izmirli hamileler hangi dr hastaneye gidiyorsunuz??

Merhaba, Fuat Akercanın ismini bende duydum. Bende ona gitmeyi düşünüyorum ama normal doğum istiyorum. Fuat bey normal doğuma nasıl bakıyor bir fikriniz var mı acaba? Birde doktorla ilgili başka izleniminiz varsa paylaşırmısınız?

şifa basmane mine hanım arkadaslar ınsanı cok rahatlatıyor,ilgili ve bılgılı bır doktor... muayene ve ultrason toplam sigortalıya 46 tl.

Son düzenleme:

bende reşat bozoklara gidiyorum ve cok memnunum.. kayınvalidem ve anneminde doktoru hepimiz cok memnunuz.. ben herkese tavsıye ederım..

bende smyrnaya gıdıyordum ama kendımı garantı altına almak ıcın ege yede gıdıyordum ve korktugum oldu ıkız bebeklerım erken geldı egede mert kazandı hayatımı ona borcluyum ıyıkı de orda dogum yapmısım

Gebe olan arkadaşlar öncelikle sağlıklı ve huzurlu bir gebelik geçirmenizi tüm yüreğimle diliyorum ve gebelik takibinde Ege ün. doktorlarından Prof.Dr.Sermet Sağola gidin derim.suratı çok gülen sadece hastayı para gibi gören doktorlara rağbet ediyor bir çok bayan ancak yüzünün gülmesinden ziyade işinde iyi olmalı doktor ve sermet bey riskli gebelik uzmanı.Yani aslında şunu söyleyeyim gitmişken prenatal tanı uzmanı yani riskli gebeliklerde uzman bir dr.gidin.Bazı kadın doğumcular gebelikte bir çok hastalığa tanı koyamıyolar.Umarım bu güzel süreç herkese huzurlu va sağlıklı olur ama para vermişken iyi doktora gidilmeli bence..Sevgilerimle

merhaba karataş hastanesi hakkında fikri olan varmı?
fiyat vb. konularda bilgisi olan var mı ?

Bende 26 haftalık hamıleyım bayanlar doktorum KAHRAMAN KOLDAY ben memnunum en azından bir çok doktor gıbı aman cepten aradın aman pazar aradın yapmıyor ki çok nazlı bir hamilelik geçiriyorum. Onca şeye rağman kahrımıda çok cekiyor ayrıca doktorlugu zaten tartısılmaz. Biraz reklamı gibi oldu ama öyle ucuk rakamlarda almıyor 120-150 tl muayene ücreti. Özelde çalışıyor sadece.

canan ben de izmirdeyim 7 aylık hamileyim doğumunu nerde yaptın sermet bey mi yaptı ve kaça patladı? ben de bir kere muayene oldum.nerde doğum yapacağıma karar veremiyorum. çınarlıyla çalışıyor doktorum senin tavsiyelerin nedir?

Bende methini duyarak fuat beye gittim ama hiçmi hiç memnun kalmadım 4 kez özeline gittim ve diyebilirimki hayatımda ismini duyunca bile sinir olduğum tek doktor,16 haftalık düşük yaptım herşey bitti ondan sonra teşrif etti kendisi ve işin garibi hiç tanımamazlıktan geldi iyi doktor buysa allah daha kötüleriyle karşılaştırmasın derim ,her özeline gittiklerimde harcanan parayı geçtim ama duyarsızlığını,rahatlığını
geçemiyorum

Kent Hastanesi Orçun Sezer'e gidiyorum. Çok memnunum. Kent Hastanesi'nde olmasına rağmen cep telefonuyla tatillerde bile ulaşabiliyorum. Çok mütevazi biri ayrıca. Herşeyi de açık açık anlatıyor ben sormadan.

Kahraman Koldaya gidiyorum kısmetse dogumum çınarlıda olacak.. Kahraman beye 1 kez giden asla baska bir doktora gitmez :) bayram günü kasıklarım agrıyor diye hastaneye gittim 1 saat içinde yanıma geldi. her telefonu cevaplıyor, siz bir şey sormanıza gerek kalmadan en ince ayrıntısıyla herseyi anlatıyor. gözüm kapalı güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…