izmirli doktor

ficipi

...............
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
5.424
10
156
arkadaşlar ham8leyım ve artık dokora gıtmem lazım.ben izmirde geblık takıbım ve doğumum için doktor arıyorum.gıdeceğim doktorun özeli olsun aynı zmanda hastanadeçalışsın istiyorum kı emeklı sandığından yararlanmak ıstıyorum.tavsıylerınızı beklıyorum kızlar.hadi izmirlilerr.

Canım ben Müjgan Ertürk diye bir doktora gidiyorum. Muane ücretleri çok iyi. Aynı zamanda Kocaman hastanesinde çalışıyor.İkili Testeleri herkes 270 ytl ye yaptırırken benim doktorum 50 ytl ye yaptırdı. Doğumuda şuan 500 ile 750 arası yaptırıyormuş özel hastanede bir takım şeyleri S.S.K. karşılıyormuş. Ve çok tatlı dilli güzel yüzlü bir doktor....Bir çok kişiden ismini duyarak gittim..

teşekkur ederım bıdışım.kocaman hastanesi nerede?sen orada mı yapacaksın doğumu?bır de bu doktorun özel olarak çalıştığı yer neresi?

ben orada yapacağım hastanenin ilk iki katı SSK lı lara tahsis edilmiş. Geriye kalan katları özel. Ben gezdim odaları güzel. Kapıları süslü bebek beşikleri var. Tavaleti banyosu var televizyonu buzdolabı oturma gurubu var. Gezmek istiyorsan gezdiriyorlar.

aslında bana yakın hafta sonu gıtmek ıstıyorum doktora.muayene ücreti nedır pekı bu doktorun?çok soru sordum ama kusura bakma ıyıce bılmek ıstıyorum gıtmeden önce.bırde testler yapılıyo,ultrasona falan gırılıyor ya bunlar nerede oluyor?

hadı kızlar yok mu izmirliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım muane ücreti 100 ytl alıyo benden. Ama bir seferinde alıyorsa ikincide almıyor. ayda bir kere alıyor. Tahlilleride Labraaturada alıyo alsancakta oda Doktor yönlendiriyo. Ultrasaon doktorun içinde zaten. ona ayrı olarak para vermiyon.

benım emeklı sandığı sıgortam.acaba kocaman hastanesinden ne kadar fark alıyorlar sezaryen ve normal doğum için var mı bilgin?doktorun adres ve telefonunu rica edeceğim bırde.teşekkurler şimdiden!

valla o konu hakkında bir bilgim yok. istersen git bir konuş muane ol.. Kocaman hastanesine git ilk. orada müjgan ertürk .. Ona selin kos diye hastanız var o tavsiye etti de konuş. Kartını al randevunu al git bir kere.. ama doğum için çok erken böyle . Ben bile daha doktorumla geçen hafta konuştum.

merhaba canım bende 22 haftalık hamileyim. Alsancakta Ahmet KILYAR isimli bi dr gidiyorum ücreti oldukca uygun ve anlayışlı bi dr. ayrıca konak doğum hastanesinde çalışıyor tüm testlerim orda oluyor tabi özelinde her ay ultrosonla bebeğin durumuna bakıyor ölcümlerini yapıyor. bir ay ücret veriyoruz bir ay vermiyoruz. 3 lü testide konak hastanesinde yaptırabilirsin .ben bundan 2 ay önce sirkulaj oldum konak doğumda ve ahmet bey özellikle kendi girdi nöbetine denk getirerek yani anlıycan baya ilgili bi dr . biz özel hastanelerede baıkıyoruz doğum için ssk mız var ama özel hastanelerin yeni doğan yoğun bakım üniteleri yeterli değil bu konuda tepecik doğum hastanesi iyi diyorlar araştırıyoruz. özelde yapsanız bile bebekte sorun olunca bu hastanelere sevkini yapıyorlarmış bebeğin.Doktorum 32 haftadan sonra doğumla ilgili kesin bişeyler söyleyebileceğini söyledi normal mi yoksa sezeryan mı bizde ona göre bi yol düşüneceğiz.

alsancakta hüseyin ivit var çok iyi ilgili bir dr ayrıca y.yurt devlet hastanesinde çalışıyor tvsiye edebilirim

Bende çok yeni hamileyim, ilk kontrol için kent hastanesinden bir randevu aldık. Yarın gideceğiz ama esas gitmek istediğim dr. Namık demir çok yoğun, ancak Nisan'a falan randevu verebiliyorlar. Şaka gibi...

Biz yarın onun asistanlarından birine gideceğiz Tunç Canda, daha önce bir kez gitmiştim, fena diil.

Birde Karşıyak'da Kıvanç Bilici var, hem özeli var, hemde SSK dru, istersen iletişim bilgilerini verebilirim.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu portalda herşeyi paylaşmak gerçekte çok güzel. Doktor seçimi biz kadınlar için çok önemli ve hassas bir konu.Araştırırıp içinize sinmeli.Beni jinekolojik bir süreç geçiriyorum ve doktorumdan çok memnunum.Artık doktorumdan da öte sorunlarımı rahatlıkla paylaşacağım arkadaşım gibi.Kendisi Özel Ege Sağlık Hastanesinin doktoru Mustafa N. ALİHANOĞLU.izmirli bayanlara tavsiye ediyorum........

benim doktorum reşat bozoklar alsancakta ozel muaynanesı var,kadın dogum hast.doktoru ve aynı zamanda ozel karatas dogum hast. de doktor yanı hem ozelde hem sskdan faydalanıyorsunuz.butun tahlıllerımı ssk da yaptırıyorum ve muayne ucretıde genelde butun doktorların 100 ytl cıvarı Resat beyın cok uygun...aklınızda olsun..

Ben Doruk Tip Merkezine Gidiyorum Yasemin Satilmiş Ssklardan 25 Ytl Aliyor 2li Test 35 Ytl Hastane Güzel Doğum Var

merhaba kızlar uzman ve i
lgili bir doktor istiyorsanız Kahraman Kolday kesinlikle Pamir payzanoğluna gitmeyin onun özel hastasıydım ve onun yüzünden 23 haftalık gebeliğim erken doğumla sonuçlandı ve bebeğimi kaybettim

slm arkadaşlar,tanıdık bir ebenin tavsiyesiyle gittiğim ahmet güler hakikaten çok ii bir dr tavsiye ediyorum,ben mesela gittiğim zaman hep soracaklarımı unutuyorum bebeğimi görünce çok heyecanlanıyorum çünkü ama ahmet bey sormamı gerektirmeden bana herşeyi tek tek anlatıyor.tepecik doğumun dru ayrıca hangi hastanede isterseniz doğum yaptırıyor

slm canım demek doktorlarımız aynı ne guzel.dedıgın gıbı 24 saat arayabılcegın bır doktor..sen ne kadarlık hamılesın canım??

Merhaba arkadaşlar.Ben Işılsu İzmir'de özellikle bayan dr.arıyorum.Hamileliğim 9.haftada.Bugün Müjgan Ertürk'e gittim.Çok iyi dr.ama teknolojik açıdan olumsuz bulbum.Daha önce İrenbe ye gittim (Dilek Aslan) ama doğal yollardan hamile kaldım diye olumsuza döndüğünü düşünüyorum.Önerilerinizi Bekliyorum.Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…