Kizlar selam.
En son Mujgan’a gitmeyecegim demistim ama seytan durttu sanirim 5 ay sonra gittim yine. Eski performani yok. Cok sacma bir cumle oldu ama tanidikca mi vasatlasiyor performanslar bilmiyorum. Zaman icinde cogu seyi ogreniyorlar sonucta hakkimizda. Daisy’deki Mujgan’dan bahsediyorum bu arada.
Bugun Arda niyetiyle gittim Neco’nun yerine ama yokmus. Sorunlari var dediler ne kadar dogru bilmiyorum.
Ordan Niyazi’nin Yeri’ne gectim Menekse icin. Ilk defa deneyimledim ama begendim. Ana iliskin ve kisilik yorumlari nokta atisiydi. Gelecekle ilgili seyler de soyledi. Tarih de verdi gorecegiz bakalim. Yakin zaman icin cikan olursa yazarim buraya. Enerjisi guzel, insanligi guzel. Digeri Ilknur muydu emin degilim isminden. Ona baktirmadim ama onun da yaklasimi guzel gordugum kadariyla.
Bugun icin 1-2 yere daha ugrayacaktim ama Menekse bayagi tatmin ediciydi o yuzden ihtiyac duymadim.
Ilerleyen zamanlarda Cadi Cafe Ferhat, His Cafe Toprak, Daisy Sevgi ya da Murat ve Destina’nin yeri Mehtap var aklimda. Ne zaman giderim bilmiyorum tabii ama deneyimlersem yazarim.