Enginar cafedeki nurhan mı? Ben beğenmedim eğer onu diyorsanArkadaslar bu nurhanin numarasini bilen yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enginar cafedeki nurhan mı? Ben beğenmedim eğer onu diyorsanArkadaslar bu nurhanin numarasini bilen yok mu?
Evet aynen cikablar olmus diyr okumustum burdan daEnginar cafedeki nurhan mı? Ben beğenmedim eğer onu diyorsan
Evet aynen cikablar olmus diyr okumustum burdan da
Hadi ya artik yatirdim parayi aksam bakacak bakalim cikanlari durumu yazarim bakinca ozamanDaha çok kişilik analizimde falan bulundu benim faldanbeklentim bu olmadığı için beğendiğim söylenemez ama bu tür fallardan hoşlanıyorsanız gidilebilir
Ay ben bi an birgulden bahsediyoruz diye parayi yatirdim demisim forumlari karistirdim :)) oyleyse nurhanin telini arastirmama gerek yok :))Hadi ya artik yatirdim parayi aksam bakacak bakalim cikanlari durumu yazarim bakinca ozaman
Ben tavsiye etmiyorum canım:)Ay ben bi an birgulden bahsediyoruz diye parayi yatirdim demisim forumlari karistirdim :)) oyleyse nurhanin telini arastirmama gerek yok :))
Yalniz ben o karistirdigim birgule baktirdim 1 saat once baska bir forumda tavsiyeydi herkesin tersine olumsuz konustu umarim cikmaz :))Ben tavsiye etmiyorum canım:)
Ayol kırk yıllık Osho tarot kartlarını Soho diyen biri Adını Süryani falı yaptı kartların.Yemeyin bu numaraları , Hiç bir yeteneği yok sesini yükseltiyor herkese, Selimden sonra bir de Şiraya gittim Tam rezalet.Yılların ünlü tarotçusu Deşiranın taklidi ismi bile çalıntı Farsçadan anladığı yok İranlıyım diyor.Paranızın kıymetini bilin.Gökçe Izmirin her falcısı değil canım Selim var başka falcı tanımam kızlarağasında Han kafe de mutlaka git derim pişman olmazsın hatta dua edersin tarot ve Süryani falı bakıyor kesinlikle olay
Hıı hıı biz de yedikKızlarr İzmire gittiğimde ben de Deşiraya bi arkadaşımla dedim.Arkadaşıma da banada 29 ay dedi.29 aya kim öle kim kala.Bekar olamama rağmen evlisin ve kız çocuğuna hamilesin dedi.Verdiğim para çok olmadığı için bozmadım.Ünlü biri var falcı değil,Astroloji ve ebced hesabı yapıyor ismini merak edenlere özelden yazabilirim.Efsane ! Herşeyi biliyor

Mehmetcan orda mıydı?arkadaşlar uzun zamandır izmir’de yaşamayan biri olarak bir sorum var size
Tamilla isimli bir hanım vardı eskiden onun yeni yeri hakkında bir fikri olan var mı?
Genel olarak şimdiki hayatinla ilgili birsey soyledi mi soylediyse kendi hayatjnla örtüşüyor muydu? Ilk kez duydum önerir misin?kızlar Esmayı duyan var mi kızlaragasinda gene :) Menekşeye gitmistim Esma var ddiler ona baktirdim begendim simdilik vadeli seyler soyledi ama bilmiyorum nasip :)
ay tanımıyorum onuMehmetcan orda mıydı?