B batlanbus Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2012 237 5 96 İzmir 29 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi batlanbus #1 slm arkadaslar hangı hastane ya da hangı doktora gıdıyorsunuz ..memnunmusunuz ??
S selcen23 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2012 202 2 118 İzmir 29 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi batlanbus #2 batlanbus .!.: slm arkadaslar hangı hastane ya da hangı doktora gıdıyorsunuz ..memnunmusunuz ?? Genişletmek için tıkla... dr Türkiz ISPARTALI ya gidiyorum.Kendisi çok iyi bir doktor.herşeyinle ilgileniyor ne zaman arasam yardımcı oluyor.biz eşimle çok memnunuz.
batlanbus .!.: slm arkadaslar hangı hastane ya da hangı doktora gıdıyorsunuz ..memnunmusunuz ?? Genişletmek için tıkla... dr Türkiz ISPARTALI ya gidiyorum.Kendisi çok iyi bir doktor.herşeyinle ilgileniyor ne zaman arasam yardımcı oluyor.biz eşimle çok memnunuz.
bernardo Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2011 1.166 37 113 29 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi batlanbus #3 abdurrahim kaplana gidiorum ben. önceden konk doğumdaydı. şimdi kendi muayenehanesinde. şimdilik çok memnunm bende. sakin sakin hiç aceleye getirmeden çok güzel ilgileniyor. isterse dışarıda yığınla hasta olsun
abdurrahim kaplana gidiorum ben. önceden konk doğumdaydı. şimdi kendi muayenehanesinde. şimdilik çok memnunm bende. sakin sakin hiç aceleye getirmeden çok güzel ilgileniyor. isterse dışarıda yığınla hasta olsun