• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

Gittik ama naz ve çınarın sırası kapanmış bizde girmedik hafta içi daha sakin oluyormuş öyle dediler artık pazartesi filan gitcez bakalım merak ettim baya
Demekkı bılıyolar kı bu kadar gıdenler var

Arkadaşlar buradaki yorumları görüp hemen üye oldum. 2 yıldır çok fazla fal baktırdım. Alsancaktakilerin neredeyse hepsi bitti alsancaktakilerin tam bir para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Ozellikle telve cafe ecem her yerde kendi reklamını yaptırmis ama hicbirsey bilemiyo bosuna vakit ve para kaybı. Kemeraltındakilerin daha profosyonel olduğunu düşünüyorum.Kemeraltındada sevdam kafede sevdaya ve adını hatırlamadığım baska bir bayana, polat kafe angela, beyzade cafe deşiraya, destina asmaaltı cafede destinaya, metmehcan cafede mehmetcana, ahmet beyin yerinde canan hanıma, necco kafede ardaya ve pınara baktırdım. İçlerinde tek tük bildikleri olduen son baktırdığım pınar hanım en iyisiydi diyebilirim isim veriyo ama daha dediklerinin zamanı var çıkarsa bilgilendiririm tekrar. ama şimdiye kadar tam olarak bilem birini bulamadım. Sizin gittim bildi diyebileceğiniz biri var mı?

Arkadaşlar buradaki yorumları görüp hemen üye oldum. 2 yıldır çok fazla fal baktırdım. Alsancaktakilerin neredeyse hepsi bitti alsancaktakilerin tam bir para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Ozellikle telve cafe ecem her yerde kendi reklamını yaptırmis ama hicbirsey bilemiyo bosuna vakit ve para kaybı. Kemeraltındakilerin daha profosyonel olduğunu düşünüyorum.Kemeraltındada sevdam kafede sevdaya ve adını hatırlamadığım baska bir bayana, polat kafe angela, beyzade cafe deşiraya, destina asmaaltı cafede destinaya, metmehcan cafede mehmetcana, ahmet beyin yerinde canan hanıma, necco kafede ardaya ve pınara baktırdım. İçlerinde tek tük bildikleri olduen son baktırdığım pınar hanım en iyisiydi diyebilirim isim veriyo ama daha dediklerinin zamanı var çıkarsa bilgilendiririm tekrar. ama şimdiye kadar tam olarak bilem birini bulamadım. Sizin gittim bildi diyebileceğiniz biri var mı?
Bende ecemin dediklerinin biri oldu. Sevdanında oldu bazıları.Cenk sevgi falan var onlar hiç bilemediler.Nişan cafede çınar biraz bildi.Ama çınar çok iddaalı.Angelde bilemedi.Bakalım sevdanın dedıklerının cogunun vadesi var onları beklıyorum.

Kızlar size bomba gibi bir haberim var!!!
Buca heykel istasyon cafe aysel hanım.
Tarot baktırın derim,tek kelime ile ba-yıl-dım.
Hem çok tatlı biri hem uzun bakıyor hemde bende baya bildi..
30 tl bilginiz olsun.
Uzun zaman sonra neden uzaklara gidiyim dedirti

30 tl bilginiz olsun.
Sevdam kafeden ayrılan aysel hanım mı bu biliyo musun?

Bende ecemin dediklerinin biri oldu. Sevdanında oldu bazıları.Cenk sevgi falan var onlar hiç bilemediler.Nişan cafede çınar biraz bildi.Ama çınar çok iddaalı.Angelde bilemedi.Bakalım sevdanın dedıklerının cogunun vadesi var onları beklıyorum.
Sevdaya 1 yıl önce gittim o anki durumu tamamiyle biliyo. Hatta bana direk hoşlandığım çocuğun ismini söylemişti şok olmuştum. Baya umutlanıp ciktim.Ama soyledigi tarihte söylediği kişiyle ilişkiye baslamadım

Karşıyaka karakol sokağında medyum Firdevs varmış bu ara baya duyuyorum giden var mı?

30 tl bilginiz olsun.
Evet Aysel hanıma ben de baktırdım bildiği şeyler oldu fakat 2.gidişimde ilkinden farklı şeyler söyledi şaşırdım ,ilkinde tarot 2.de kahve baktırdım kafam karıştı ... arkadaşımı da götürdüm ona hiç bilemedi.denemek isteyen deneyebilir güler yüzlü iyi bir bayan

Dün hayatımın en rezil falını baktırdım kızlar necco kafede hilal ben baksam daha iyi bakardım

Ee kızlar yok mu yeni fal deneyimleriniz?? Merakla yeni isimler ariyorum

alsancakda ecem diye bir falcı bayan var şiddetle tavsiye ediyorum kızlar denemelisiniz ben çok beğendim

alsancak muzaffer izgü sokağında cafe 232 sevgi abla var. Geçen hafta ancak gidebildim.
Valla ben pek beğenmem aslında sibel den sonra pek kimse kesmez beni ama bu ablayı beğendim , belki günündeydi bilemiyorum. Hoşuma gitti , işle ilgili bir kaç şey söyledi oluşum aşamasında şu an , arkadaşıma da söylediklerininden 1 konu çıkıyor şu an. Kahveye baktı , zaten kahveye bakabilen biri fal bakabiliyordur bence. güzel fallar :)

alsancak muzaffer izgü sokağında cafe 232 sevgi abla var. Geçen hafta ancak gidebildim.
Valla ben pek beğenmem aslında sibel den sonra pek kimse kesmez beni ama bu ablayı beğendim , belki günündeydi bilemiyorum. Hoşuma gitti , işle ilgili bir kaç şey söyledi oluşum aşamasında şu an , arkadaşıma da söylediklerininden 1 konu çıkıyor şu an. Kahveye baktı , zaten kahveye bakabilen biri fal bakabiliyordur bence. güzel fallar :)
Bende denemeliyim o zaman sibel nerde bakıyo canım?

Sevgi ablayı bir yıldır tanıyorum dediği şeylerin çıktıkları da oldu çıkmadıkları da...zamanı tutturamıyor ,söylediği tarihten daha geç oluyor ,piyasadaki çoğu falcıdan iyidir,enerjisi ,insanlığı süperdir..

Merhabalar. Önceden daisy cafede olan Kaan'ın şuan nerede olduğunu öğrenebilen oldu mu acaba?

Back
X