Tüp Bebek Merkezleri İzmirli arkadaşlar ltfen yardım en iyi tüp bebek merkezi arıyorum 8 yıllık evliyim

sanemmm

cesur ve güzel
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
78
0
86
38
Diğer
selam kızlar 8 yıllık evli biri olarak artık anne özlemimi allah nasip edrse dindirmek istiyorum bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen bna yardım edin karar vermekte zorlanıyorum smyramı yoksa irenbemi kararsız kaldım rüce rabbim tüm isteyen annelerin kucaklarını boş bırakmasın çok zor yaşayan bilir bunu oyüzden çevremde kimseyle paylaşamıyorum ooofff neyse özür dilerim uzun oldu galiba şimdiden teşkkürler arkadaşlar:CüvCüv:

Merhaba Sanemmm seni anlayan biri olarak cevap yazmak istedim. Bende 2009 mayista tüp bebek yaptırdim ve su anda 7,5 aylik bir oğlum var. İrenbe'de Dilek Aslan doktorumdu. merkezden ve doktorumdan cok memnundum. Aile ortamindan hicbir farki yok. Sana orayı tavsiye edebilirim. Aslında hersey Allahtan. Rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor. İnsallah sende bebegini en kisa zamanda kucagini alirsin.

cenepcim çok teşekkür edrim canım sağolasın işallah snde sağlıklı yavrunu kucağına alırsın sna bi sorum olaktı irenbe ssk anlaşması varmı acaba

senı cok ıyı anlıyabılıyorum bende cok ugrastım sansımı smyrnada denedım suan 11 aylık ıkızlerım orayı secmememın nedenı embrıyologu aynur hanım turkıyede kı ılk embrıyologlardan ıren be ılede gorustum arastırmadıgım dr kalmadı smyrnadan cok memnun kladımm tabı alla hın bılecegı ıs yumurtlama donemındede su tarcınlı karanfıllı karsımdan kullandım smyrnadakıler hıc paragoz degıl funda hanımda xcok ıyı ben bu konuda cok ugrastım sormak ıstedıgın bırsey olursa sorabılırsın

canım tarçınlı karışımdan bahsedermisin biraz:CüvCüv:

canım öncleıkle suokunan esanın hurmetıne rabbım isteyen herkesın kucagını doldursun.kimsenın kucagını boş bırakamsın.evi mis gibi bebek koksun aminn...
sonrasında en iyi diye bısey yok bunu onutma bi nasip çizgisi var bı zaman var ve ozman dolunc a rabbım bebegımızı hoppp göbusumuze koyacak..
para sorun dıyosn irenbe derim irenbe ve dilek aslan canım.ama smyra da ii diyolar.dilek hanıam gittim 5doktorun göremedgı yarayı dılek hanım gördu ve dondordu .1bucuk yıl cektıgım duzensız kanama ven ilişki sırasında kanama problemın onun vesılesıyle bıttı cok şükür.

canım bnm senin adına çok sevindim işallah en kısa zamndada bebişin olur ya kafam çok karışık işte napcam bilmiyorum sanırım smyra diyorum ama tam karar veremedim hayırlısı artık nediyeyim seninde dediğin gibi herşeyin vakti zamnı var sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda bekleriz naplım :gitme:

ben de irenbe dilek hn a gidiyorum. cumartesi transferim oldu tek embriyo..bekliyorum miniğimin tutunmasını..dilek hn çok tatlı bir doktor..
umarım size güzel haberler de vereceğimm..

merhaba irenbe tüp bebek merkezinde tedavi goren arkadaslar var mı? varsa memnun kaldınızmı ben ahmet zeki beyle gorustum ama kararasızım smyra art da iyi diyolar kafam çok karıştı cevap verirseniz memnun olurum.

merhaba cenep bende smyra art ve irenbe arasında kaldım irenbede doç. ahmet zeki ışık ile goruştum hastane nasıl sen memnun kaldınmı ahmet beyın ısmını duydunmu nasıl bir doktor acaba ceap yazarsan memnun olurum

günaydın arkadaşlar,bende 4 yıllık evliyim,hiç bir problemimiz olmadığı halde bebeğimiz olmuyo malesef.smyrna ile görüştüm ben,funda hanım çok tatlı bir doktor,hemşireler,banko görevlileri hepsi güleryüzlü,insnaı rahatlatıyorlar.ben bu ay aşılama deniycem,bugün adetimin 2 günü,yarın gidicem hastaneye.Allah'ım hepimizin bu özlemini tez vakitte gidersin,bize hayırlı evlatlar nasib etsin.amin.

merhabalar
bende 3,5 yıllık evliyim görünüşte hiç bir problemimiz yok
2 kez aşılama yapıldı Tıp Fakültesinde (Balıkesir Araştırma ve Uygulama hastanesi) ama malesef tutmadı.
o zaman bazı öneriler izinde smyra tüp bebek merkeziyle telefonda görüştük ama sonrasında ya adetim çok gecikti ya kist oluştu derken hiç yüz yüze görüşememiştik. Ama hem funda hanımı hem aynur hanımı hem de diğer personel hakkında iyi şeyler duydum
şim di dün akşam adet oldum. Eşim hemen aradı bu gün CUMA gününe randevu aldık. Bakalım bundan sonrası nasıl gelişecek.
Başlığımıza sahip çıkıp bilgi alış verişinde bulunursak gelişmelerden haberdar ederim.
Allah kimseyi anne olamamakla imtihan etmesin.

Gelişmelerden bizi de haberdar edersen senirim. Birimizin sevinci hepimizin olsun

Gelişmelerden bizi de haberdar edersen senirim. Birimizin sevinci hepimizin olsun

merhaba,aşılama sürecimiz başladı hayırlısıyla.5 adet yumurta geliştirici iğne verildi,göbekten yapıyoruz.son iğnemi yarın olup,pazartesi kontrole gidicem. umarım sizinde hayırlısıyla tedavi süreciniz başlar ve güzel sonuçlar alırsınız.kaydirigubbakcemile5

inşallah hıc bır anne adayının kucağı boş kalmaz bende 4 yıl ugrastıktan sonra VE IZMIRDEKI BUTUN DR LARI ARASTIRDIKTAN SONRAA SMYRNADA KAVUSTUM KIZIM VE OGLUMA FUNDA HANIM ILK BASTA SERT GIBI GELIYOR AMA PAMUK GIBI BIRISI ISINDE BASARILI BEN ORAYI ONLARIN EMBRIYOLOGU AYNUR HANIM ICIN SECMISTIM KOCASIDA ORDA DR BILGEN BEY AYNUR HANIM TURKIYEDEKI ILK EMBRIYOLOGLARDAN TABI BIR YERDE SANS BELKI DE AMA ISININ EHLI HEPSI HEPINIZE BASARILAR

Merhabalar;
inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaşmışsınızdır.
bizimde tüp bebek sürecimiz başladı 1 ekim de gittik görüştük tedaviye başladık. ilk etapta cuma ddan beri doğum kontrol hapları kullamaya başladım bundan sonraki adetimde yumurta geliştirici iğnelere başlayacağım. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Ne güzel Allah bize de nasip eder inşallah.
Size kaç transfer yapıldı??? :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…