı... Artık bu hastalık haline gelmeye başladı bende kendime dur dememe dilek hanımın okuma yapalım demesi olmuştur. Hepimiz sıkıntılı olduğumuz için gidiyoruz falcılara , o anda iyi hissediyoruz kendimizi ama ertesi gün gene aynı, verdikleri tarih geçiyor hayal kırıklığı yaşıyoruz, sonra başkası deneyelim derken iyice depresyona giriyoruz... Benim nacizane tavsiyem, duamızı kendimizi yapalım, istediğimiz şeyler olmuyorsa zorlamanın alemi yok, herşeyi Allah bilir ve ondan isteyelim hayırlısı ile... Şöyle geriye baktığımda giden parama, umutlarıma, zamanıma acıyorum... mücadele edelim, sıkıldığımızda spor yapalım, arkadaşlarıızla sohbet edelim ve sabırla bekleyelim... Hepinize mutluluklar dilerim

Üzüldüm gerçekten:( dilek hanım da niyeti bozmuş demek. paranın işin içine girip de bozmadığı durum, insan var mı bu dünyada merak ediyorum çok ciddi şekilde doğrusu.. tavsiye ettiğim için de ayrıca üzüldüm:( bakım konusunda geçmişi ve bugünü bilebilmek mümkün tabi ki (bunu da doğru yapabilen çok az insan var bence) ama geleceği Allah'tan başka kimse bilemez aklı başında bir bakımcı da asla kesin şu olacak şöyle olacak diyemez, dememeli. Söylediklerine aynen katılıyorum.. En iyi pusula insanın kalbidir, doğruyu bir tek o söyler insana, onu dinlemek lazım ..

İnanmıyorum size de mi büyü var dediler bana da önce diğer bayan kahve falında büyü var dedi sonra Dilek hanım da baksın o daha iyi görür ve çözer de dedi bunun üzerine bende ona baktırdım el falına,büyü var dedi 200 tl ye yıldızname de bakar çözerim dedi demek kandırmaca hep !!

İnanmıyorum size de mi büyü var dediler bana da önce diğer bayan kahve falında büyü var dedi sonra Dilek hanım da baksın o daha iyi görür ve çözer de dedi bunun üzerine bende ona baktırdım el falına,büyü var dedi 200 tl ye yıldızname de bakar çözerim dedi demek kandırmaca hep !!

üzücü gerçekten :(:( ama bir gariplik olduğunu anlamıştım yorumlardan. ben o insana 2 kez baktırmıştım yanlış hatırlamıyorsam ikisinde de çatır çatır ne merak ettiysem neyi bilmiyorsam yüzüme söyledi açıkça ve hepsi doğruydu isim olay tarih vs. Bilmediklerim de doğru çıktı sonradan ve dediklerini de harfiyen yaşadım. Baktıranların çok da tatmin olmadıklarını okuyunca önceki yorumlardan ben de şaşırdım işin açıkçası. yanlış işlere girince bakım gücü de kaybolmuş.. yazık tek kelimeyle ve ayıp, günah.

Önce dilek hanım baktı kahve falına büyü var sana dedi sonra bana nurten hanıma tarot baktır o daha detaylı bakar dedi 10 tl kahve falına bayıldıktan sonra nurtene 15 tl tarot açtırdım ben o ara lavaboya gittim büyük ihtimal konuştular zaten yanyanaydılar ben çıktığımda... sonra nurten de büyü var sende çaresine bak dedi ben de nasıl bakcam dedim bu işin uzmanı dllek haım dedi ... sonra dilek hanım sana yıldızname vs.. bakıcam 41 gün okuycam 200 tl hepsi dedi... ben kahve falını beklerken nurten hanım birine tarot bakıyordu ordaki bayana da büyü yapılmış o yüzden belin ağrıyor uyku yok ağırlık var yorgunsun vs... dedi ben de bu bayanı hiç tutmamıştım ama onada baktırmış bulundum... Bence kendi açımdan iyi oldu diyorum bundan sonra bu tür şeylerden uzak dururum diye düşünüyorum... benim kendime gelmemi sağladı bu kadın bence iyi tarafı sadece bu ...sırf bu deneyimleri paylaşayım diye üye oldum benim gibi olanlar varsa ki gerçekten yukarıda saydığım falcılara çok fazla gelen var orda tanıştığım bayanlardan her hafta her ay giden var durum gerçekten vahim... Ayrıca evet arkadaşlar herşey para ve herkes tabiki para için yapıyor ve bunların sayısı gittikçe artıyor malesef...

Aslında bu forumun olması böyle para için insanları kandırmaya çalışan dolandırıcıları bilmemiz adına çok iyi bir şey.Tabi ki geleceği Allah bilir ama rahatlamak,sıkıntımızı biraz da olsa gidermek için gittiğimiz fal bakan kişilerin bu yola başvurmasına diyecek laf bulamıyorum :20:

2 yıl önce izmire geldiğim dönemde çiğli tarafında evka 2 çift havuzmu ne orda bir bayana fal baktırmıştım süperdi doğrusu hala oralar damı bilmem
sevil di ismi ama pek normal değildi bağlama çözme falan hepsi varmış hatunda:))ozamanın parası ile 50 tl aldı ama baya baya iyiiydi...varmı benden başka giden??

Aslında bu forumun olması böyle para için insanları kandırmaya çalışan dolandırıcıları bilmemiz adına çok iyi bir şey.Tabi ki geleceği Allah bilir ama rahatlamak,sıkıntımızı biraz da olsa gidermek için gittiğimiz fal bakan kişilerin bu yola başvurmasına diyecek laf bulamıyorum :20:

aynen katılıyorum sana....

Ben diyecek bişey biliyorum, İĞRENÇLİK!! İnsanlıkla alakası yok.. Asla bulaşmayın böle insanlara aslaaa.. Fal kafelerle ilgili yeni yasadan dolayı hepsi kapanacak yada fal olayı kalkacak zaten uygulama için zamanı bekleniyor benim bildiğim. Zaten birçoğu da bunu bildiği için yavaş yavaş fal olayını kaldırmaya başladı başlarına çok büyük dert alacaklarını biliyolar çünkü. Eminim kara kara düşünüyolardır napıcaz diye..

Back
X