- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenince banada telefon numarası nı atarmisin izBugün sorup haber verceğixeğim.
Tamam sizden haber bekliyorum o zaman teşekkür ederimBugün sorup haber verceğixeğim.
Kargoyla eşyamı yollasam o şekilde bakar mı acabaAma Urfa’ya yolu düşen olursa gerçekten numara paylaşabilirim.
aaa evet mantıklı öyle bakar mı ki :)Kargoyla eşyamı yollasam o şekilde bakar mı acaba![]()
Bakalım arkadaş sorsun bakarsa gönderirim yoksa urfa yolcusu kalmasınnn urfaya gideceğizaaa evet mantıklı öyle bakar mı ki :)
Hiç bilmiyorumKargoyla eşyamı yollasam o şekilde bakar mı acaba![]()
Sevgi var orada ona baktırdım nişanlıykenKendi soruma kendim cevap vereyim:)
Fiesta cafe'ye gittim ancak Canan ayrilmis baya olmus.
Deniz diye birisine tarot baktirdim, kisa bakiyor ama anlik ruh halim veya anlik yasadigim seyleri cok iyi bildi. Birkac ongorusu var, tutarsa yazarim buraya
Sorabilir misiniz acaba belki kabul eder. Kabul etmezse bana bi urfa yolu gözüküyorHiç bilmiyorum
Numarasını alabilir miyim lütfenbahsedecegim kisi telefondan bakiypr. Hatay'dan Kader hanım. Ben cok memnunum kendisinden sahsen![]()
İzmirde cafe bahane de pembe var o da isim vs veriyorKızlar uyguna izmirde fal bakan var mı sevgi biliyorum tek fiesta da
yeliz malatya galiba bende var ama baktırmadım yıldızname bakıyorÇiğlide Yeliz diye bir kadın varmış yerini veya telefonunu bilen varmı