merhabalar.. ben iki kere aşılama yaptırdım fakat olmadı. doktorum ege tüp bebek merkezini ya da erol tavmergen i önerdi. fakat burada forumlarda okuduktan sonra ege tüp bebek merkezine gitmekten vazgeçtim. randevumu iptal ettim. insanın iç sesi doğruyu gösteriyo belki de içime sinmemişti nedense. ege üniversitesi tüp bebek bölüm başkanı olan Erol Tavmergen in özel muayenesinden randevu aldım. Kendisi Şifa tüp bebek merkesinde gerçekleştiriyormuş her şeyi. Rapor işlemlerini de hemşireleri ege üniversitesinden hallediyorlarmış. ben iki hafta sonra kendisine gidicem. öğrendiğim her şeyi burada sizlerle paylaşırım. bu arada aşılama yapan doktorum İrenbeyi kesinlikle düşünmemem gerektiğini söyledi. Nedenini bilmiyorum ama doktorumun söylediğini iletiyorum sadece.
yaprak Erol hocayı düşünüyorum.yani aklımda bir kaç dr.var onlardan biri de o.ilk tüp bebk uzmanıymış sanırım kendisi.ama çok yoğunmuş senin dediğin gibi.sana sormak istediğim erol hoca ege üni.yapıyor yoksa şifadamı?
özlem selam.yardımın için sağol.bana direk tüp bebek yap dedi dr.irenbeyi tavsiye eden çok ama pahalı diye biliyordum.senin verdiğin fiyat normal.sgk yok sanırım orda.bunuda dikkate alıcam canım.zaten gidip her biriyle öngörüşme yapmayı planlıyorum.gelişmelri birbirimzle paylaşalım.
offf offf kafam karıştı iyice fisfisfis
sağol yaprakcım.
başka kimse yokmu arkadaşlar fikir verecek olan?
selam canım ben senin yerinde olsam eğer özel yaptıracaksın kesinlikle kent hastanesi israil bey derim ama ssk ile yaptıracaksan smyrna art çok iyi diye duydum ama sen yinede kendi içine kim siniyorsa ona git canım hakkında hayırlısı canım inşallah istediğin olur canım bize haberdar edermisin gelişmeleri tamammı canım:1hug:
inşallah herkesin herşwey istediği gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?