ayşecim cevabın için çokkk teşekkürederim .inan biraz içime su serptin .egeyi inan bende istiyorum o kadar çok tanıdıgım varki orda .sanki orda herşey daha kolay olacakmış gibi geliyor ama işte o yogun bakım ünitesinin azlıgı korkutuyor insanı ama dedigin gibi bir şekilde bulunacaktır ortada bılenyoırakmazlar heralde kuzularımı .
bide bişey soracagım egeye gidiyordum demiştin polikilinikleremi yoksa başka özel dr. vardı orda onu merakettim .bende bu günlerde gitmek istiyorum ama polikliniklerde beklemeyi göze alamıyorum .bide büssürü testler tahliller sil baştan yapacaklarını zannediyorum .bana bilgi verirsen sevinirim canım .
rıca ederıö h kuvoze ıhtıyac duyulmaz kaç haftalık fındıklar 33 haftak farkı yoyı doldur ohh de benım kızım kakasını yutmasaydı kuvoze gırmeyecektıben cok mklemnun kaldım egeden oyle bastan test falan ıstemedıler ben mert kazandının ozel hastasıydım çok ıyı cok alakalı o kurtardı bızı bırının ozel hastası olk ı daha cok ılgılensınler kanamam gelınce hemen cıger gelelıstırıcı ıgnyı yaptı belkı yapmasaydı kotu seyler yasardım ozel hastaneden bır farkı yok ozel oda ıstedıgını soyle gunlugu 75 ytl 1 gece yogunn bakımda kaldım ordada sen tatlı dıllı olursan ıyı ılgılenıyorlar aklına takılan soru olursa sor
egepol hastanesine gidiyorum ben. orada kuvez var ve sgk anlasması da kuvezler için. ayrıca hangı kadın dr ile sorun yaşadın bilmiyorum ama tijen hanım gitti onun yerine çok tatlı bir erkek doktor geldi gökalp bey. bende fatma hanımın hastasıyım çok kişi şikayetçi olsada ben doktorumdan memnunum. bende yine gitmelisin oraya. avantajları çok iyi. ve izmirde en iyi son sistem ışın tedavisi makinesi var sarılık için ama o sgk ile karşılanmıyormuş
ben özel izmir hastanesine gidiyorum ali bey var çok iyi bi doktor hastanede yoğun bakım üniteside var doğumuda çok uygun fıyata halledebiliyosun.sezeryanla olduğu halde 1 gece kaldı kuzenım bebek tahlıllerı falan hepsi içinde 210 liraya doğum yaptı şimdi braz zam gelmş 290 olmuş bı konuş bence doktorumda çok ilgili:))
ben özel izmir hastanesine gidiyorum ali bey var çok iyi bi doktor hastanede yoğun bakım üniteside var doğumuda çok uygun fıyata halledebiliyosun.sezeryanla olduğu halde 1 gece kaldı kuzenım bebek tahlıllerı falan hepsi içinde 210 liraya doğum yaptı şimdi braz zam gelmş 290 olmuş bı konuş bence doktorumda çok ilgili:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?