- Emoji Skoru
- 203
- Puanlar
- 103
Acaba telefonda bakıyor mu bu Menekşe?@maritime Istanbul'dan İzmir'e arkadaşıma ziyarete geldiğimde ilk işim oraya uğramak olacak. Çok teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba telefonda bakıyor mu bu Menekşe?@maritime Istanbul'dan İzmir'e arkadaşıma ziyarete geldiğimde ilk işim oraya uğramak olacak. Çok teşekkür ederim.
dedikleri çıktı mı birde nerede bu cafe canımKarşıyaka Müjgan Cafe Tülin' e gittim.
Orta bence ama unutmazsam bakalım çıkacak mı dedikleri :)
Aşk hayatını biraz karıştırdı.
Yine samimiyetsiz gelmedi, enerjisi iyiydi yani sırf etkilemek için keskin konuşmalar yapmadı, tekrar gitme konusuna açık sayılırım.
dedikleri çıktı mı birde nerede bu cafe canım
teşekkürler canım :)Ekimde ve ocakta aşk hayatımda bir şeyler olacak dedi bakalım bekliyorum.
Onun dışında daha vadeler var biraz da unuttum açıkçası :)
Karşıyaka çarşıda, karakol sokağına girince sağ tarafta bir Şener pasajı var, içeri bakınca tam karşıda Müjgan Cafe Fal Bilim Merkezi yazıyor.
O kadar falcı geçmişim var ilk defa duydum bu ismi:))fiestada kemal iyi diyorlar,cafe 232 de muzaffer izgü sokağında murat ve sevgi var,murat a baktırmadım çook sıra vardı ama sevgi nin bildikleri oldu...his cafe var orda da toprak ve batu var..ikisi de iyi ,alsancakta olacağını düşündüğüm için o taraftan adres verdim:)Kimse tanimio mu bu aşkını?? H.sonu izmir e gitcktm de baska onerebilcegnz falci varsa yazar msnz??
Berk dediğiniz kişi şuanda nişan cefedeki kişiyse eğer tariflerinize uygun bence gayet başarılı bakıyor. Geçmiş ve şimdiki zamanı nokta atışlarıyla tutturdu gelecek için kısa süreli vade verdi. İnşallah çıkarbilmiyorum ki... Daha önce dediğinz yere gitmedim. Ama sakallı, esmer hafif göbekli, hızlı konuşan diksiyonu düzgün biri... bu arada yer chickinn değil doga cafe sokagıymış geçince farkettim. Münire nin 2 yan dükkanı...
berk dediğiniz kişi 5 para etmez dolandırıcı biridir uzak durmanızı tavsiye ediyorum kemeraltında kendisini çok kez ziyaret etdim bu kişi müşterisine askıntılık etdi diye bıçakladılar oda yetmedi alsancakda nişan cafede daha önce çalışırken kafasını sopayla kırdılar şimdi inanmıycaksınız ama başınıza geldiğinde keşkelere sığınmayın ve uzak durun derim sapık sapkın biri gay numarası yapıyor aslında değil evli 2 çocuğu var bilgilerinize ve nişan cafede çalışan bir çocuk uyuşturucu satmakdan içeri atılmış bu da ayrı bir konuBerk dediğiniz kişi şuanda nişan cefedeki kişiyse eğer tariflerinize uygun bence gayet başarılı bakıyor. Geçmiş ve şimdiki zamanı nokta atışlarıyla tutturdu gelecek için kısa süreli vade verdi. İnşallah çıkarGidilip denenebilir
Pasakli birsen:) teyzemin fal meraki vardi ..oraya gitmistik yalin ayak dolasan bir kadin di..teyzem her soyledigi cikti demisti.öncelikle geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.
ama geçmişte olan bizim bilmediğimiz (büyü,nazar vb) gibi şeyler gözle görülemeyen varlıkların insanı bir araç (sizin deyiminizle falcı) olarak kullanmasıyla öğrenebiliyoruz.
izmir'de bu konuda benim tek tecrübe ettiğim kişi örnekköy'de ki kirli birsen olmuştur.
kendisi sudan bakıyor ve manevi varlıklarla bir iletişimi söz konusu.üzerimde ki nazar,büyü cin mussallatı gibi şeyleri bildirmişti.evimize yapılan büyüyü onun sayesinde kaldırabilmiştik.kirli birsen'i sıkıntılarınız varsa öneririm.yardımcı olur.
geleceğe dair de bir şeyler söylüyor.ve hiçbiri çıkmadı.çıkmaz da zaten.o ilim Allah'ın katındadır.
Bir gün bir sürü üyelik alıp yaptığınız reklamlar yüzünden çarpılacaksınız, demedi demeyintelvecem cafe deki ecemi denemelisniz