İzmir'deki hamileler hangi hastane ve doktorları tercih ediyorsunuz ???

mavibattaniye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
1.607
1
116
Diğer
Arkadaşlar ben İzmir'de hamile olan arkadaşlarımın hangi hastane ve doktoru tercih ettiklerini merak ediyorum. Ben de hamileyim ve medical park'ı tercih ediyorum şuan için. Henüz doğum masrafı nekadar tutuyor bir bilgim yok maalesef. Birbirimizle tecrübelerimizi paylaşırsak sevinirim..

Doktorum ise Zekeriya Güner arkadaşlar... Herkesten hakkında çok iyi şeyler duydum... Sizin de cevaplarınızı bekliyorum

Arkadaşlar konuyu açalı nekadar olduuu... Hiç kimse cevap yazmadı. Anlamıyorum evde mi doğum yapacaksınız:9:

evde doğum yapmak doktor seçmekten daha kolay olsa gerek :o)

cnm öncelikle tebrik ederim,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini..bende yeni hamilelerdenim,kordon kadın'a gidiyorum çiğlide ..ben sgk anlaşması olduğu için rutin kontrol olmak ve smear vermek için gitmiştim kordon da dr. mete tarcan'a bebiş sürpriz yaptı..yarında kendisine gideceğim çok tatlı ve herşeyi sorabileceğin bi doktor..fakat benim için sgk anlaşmalı doğum yapabileceğim biyer lazım..yarın gittiğimde öğreneceğim kendisinden..eğer sadece özelse başka bi dr araştırdım..özel egepol hastanesinde dr.gökalp bey i çok tavsiye ettiler onunla devam edeceğim yoluma..medikal parkta normal doğum 500 diye duydum ama öğrendiğinde yazarsan sevinirim..birde doktorundan memnun musun?

evde doğum yapmak doktor seçmekten daha kolay olsa gerek :o)

cnm öncelikle tebrik ederim,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini..bende yeni hamilelerdenim,kordon kadın'a gidiyorum çiğlide ..ben sgk anlaşması olduğu için rutin kontrol olmak ve smear vermek için gitmiştim kordon da dr. mete tarcan'a bebiş sürpriz yaptı..yarında kendisine gideceğim çok tatlı ve herşeyi sorabileceğin bi doktor..fakat benim için sgk anlaşmalı doğum yapabileceğim biyer lazım..yarın gittiğimde öğreneceğim kendisinden..eğer sadece özelse başka bi dr araştırdım..özel egepol hastanesinde dr.gökalp bey i çok tavsiye ettiler onunla devam edeceğim yoluma..medikal parkta normal doğum 500 diye duydum ama öğrendiğinde yazarsan sevinirim..birde doktorundan memnun musun?

Canım o 500 lirlar yılbaşından önceymiş maalesef. Yeni yıla girince fiyatlar değişmiş. Doktorumdan ve hastaneden çok çok memnunum. Telefonda bilgi alabiliyorum. Kafama takılan birşeyi arayıp sorabiliyorum. Çok ilgili ve güler yüzlü bir dr. Ayrıca hastanedeki doğumlarda eğer acil bir durum olursa Zekeriya bey giriyormuş doğuma. Onun dışında fiyatları öğrendim. Doğum normal yada sezeryan 1.377 liraymış. Fotoğrafçı 400TL veya 675TL lık iki farklı paket var. Oda ücreti 146TL. refakatçi ile beraber. Oda süslemesi de 300 lira. Yalnız bunlar şimdiki ücretler. Üniversite hastanesi oluyormuş medicak park. Fiyatlar ne olacak bizde bilmiyoruz dediler. Ama doktor çok iyi. Ayrıca tam teşkilatlı bir hastane olması da cabası.

Bilgilendirmen için sağol canım..Allahın izniyle yarın bi kalp atışını duyayım gerekirse en azından tanışmaya giderim :O) sende eğer memnunsan hiç kafanı bulandırma devam et

Bebişinin kalp atışlarını duyunca inanamayacaksın. Sanki içinde değil de dünyaya gelmiş seninle konuşuyor gibi:D Allah nazardan saklasın...

Bebişinin kalp atışlarını duyunca inanamayacaksın. Sanki içinde değil de dünyaya gelmiş seninle konuşuyor gibi:D Allah nazardan saklasın...

o minik kalbi duymayı o kadar çok istiyorum ki..daha önceki 2 gebeliğimde duyamadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım..şuan korkularım var ama içim huzurlu..inşallah bu defa herşey yolunda gidecek..minik bebişin ile Allaha emanet olun canım..

o minik kalbi duymayı o kadar çok istiyorum ki..daha önceki 2 gebeliğimde duyamadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım..şuan korkularım var ama içim huzurlu..inşallah bu defa herşey yolunda gidecek..minik bebişin ile Allaha emanet olun canım..

