Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet geçen hafta duydum adını..nasıl başarılı mı?:))izmirde toprak diye bir adam vardı ya duruyor mu
Arkadaşımın arkadaşı baktırmış,beğenmiş o da..gideyim o zaman bi bakayım:) cafenin adını biliyorum memnun kalırsam yazarım :))denemediğim falcıyı yazmıyorum burayaiyiydi
Deneyecek yeni bir falci buldum galiba nerde bakıyor kafenin adı ne acaba ?Arkadaşımın arkadaşı baktırmış,beğenmiş o da..gideyim o zaman bi bakayım:) cafenin adını biliyorum memnun kalırsam yazarım :))denemediğim falcıyı yazmıyorum buraya
ben batırmadım önerirsen baktırırım.Han kafede Selime yada deshira ya fal baktıran oldumu
Ben bugün Selime kahve falı baktırdım 5 dk sürdü genel anlamda iyidi 25 tl ödedim esas tarota bakıyormuş oda 50 tl miş
Merhaba ben kesinlikle size menekşeyi öneririm niyazinin yerinde bakıyor kesinlikle çok memnun kalırsınızArkadaşlar bende izmirdeyim önerebilceğiniz geleceği tutturan falcı varmı biraz zor bi dönemdeyim oyüzden lütfen bilen söyleyebilirmi bu arada seneler evvel pasaklı birsene gittim sakın gitmeyin boşu boşuna gitmiştim önermem
Kahveciler sokağında kemeraltında kızlarağasının yan tarafındanerede acaba ?
TeşekkürlerKahveciler sokağında kemeraltında kızlarağasının yan tarafında
Fal bakmayı biraktı o artık bakmıyor elektrik firmasına geçmişBabacan cafede memetcan vardı arkadaşlar numarası bilen varsa özelden mesaj atabilir mi çıkmış ordan yada nerde çalıştığını bilen varsa yazabilir mi