Tüp Bebek Merkezleri İzmirli arkadaşlar ltfen yardım en iyi tüp bebek merkezi arıyorum 8 yıllık evliyim

sizin içinde hayırlı olur inşallah.benim perşembe aşılamam yapılıcak,Allah hiç birimizin çabasını boş çıkarmasın.bu süreci bol istirahat,moral ve duayla geçirelim hep beraber.zemuszemus gelişmeleri bizimle de paylaşırsanız birbirimize moral olmaya çalışırız.:CüvCüv:

kızlar smyrna da maliyet nedir acaba yaın zamanda tedavi olupta fiyat bilgisi olan var mı

biz 1 ekimde başladık transfere kadar ilaçlarla (sadece tüp bebk için kullanılanlar) birlikte 4500 tl, tabi bunun dışında bazı testler var kendiniz dışarda yaptırıyorsunuz yada ücretini ödeyim oranın aracılığıyla yaptırabiliyorsunuz.
sizin önünüze bir çok seçenek sunuyorlar
ben devlet memuruyum rapor alıp gidersem maliyet farklı, raporsuz gidersen farklı, bizzde exstra yapılacak işlemler var onları kendi bulunduğum şehirde tıp fakültesinde yaptıracağım (histeroskopi).
fiyat çok değişiyor
ortalama 4500--6000 arası

canım inşallah hayırlısı olur hangi merkezde tedaviye başladın bende aralıkta bornova şifa ya gitmeyi düşünüyorum iki yıl önce birkez tüp bebek yaptırdım ama tutunma olmadı .ben de endometriozis var.ben de memurum sgk da nekadar geri ödeme oluyor .umarım olumlu sonuç alırsın rabbim hayırlısını nasip etsin moral çok önemli moralini yüksek tutmaya çalış ...iyi haberlerini paylaşman dileğiyle

Canım öncelikle güzel dileklerin için Allah razı olsun
SMYRNA tük bebbek merkezine başladık. biz rapor kullanmayacağız.
ama resmi olarak raporlu gidip geldiğinde yolluk-yevmiye de alabiliyorsun biz onuda almayacağız.
devletin ileç ve tedaviye yardımı 1200 civarı
onuda hemen vermiyorlarmış birde rapordu bekleme süresiydi çok yıldırıcı
oyüzden biz hiç rapor işine girmedik.
bence bütün merkezlerle bir görüşün maliyetleri öğrenin ondan sonra karar verin.

Hala gitmekte olan arkadaşlar varmıdır acaba? bende gitmeyi düşünüyorum ? ücret nedir, hangi doktorları tavsiye edersiniz?

merhabalar,
ben doğma büyüme izmirliyim. evlenince istanbulda yaşamaya başladım. fakat halen daha tüm akrabalarım, arkadaşlarım izmirde. izmirdeki çevremden çeşitli vesilelerle tüp yapmak zorunda olan kişiler oldu. ayrıca burada çeşitli başıklarda da bir çok kişiyle tanıştım. kendimiz de tüp bebek tedavisine karar verdiğimizde bir ara tedavi sürecini izmirde ailemin yanında geçirmeyi ve izmirdeki bir merkezde yaptırmayı düşündüm, oradaki merkezleri çok araştırdım. gözlemlediğim kadarını söyleyeyim: izmirde maalesef başarı oranı yüksek, onca para harcadığınıza değecek bir merkez yok. bir aile dostumuzun kızı, izmirde defalarca deneyip negatif sonuç alırken istanbul memorialda tek denemede hamile kaldı. kendi arkadaşım yine izmirde 2 defa deneyip başarısız olurken, bahçeci umutta tek defada hamile kaldı. böyle böyle dünya kadar kişi tanıyorum. izmirde hep hüsranla sonuçlanan denemeleri olmuşken istanbuldaki merkezlerde hamile kaldılar. o yüzden imkanınız varsa istanbulda bir merkez seçin gelin tedavinizi burada olun derim. zaten merkezlerin gebelik oranlarını sorun aradaki farkı göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…