Canımiçini ferah olsun aynen böyle. Zaten öylede hissediyorsun :D Sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım benim.

bende hamileyim izmirdeyim ama seferihisarda yaşadığım için merkeze her zaman gelemem düşüncesiyle burdaki devlet hastanesine gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum. eğer anlaşması varsa doğumu aynı doktorla kentte yapmak istiyorum daha ilerleyen tarihlerde konuşucam bunu kendisiyle.

bende hamileyim izmirdeyim ama seferihisarda yaşadığım için merkeze her zaman gelemem düşüncesiyle burdaki devlet hastanesine gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum. eğer anlaşması varsa doğumu aynı doktorla kentte yapmak istiyorum daha ilerleyen tarihlerde konuşucam bunu kendisiyle.

Canım anlaşması varsa Kent hastanesi çok iyi gerçekten. Ama şimdiden de sorabilirsin bence. En azından fikrin olmuş olur. Kent veya Medical Park ikisi de çok iyi. Hatta hastanede kalmamız gerekirse Medacal daha iyi diyorlar. Tabi tercih senin. İnşallah güzel olur herşey... Bu arada devlet hastanesindeki doktorlar da doktor neticede... Çok çok iyileri var hatta ama benim bulunduğum semtte kadın doğum hastanesi yok devlet hastanesi yani. Olsa ilk kontrollerim için giderdim. Medical i bulana kadar nereye gideceğimi bilemedim. Önce testlerimi sağlık ocağında yaptırdım. Sonra özel bir kliniğe gittim ilk kontrolüm için. Neyse ki sonra burayı ve doktorumu buldum. Çok memnunum. Doğuma da kendisi giriyormuş. Birşey olmasın da dr.umu değiştirmeyim diye dua ediyorum :D Sen peki sırf doğum için mi geleceksin İzmir içine ??

Canımiçini ferah olsun aynen böyle. Zaten öylede hissediyorsun :D Sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım benim.

canıııım duydum bebişimin gümbür gümbür atan kalbini..hem duydum hem gördüm..Allahım gerçekten dediğin gibi inanılmaz bişey bu..bu bi mucize..çok şükürler olsun

canıııım duydum bebişimin gümbür gümbür atan kalbini..hem duydum hem gördüm..Allahım gerçekten dediğin gibi inanılmaz bişey bu..bu bi mucize..çok şükürler olsun

Ayyyy çok mutlu oldum bende :D Sanki kendiminki ilk defa duymuşum gibi:D Allah'ım bundan sonrasını da böyle mutlu sağlıklı nasip etsin..... Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah :D

merhaba arkadaşlar şuan hamile değilim ama hamilelik yaşayan arkadaşlarım çınarlı doğum hastanesini beğenior.bende hsg rahim filmi çekildim orda hastane güseldi. Dr Ahmet Seçkin Önoğlu

merhaba arkadaşlar şuan hamile değilim ama hamilelik yaşayan arkadaşlarım çınarlı doğum hastanesini beğenior.bende hsg rahim filmi çekildim orda hastane güseldi. Dr Ahmet Seçkin Önoğlu

Arkadaşım o hastanede küvez yokmuş diye duydum ben... O yüzden tercih etmedim. Ama tabi onun dışındaki kontroller için iyi bir yerdir muhakkak.

Arkadaşım o hastanede küvez yokmuş diye duydum ben... O yüzden tercih etmedim. Ama tabi onun dışındaki kontroller için iyi bir yerdir
muhakkak

ARkadaşımın bebişi 8 ay 10 günlük doğdu ambulans geldi hemen behçet uza gönderildi dr tarafından.Maşallah şimdi yaşına gelecek Çokta sağlıklı

ARkadaşımın bebişi 8 ay 10 günlük doğdu ambulans geldi hemen behçet uza gönderildi dr tarafından.Maşallah şimdi yaşına gelecek Çokta sağlıklı

Demekki yokmuş küvez... Çok iyi bir hastanedir muhakkak tekrar söylüyorum ama ben bir aksilik olursa oradan oraya taşınmak istemiyorum küvez için. Gittiğim yerde herşey olsun istiyorum. Hem doğum yapmanın, hem de bebeğimin ilk anları korku dolu olmasın benim açımdan ve yakınlarım açısından.

bende izmirdeyim.dr Türkiz ISPARTALI ya gidyorum ben.benden önce yakın bir arkadaşımda ona gitmişti çok memnun kalmıştı.

bende ssk ile anlaşmalı bi yere gitmek zorundaydım:)vede bayan istiyordum.buca özel tınaztepe hast.ne gidiyorum Ayşalı Yılmaz.ilk hamileliğim 4 ay önce kürtajla sonuçlandı kalbi durmuştu çünkü.şimdi 4-5 haftalık hamileyimde bakalım inş. sağlıklı devam edebiliriz...

Back
X