cenepcim çok teşekkür edrim canım sağolasın işallah snde sağlıklı yavrunu kucağına alırsın sna bi sorum olaktı irenbe ssk anlaşması varmı acaba
senı cok ıyı anlıyabılıyorum bende cok ugrastım sansımı smyrnada denedım suan 11 aylık ıkızlerım orayı secmememın nedenı embrıyologu aynur hanım turkıyede kı ılk embrıyologlardan ıren be ılede gorustum arastırmadıgım dr kalmadı smyrnadan cok memnun kladımm tabı alla hın bılecegı ıs yumurtlama donemındede su tarcınlı karanfıllı karsımdan kullandım smyrnadakıler hıc paragoz degıl funda hanımda xcok ıyı ben bu konuda cok ugrastım sormak ıstedıgın bırsey olursa sorabılırsın
canım öncleıkle suokunan esanın hurmetıne rabbım isteyen herkesın kucagını doldursun.kimsenın kucagını boş bırakamsın.evi mis gibi bebek koksun aminn...
sonrasında en iyi diye bısey yok bunu onutma bi nasip çizgisi var bı zaman var ve ozman dolunc a rabbım bebegımızı hoppp göbusumuze koyacak..
para sorun dıyosn irenbe derim irenbe ve dilek aslan canım.ama smyra da ii diyolar.dilek hanıam gittim 5doktorun göremedgı yarayı dılek hanım gördu ve dondordu .1bucuk yıl cektıgım duzensız kanama ven ilişki sırasında kanama problemın onun vesılesıyle bıttı cok şükür.
günaydın arkadaşlar,bende 4 yıllık evliyim,hiç bir problemimiz olmadığı halde bebeğimiz olmuyo malesef.smyrna ile görüştüm ben,funda hanım çok tatlı bir doktor,hemşireler,banko görevlileri hepsi güleryüzlü,insnaı rahatlatıyorlar.ben bu ay aşılama deniycem,bugün adetimin 2 günü,yarın gidicem hastaneye.Allah'ım hepimizin bu özlemini tez vakitte gidersin,bize hayırlı evlatlar nasib etsin.amin.
Gelişmelerden bizi de haberdar edersen senirim. Birimizin sevinci hepimizin olsun
merhaba,aşılama sürecimiz başladı hayırlısıyla.5 adet yumurta geliştirici iğne verildi,göbekten yapıyoruz.son iğnemi yarın olup,pazartesi kontrole gidicem. umarım sizinde hayırlısıyla tedavi süreciniz başlar ve güzel sonuçlar alırsınız.kaydirigubbakcemile5
inşallah hıc bır anne adayının kucağı boş kalmaz bende 4 yıl ugrastıktan sonra VE IZMIRDEKI BUTUN DR LARI ARASTIRDIKTAN SONRAA SMYRNADA KAVUSTUM KIZIM VE OGLUMA FUNDA HANIM ILK BASTA SERT GIBI GELIYOR AMA PAMUK GIBI BIRISI ISINDE BASARILI BEN ORAYI ONLARIN EMBRIYOLOGU AYNUR HANIM ICIN SECMISTIM KOCASIDA ORDA DR BILGEN BEY AYNUR HANIM TURKIYEDEKI ILK EMBRIYOLOGLARDAN TABI BIR YERDE SANS BELKI DE AMA ISININ EHLI HEPSI HEPINIZE BASARILAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?