izmirli arkadaşların yardımına ihtiyacımız var!..

ezine77

Rabbime çok şükür..
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
2.073
29
358
arkadaşlar, benim en yakın arkadaşımın eşi, mali müşavirlik sınavını kazandı, fakat 10 mayısa kadar mali müşavir yanında hem staj yapıp hem çalışacak bir işe ihtiyacı var.tanıdık herkese haber verdiler ama ne yazıkki bir sonuç alamadılar.eğer 10 mayısa kadar izmirde ,yanında çalışmaya ve de stajına başlıyacağı bir mali müşavir bulamazlarsa bir daha ki staj dönemi için ağustosu beklemeleri gerekecek.
ben de kk sayesinde, dayanışma ve yardımlaşmayı seven çok arkadaşa ulaşabileceğimizi düşünerek,bu şekilde onlara uzaktan da olsa destek olmaya karar verdim.duyarlı arkadaşların cevaplarını dörtgözle bekliyoruz.yardımcı olabilecek arkadaşlar güvenlerini boşa çıkarmayacağımıza emin olabilirsiniz.şimdiden teşekkürler....

canım keşke yardımcı olabılsem ama ınan kı gecenın bu saatınde aradım malı muşavırımzı ne yazık kı, eleman cıkarttım nasıl alayım stajyer kaynıyor burom dedı. yıne de yardımcı olmak ısterım aklımda bulunsun

ayyyyyyy çok sağol arkadaşım ya.iyi niyetine minnettarım.biraz zor olucak işimiz sanırım.öpüyorum seni
:1hug:

valla istanbul olsa bi şekilde elimizden geleni yaprdık ama maalesef. tanıdık bikaç kişi vardı.
gazete ilanlarını da takip etsin.bu arada istanbulda bir tanıdık şöyle bir yöntemle stajını tamamlamış.bir mali müşavir bulmuş sigorta için ne kadar ödeme yapılıyorsa mali müşavire vermiş oda onu stajyer olarak göstermiş. büroya aydan aya para ödemek için gidiyormuş. kendisi başka yerde çalışıyormuş.bir fikir olabilir diye yazdım.

çok sağol arkadaşım bunu bi fikir olark iletiyim hiç bulamazlarsa denenebilir.yardımın ve ilgin için teşekkür ediyorum.çok öpüyorum senia.s.

selam umarım yardımcı olacak birileri cıkar ezinecim.. malesef benim o işle meşgul tanıdığım yok üzgünüüm. allah ayardımcıları olsun..

valla burası istanbul burada her türlü üç kağıt var:)
şaka bi yana izmirde yaparlarmı bilmiyorum ama inşallah yardımcı olabilmişimdir.

doğru söylüyosun izmirde yaparlar mı bilmem eşimde başka yerde çalışamaz öyle dedi söyledim de demin,ama ben arkadaşa mesajı ilettim.napalım canım mali müşavirler işe alıyo da o mu girmiyo dimi yani?bu da bi olasılık üçkağıt müçkağıt

aynen öyle yani başka yolu yoksa:) sonuçta o staj döneminde mi öğrenecek ne öğrenecekse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…