Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi sevgi?sarışın şişman olan mı?Herkese Merhaba. Daisy Cafedeki Sevgi ayrılmış diyorlar, nereye gittiğini ya da hala fal bakıp bakmadığını bilen var mı acaba?
Canım beklentini karşılayacağını düşğnmüyorum onun...destinadaki mehtap a gittim ben de dün,deneyebilirsin tatlı biri,isabetli yorumları oldu...bir de enginar cafedeki nurhan ablada iyi ,onu da deneyebilirsinKııızlaaar ya hep merak ettim ama bir türlü giremedim nedense bu pasaklı birisine nasıl? Artık iyi dgl diye duydum ?
Uufff gidecek falcı bulamadım yiaaaahh![]()
Fırsat bulduğumda bari mehtapı denerimCanım beklentini karşılayacağını düşğnmüyorum onun...destinadaki mehtap a gittim ben de dün,deneyebilirsin tatlı biri,isabetli yorumları oldu...bir de enginar cafedeki nurhan ablada iyi ,onu da deneyebilirsin
Enginar cafe Nurhan nasıldı? Gelecekle ilgili söylediklerinden tutan oldu mu?Selam kızlar. En son enginar kafede Nurhana gitmiştim ve bi süre ara vermiştim. Yakın zamanda Bornova da erdinçe gittim ve açıkçası çok daha beğendim. En azından sorularıma cevap alabildim net şekilde. Gidenler varsa gelecekle ilgili söyledikleri çıkan oldu mu? Şuanki durumu en iyi o bildi diyebilirim
Valla canım nurhanın çok iddialı şekilde evleneceksiniz dediği kişiyle ayrılık aşamasına geldim. Bilemem ileride ne olur ama nurhan gelecekle ilgili bence başarılı değil. Şuanı iyi değerlendiriyor mesela.Enginar cafe Nurhan nasıldı? Gelecekle ilgili söylediklerinden tutan oldu mu?
Anı zaten geneli biliyor da gelecekte tutturan çok olmadı yaa![]()
Valla canım nurhanın çok iddialı şekilde evleneceksiniz dediği kişiyle ayrılık aşamasına geldim. Bilemem ileride ne olur ama nurhan gelecekle ilgili bence başarılı değil. Şuanı iyi değerlendiriyor mesela.
Şişman olan, çok sigara içen bir tane vardı o.Hangi sevgi?sarışın şişman olan mı?
Ben biliyorum o nerde yazarım sana özelden:)Şişman olan, çok sigara içen bir tane vardı o.
:)) Bana ikisi de çıkmadı ...menekşe yi dene demek istiyorum nedense:)Selamlar kizlar
Kisa sure izmirdeyimkasiniyorum
enginar cafe nurhan mi yoksa niyazinin yeri menekse mi![]()