İzmir'deki Falcılar

izmirdeki mehmet hocaya gidenler var mı? siz ne icin gitmiştiniz? konularınız çözüldü mu sormak istiyorum.

arkadaşım cuma günü burda bahsedilen mehmet hocaya gitti. skalyozu var ve hasimatosu var. 8 seans skalyoz icin gitmesi gerekiyormuş 39 yasından önce daha kısa sürede bitiyormuş 39 dan sonra daha uzun sürede geçiyormuş hastalıklar o yüzden daha uzun gitmek gerekiyormuş. ayrıca sadece ben yokum arka planda çalışan çok fazla çalışan(varlık) var Demis. adamdan pozitif bir enerji aldığını ellerinin çok sıcak oldugundan bahsetti. ben de gitmek istedim ama sehir dısındayım ve yerini telefonunu bilmiyorum. daha önce giden var mı? memnun kalan?

bu kişi telefondan bakıyor mu acaba? çok kişi numarasını istemiş ama iyi kötü yorum da yapılmamış pek, baktıranlar değerlendirebilirse bize de bi güzellik olur
Karsiyaka leylanin numarasi sizde var mi biri bana atabilir mi

Karsiyaka leylanin numarasi varsa atabilir mi birii

Birgülün numarasi varmi

adresini veririsen mail aat

herkesin beğendiğini sen beğenmeyebilirsin.ben gülden hiç memnun kalmadım.nergiz hanımın telini atamıyorum çünkü özel hakkım yok.ama mail atabilirim istersen.
Ben de Nergiz hanimin nosunu ogrenebilir miyim

Lutfen Nergiz hanimin numarasini soyleyebilir misin

Karşıyakadaki leylanın numarasını bana da atabilir misiniz kızlar

Yaz sonunda bir arkadaşla tamamen spontane bir şekilde Kızlarağası'nda kahve içtikten sonra fal baktırdık. Bana burç yorumu yapacak falcı istemiyorum dedim tamam diyen ilk falcıya girdik. Ahmet Bey'in kahve evindeki falcıya (adını hatırlamıyorum) dediklerin çıkarsa gelirim gelirken de bir ordu insan getiririm demiştim kartını verdi. Bilin bakalım ne oldu? Dediği hiçbir şey çıkmadı.

Gerçek falcılar geçim derdinden maaşlı işe başlamış olsa gerek. Demem o ki bu fal piyasası Izmir'de baya baya ölmüş.

Nerde o eski falcılar...

`