Izmırlı hamıleler.............?

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
Arkadaslar ben ayrancılardakı medıfema hastanesı aysel zabıt taser e gıdıyorum aslında ıı bı doktor ama bazen bastan sagma ıs yapıyormuss gıbı gelıyo yardımcı olun bana lutfen nabıcam 13 haftama gırdım

meraba canım bende seninle aynı doktora gdiyorum banada öyle geliyor ben 22. haftamdayım değiştirsemmi diye düşünüyorum:18:

merhaba cnm neden bole hıssettın pekı solermısın ? Ayrıca degsıtrdınmı doktoru bıde ense olcumunu kendımı yapmıstı

emin olmadan bişeylerden şüphelendiğini söyledi bende gidip başka hastanede kan tahlili yaptırdım herşey normal çıktı yani emin olmadan bunu söylemesi bile benim 2 haftadır moralimi alt üst etti yani beni huzursuz etti araştırdım özel bi doktora mı gitsem dedim başka doktor buldum ama doğum için biraz fazla fiyat istiyolar bu nedenle şimdilik bu doktora devam edicem evet ense ölçümünü kendi yaptı neden sordun ?

emin olmadan bişeylerden şüphelendiğini söyledi bende gidip başka hastanede kan tahlili yaptırdım herşey normal çıktı yani emin olmadan bunu söylemesi bile benim 2 haftadır moralimi alt üst etti yani beni huzursuz etti araştırdım özel bi doktora mı gitsem dedim başka doktor buldum ama doğum için biraz fazla fiyat istiyolar bu nedenle şimdilik bu doktora devam edicem evet ense ölçümünü kendi yaptı neden sordun ?

merhaba cnm ya neden suphelendı pkı ne gıbı sorun yasadın yanı acıklarmısın yoksa duzgun olcup olcmadıgınden sordum genelde radyolojı de yaptırmıss da ondan.

merhaba cnm ya neden suphelendı pkı ne gıbı sorun yasadın yanı acıklarmısın yoksa duzgun olcup olcmadıgınden sordum genelde radyolojı de yaptırmıss da ondan.

benim sorunum ölçümle alakalı değil kilo alımı ve fazla ödemle alakalıydı ölçümle ilgili bi sorun yaşamadım kendi ölçtü

Back
X