Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleriizmirden istanbula bahçeci kliniğine tedavi için gidenler.yardımmm...
arkadaşlar meraba.ben izmirde 3 negatif biri almış olarak şimdi istanbul yollarına düşücem.benim gibi olan varsa aranızda bilgilerinizi almak istiyorum.tedavi süreci nasıl işledi ordamı kaldınız gidip geldiniz mi?ve şuan hamile olan varmı?
ekin ben varım:))
7. tüpte oğluma kavuştum 2010 kasım ayında.çok doğru bir karar vermişsin.ben ilk tedavide bir arkadaşımla beraber anadolu yakasında ataşehir öğretmenevinde bazen de bir arkadaşımda kaldım.anadolu yakasında umut tüp bebek merkezine gidersen çok yakınında validebağ öğretmenevi var.hatta orada hababam sınıfı çekilmiş.ama merkezde pansiyon konusunda yardımcı oluyor.ilkinde başından transferin 3. gününe kadar kalmıştım.ikinci tedavide git gel yaptım son kontrolü burada bir doktora yaptırıp çatlatma iğnemi olup gittim.transferden sonraki gün ilk uçakla da izmir'e döndüm ve tuttu.
tüp bebek başlığında 14 yıllık mücadelemde hikayem var oku istersen.