Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karşıyaka'da oturuyorum. Kordon Kadın Doğum Gonca Hn. ve Metropol Tıp Merkezi Osman Bey' e gidiyorum. 2 haftaya bir denk geliyor kontroller böylece bebişimle sık özlem gideriyorum.
Oldukça şanslısın o zaman sevindim adına evin üçyolda,dokturunuz üçyolda :) Hayırlı uğurlu olsun bu arada :)
Bende duydum Hakan beyi geçen hafta ama bilemedim , hala da aklımda birde hastane ve Hakan bey hakkında senin görüşlerini alabilirsem çok sevinirirm canım :)
Pınar'cım Reşat bey den ilgisinden,desteginden her türlü çok memnunum.. İstersen bir Reşat BEye muayne olmayı dene, muayne ücretide çok uygun çünkü diğer özel dr.lara istinaden...
bende karşıyakada oturuyorum ve kordon kadın doğumda dr.mete tarcan a gidiyorum..mete beyden çok memnunum ama doğum için bundan sonra egepol hastanesinde dr. gökalp tokaç la devam etme niyetindeyim.
Kızlar bende izmirliyim.
Gaziemirdeyim ve 7 haftalık hamileyim bugün itibariyle :)
Egepol hastanesinde Gökalp bey' e gidiyoruz bizde. şu an için memenunuz inşallah böyle devam eder.