bu haftasonu kemeraltı barış bebe'de izmirde anakucağı oto koltuğu ve arabasını 1000tl'ye aldım kampanya varmış =)) rengi kırmızı oldu ama olsun siz de memnun kalmışsınız umarım bende memnun kalırım..
bu haftasonu kemeraltı barış bebe'de izmirde anakucağı oto koltuğu ve arabasını 1000tl'ye aldım kampanya varmış =)) rengi kırmızı oldu ama olsun siz de memnun kalmışsınız umarım bende memnun kalırım..
Sevgili arkadaşım,barışbebe ile şimdi konuştum ürün 1100 tl,ellerinde hiç kırmızı yokmuş!? Sattıysak anakucağını kırmızı satmışızdır diyorlar ve ürübn 1100tl yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen
BEN ANAKUCAĞI ARABA PORTBEBE 1000 TL satıyorum
gözlerimle gördüm isteyen söylediğim gibi gitsin baksın yanlış yönlendirme yok neden yalan söyleyeyim ki sizi de tanımam barış bebeyi de tanımam..tam takım araba koltuğu portbebe ve puset tüm set VE GRACO SYMBYO marka hepsi 1000tl..sana 1100 demiş bana 1050 ama 1000e bırakırım dedi ki yüzyüze yaptığı pazarlığı telde söylemez. bu arada benim barışbebeyle de ilgim yok sahibi de değilim keyif sizin herkes istediği yerden alsın. iyi satışlar.
tamam öyle diyorsanız ben orjimal olmayan almışım...iyi satışlar..
Sevgili arkadaşım üç parça aldın yani öyle mi? Anakucağı oto koltuğu+portbebe+puset=1000tl ye aldınız öyle mi yukarıda sadece anakucağı oto koltupu ve arabayı diyordunuz artı bu barış bebe anakucağı oto koltuğu ve arabayı 1100 tl ye satarken yüzyüze satuşta portbebe de dahil 1000 tl ye sattı öyle mi zarqrına falan herhalde kaldı ki tekrarkıyorum PORTBEBE YOK
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1123196&d=1400668520
bu fotosunu koyduğun portbebeyi gözlerimle gördüm..tamam mı?
Yalan söylemek hiç hoş değil....yanılıyorsunuz,o zaman buraya hemen barışbebe bayiisi açın arkadaşım,türkiyede olduğu için yurtdışından geldi zaten ayıp ama araştırıp söylüyorum barış bebeyle konuştum başka marka belki de gördüğünüz ve üçlü set 1000 tl diye ısrar ediyırsunuz ama iki ürün aldığınızı daha yukarıda yazılanlarda yazmışsınız aferim ayakta alkışlıyorum sizi insanların kafasını karıştırarak burada benim satışımı baltalıyorsunuz,elinize ne geçiyor çok merak ettim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?