arkadaşlar ben 29 haftalık ikizlere hamileyim.endişeli ve korkulu günler yaşamaya başladım endişe sebebimde erken dogum korkusu ve bununla birlikte gelen küvez yogun bakım ünitesi sorunu.fakat benim araştırdıgım kadarıyla izmirde bir ege ünv.bide dokuz eylülde varmış yogun bakım ünütesi .kk dan bir arkadaşımız egede küvez problemi yaşandıgını suyu geldigi halde 1 gün bekletildigini ve torpille manisadaki bir hastanede dogumunu yaptıgını söyledi .tabi ben bu olayı duyunca endişelerim arttı. sizler izmirde yaşayanlar başınıza böyle şeyler geldimi yada çevrenizdekilerin başına .en güvenilir hastane neresidir .ssk anlaşmalı özel yogun bakım ünitesi olan bir hastane varmı izmirde.
şimdiden cevaplarınız için teşekkürederim .
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin de yoğun bakım ünitesi var...
Bir de Egepol adlı hastanede de varmış...
Kent hastanesinde var ama SGK antlaşması yok...
canım egepol hastanesinden ıkı gün önce iş teklifi aldım
perşembe de görüşmem var.. o gün ben öğrenebilirim.. ayrıca orada calısan bir çok arkadasım var çok ii bir hastane oldugunu söyluyorlar..
Allah kimsenin bebeğini küvöze düşürmesin.. çok zor.....
aamin canım allah öyle acılar bebeklerimizede bizlerede yaşatmasın .:Saruboceq:
Küvöz konusunu bir de doktorunla konuşmanı tavsiye ederim.. ben 2007 de doğumumu Çınarlı da yapmıştım.. küvözü doktorum ayarlamıştı.. ilk önce dokuz eylülü ayarlamaya çalışmıştı ama yer olmayınca mecburen tepecik i ayarladı... yani doktorun da ayarlayabilir... bir de tabi doğum yaptığın gün boş küvöz bulmak da mesele olabiliyor... çok zor gerçekten................
egepol hastanesine gidiyorum ben. orada kuvez var ve sgk anlasması da kuvezler için. ayrıca hangı kadın dr ile sorun yaşadın bilmiyorum ama tijen hanım gitti onun yerine çok tatlı bir erkek doktor geldi gökalp bey. bende fatma hanımın hastasıyım çok kişi şikayetçi olsada ben doktorumdan memnunum. bende yine gitmelisin oraya. avantajları çok iyi. ve izmirde en iyi son sistem ışın tedavisi makinesi var sarılık için ama o sgk ile karşılanmıyormuş
7 aylık ıkız annesıyım aynı korkuları bende yasadım 33 haftada dogdu ıkızlerım cınarlı da dogum yapmayı planlıyordum ama her ıhtıale karsı ege unıversıtesınede gıdıyordum kuvoz olayından dolayı sonunnda da erkeen dogum yaptım oglum 1 gecekızım 16 gun kaldı kuvozde egede kuvoz sayısı cok ama solunum cıhazlı makına az kızımı tepecı ge goturduler orda cok guzel ılgılendıler tertemız bır yerdı ıyıkı de egede dogum yapmısım helekı bızım gıbı ıkız annelerının tam tesekkullu bır hastanede dogum yapması lazım bence aklına takılan bır soru varsa sor benı acıl doguma aldılar o sıra zaten nerde bos kuvoz var hemen arastırıyorlar hıc bır yer gerı cevırme falan yapıyor ınsallah zamanında dogarlar bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?