• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

Kızlar selam,
Cok eskiden alsancak fiesta cafe'de canan vardı, tarot bakan. Var mı hala?
Veya telefonu instası olan bana yazabilir mi?

ben size özelden mesaj attım .görüşürüz
Bana da atarmısınız acaba adresi telefonu ben eskiden karabağlarda birine gitmiştim mavi gözlü bir hanımdı acaba o mu ben kahveden bakmam diyip yüzüme bakmaz baka baka herşeyi söyledi bildi ve çıktı ama bi daha bulamadım taşınmış

Bana da atarmısınız acaba adresi telefonu ben eskiden karabağlarda birine gitmiştim mavi gözlü bir hanımdı acaba o mu ben kahveden bakmam diyip yüzüme bakmaz baka baka herşeyi söyledi bildi ve çıktı ama bi daha bulamadım taşınmış
Bilenlerin izi kayboluyor hep zaten

Bilenlerin izi kayboluyor hep zaten
Valla öyle izmir'de gitmediğim falcı kalmamıştı ama o kadın evinde bakıyordu bana da o zaman demişti yıllar sonra beni arayacaksın diye ama burda olmayacam demişti kadını bulamıyorum şaka gibi

arkadaşım cuma günü burda bahsedilen mehmet hocaya gitti. skalyozu var ve hasimatosu var. 8 seans skalyoz icin gitmesi gerekiyormuş 39 yasından önce daha kısa sürede bitiyormuş 39 dan sonra daha uzun sürede geçiyormuş hastalıklar o yüzden daha uzun gitmek gerekiyormuş. ayrıca sadece ben yokum arka planda çalışan çok fazla çalışan(varlık) var Demis. adamdan pozitif bir enerji aldığını ellerinin çok sıcak oldugundan bahsetti. ben de gitmek istedim ama sehir dısındayım ve yerini telefonunu bilmiyorum. daha önce giden var mı? memnun kalan?
Buca yeşilbağlardaki mehmet hoca mı?

Back
X