izmirli doktor

merhabalar
16 senedir Ali Baloğlu'na gidiyorum,ilk kez bir eczacı tanıdığımızın tavsiyesi ile gitmiştim,iyikide gitmişim,çok ilgili ve deneyimli bir doktor,üstelik y.yurt devlet hastanesinde klinik şefi..tavsiye ederim.

merhabalar ben ege ünv den doç.dr. fuat akercan'a gidiyorum.çok memnunum.inanılmaz titiz bir doktor.

slm arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim.bende henüz doktor konusunda karar vermedim.diğer arkadaşlarım gibi bende hem özel muayenehanesi olan ayrıcada hastanede çalışan ilgili ve iyi bir doktr arıyorum çünkü bende ssk lıyım.muhtemelen doğumum sezeryan olucak çünkü ben kalp hastasıyım daha önce kalp doktorlarım hamile kalırsan doğumun sezeryan olacak yüksek bir ihtimalle çünkü doğum sancılarına kalbin dayanamayabiliri demişlerdi.sezeryanda bir ameliyat olduğu için özel hastanede yapmasamda olur ve zaten maddi durumda pek iyi değil.(ben hep doğumum özelde olsun istiyodum)

canım haönce hayırlısı olsun rahatsızlıın içinde geçmiş olsun.böle bir durumda ii bir dr.hassas bir dr. seçmen lazım benim sana çok ii bir tavsiyem olacak merde oturduun önemli benim dr.um kıvanç bilici karşıykada ama inanılmaz araştırııcı ve dikkatli bir dr.aynı zamanda karşıyaka devlet ve ssk da çalışıo eğer ilgilenirsen tel.numarasını veririm.

canım ben kent hastanesinde yaptım doğumu.doktora da kent hastanesinde dr.orçun sezer e gittim çok memnun kaldım.tavsiye ederim

Merhaba ,
ben Şirinyerde oturuyorum Buca Tıpa gidiyorum Aylin Barbaros çok ii bir doktor.
Yerde ii ssk lıyım doğumumu orda yapıcam.
Çınarlı hastanesinden de çok bahsediliyor sonra Gazi Hastanesinide duydum.
Araştırıp seçim yapman gerekiyorki birtanesinde sabit devam edesin.
Bebeğin hayırlı olsun.
Sağlıklı bir 9 ay diliyorum sana

ahmet güler in muayaenehanesi ve telefonu nu verebilirmisin?

benim 2. doğumum olacak kısmetse..aylin hanıma gidiyorum bu sefer..ve ilk seferde benden notunu tam aldı.işini hakkıyla yapıyor gerçekten...

Arkadaşlar özel sigortanız varsa Kent hastanesinde Dr. Mehmet Tunç Canda yı öneririm. ilk doğumumu da 2 yıl önce kendisi yaptırmıştı. Epidural normal doğum oldu. Bu gebeliğimde de ona gidiyorum, hem bilgili hem de güler yüzlü. Kullandığı ultrasonda çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…