Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da atarmısınız acaba adresi telefonu ben eskiden karabağlarda birine gitmiştim mavi gözlü bir hanımdı acaba o mu ben kahveden bakmam diyip yüzüme bakmaz baka baka herşeyi söyledi bildi ve çıktı ama bi daha bulamadım taşınmışben size özelden mesaj attım .görüşürüz
Bilenlerin izi kayboluyor hep zatenBana da atarmısınız acaba adresi telefonu ben eskiden karabağlarda birine gitmiştim mavi gözlü bir hanımdı acaba o mu ben kahveden bakmam diyip yüzüme bakmaz baka baka herşeyi söyledi bildi ve çıktı ama bi daha bulamadım taşınmış
Valla öyle izmir'de gitmediğim falcı kalmamıştı ama o kadın evinde bakıyordu bana da o zaman demişti yıllar sonra beni arayacaksın diye ama burda olmayacam demişti kadını bulamıyorum şaka gibiBilenlerin izi kayboluyor hep zaten
Buca yeşilbağlardaki mehmet hoca mı?arkadaşım cuma günü burda bahsedilen mehmet hocaya gitti. skalyozu var ve hasimatosu var. 8 seans skalyoz icin gitmesi gerekiyormuş 39 yasından önce daha kısa sürede bitiyormuş 39 dan sonra daha uzun sürede geçiyormuş hastalıklar o yüzden daha uzun gitmek gerekiyormuş. ayrıca sadece ben yokum arka planda çalışan çok fazla çalışan(varlık) var Demis. adamdan pozitif bir enerji aldığını ellerinin çok sıcak oldugundan bahsetti. ben de gitmek istedim ama sehir dısındayım ve yerini telefonunu bilmiyorum. daha önce giden var mı? memnun kalan?
Kendi soruma kendim cevap vereyim:)Kızlar selam,
Cok eskiden alsancak fiesta cafe'de canan vardı, tarot bakan. Var mı hala?
Veya telefonu instası olan bana yazabilir mi?
Deniz ne kadar bakıyor acaba ? Size vadelerde bulundu mu.Kendi soruma kendim cevap vereyim:)
Fiesta cafe'ye gittim ancak Canan ayrilmis baya olmus.
Deniz diye birisine tarot baktirdim, kisa bakiyor ama anlik ruh halim veya anlik yasadigim seyleri cok iyi bildi. Birkac ongorusu var, tutarsa yazarim buraya
Selâmlar, Ceyyda dan zamanında bu kişinin iletişim numarasını almış biri var mıdır aranızda? Acil ihtiyacım var böyle birine. İzmir'deyim. Büyüyü gören, çözüm üreten düzgün bir insan. Çok okudum forumu, bulamadım benPeygamber efendimizin soyundan gelen zatın eşi .el almış. en önemlisi işini çok ciddi yapan biri . kesinlikle falcı değil. çözüm üreten .günah boyutu kesinlikle olmayan işi ticarate dökmemiş biri . neredeyse gitmediğim kimse kalmadı söke (mustafa) dahil rezaletti. çok uzatmıyayım sorununuz varsa ben tavsiye ederim ben çok şükür çok iyiyim .karabağlarda.
Çok ilginçtir aynı dönemde aynı kişiyi arıyoruz. Çok eskilerde kalmış, ulaşma ihtimalimiz pek yok maalesefBana da atarmısınız acaba adresi telefonu ben eskiden karabağlarda birine gitmiştim mavi gözlü bir hanımdı acaba o mu ben kahveden bakmam diyip yüzüme bakmaz baka baka herşeyi söyledi bildi ve çıktı ama bi daha bulamadım taşınmış
Ay ne kadar güzel yazmışsınız :)sorma vallahayır anlamıyorum insanlarda da hiç mantık yok. ben işim gereği şirkette çok fazla kişisel gelişim eğitimine katıldım koçlukla fal ne alaka koçlar bunları görse oturup sabah akşam ağlar bizi kimlerle aynı kefeye koydular diye. ben şahit oldum böyle birine karşıyaka da bir pasajda bir kadın vardı falcı medyum adını söylemiyim şimdi
bi gün bi baktım ofisinn kapısına yaşam koçu diye tabela yaptırmış sonra duydum pasajdaki bütün kızlara ben koçluk kursuna gittim diyip hem fal bakıyomuş hem derdini dinliyomuş hem de dua veriyomuş
traji komik yani..sevgilisi geri dönsün diye dua veren yaşam koçu mu olur
yaşam koçu ne yapar biliyo musunuz? sen seni bırakıp gitmiş adamı neden geri istiyosun ısrarla diye bakar ve senin ona muhtaç olmaman için neler mümkün onları sana fark ettirir filan yani. kökten çözümler üretmene yardım eder. takıntılı bir şekilde eski sevgilim bana dönsün diye hacı hoca gezerek başkasını manüpile etmenin sana zarar vereceğini görmeni sağlar. Allah aşkına medet umduğunuz insanların geçmişin araştırın. Ve birilerine böyle dualarla büyülerle iradesi dışında bir şeyler yaptırmanın vebali çok büyüktür arkadaşlar bedeli çok çok ağır olur altından kalmazsınız ömrünüzün sonuna kadar da bedel ödemeye devam edersiniz ilahi adalet var bırakın giden gitsin siz kendinize sahip çıkın. Sizi seviyorum
![]()
Merhaba numarasını buldunuz muSelâmlar, Ceyyda dan zamanında bu kişinin iletişim numarasını almış biri var mıdır aranızda? Acil ihtiyacım var böyle birine. İzmir'deyim. Büyüyü gören, çözüm üreten düzgün bir insan. Çok okudum forumu, bulamadım ben
Melek hanımın numarasını bende alabilir miyim memnun kaldınız mıBende telefon numarasını alabilirmiyim Melek hanımın lütfen.
Ben baktırmıştım memnun kalmadım.Kozlar sevdam kafe sevdaya baktırıp memnunm kalan çıkan var mı
Nasıl öğrenicez peki telefonda bakıp bakmayacağınıŞu an fal konusunda muhteşem birini buldum öyle böyle değil. Kişi Şanlıurfa’da. Telefondan bakıyor mu bilmiyorum ama bir eşyanıza bakıp herşeyi söylüyor. İsim veriyor olayları anlatıyor her şeyi döküyor.
Bugün sorup haber verceğixeğim.Nasıl öğrenicez peki telefonda bakıp bakmayacağını