İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

bende napsam dıye kara kara dusunuyorum yaa eve gitcemde üstümü cıkartcamda yemeğe girişcem bir sürü iş

ayyy valla senin yerinde olmak istemezdimm evrakacım bende iş arıyorum harıl harıl ama bi yandanda korkuyorumm ya zor olursa diye bu arada evtt msn adresimi vermiştim bi ara birtek senle irtibattaydık oyüzden fakat ara ara bakıyordumda sen eklememişin cnm gelmediki bana bişey

yok canım ekledim ben dur ben sana vereyim özelden eklersin ve çalışan evli bayan olmak cidden zormuş canım 4 aydır evliyim sabah sürünrek kalkıyorumm

benim eşim çok yemek seçiyor ben ondan menümü kısıtlıyorum oda bunun farkında olduğundan sesini çıkartmıyor bazen bu tarz kolay yemek secince

benim eşimde hiç mi hiç yemek seçmez ne olsa yer mantı ya gelince kayserili olduğundan eşim mantı hastası vallahi şu mantı kelimesini bile duysa akşama mantı krizi tutar

iyiyiz canım sen nasılsın mesaj attım ben sana gelmedi mii?ay keşke bende öyle uyuyabilsem benim kızdan uyumak mümkün değil

tuanacım bana msj falan gelmedi gelse mutlaka cvp atardım cnmm karışıklı oldu sanırım valla bende cocuk olunca böyle olcağımdan şimdiden acısını cıkartıyorumm

benim eşimde hiç mi hiç yemek seçmez ne olsa yer mantı ya gelince kayserili olduğundan eşim mantı hastası vallahi şu mantı kelimesini bile duysa akşama mantı krizi tutar

benimki sebze doğru düzgün yemez yedikleride çok nadir ve yaz sebzeleridir tavuğu öyle üst üstte yiyemez standart yemekleri anlıyacagınız tuanacım ne guzel valla benımde abım yemek secmez ne koysan yer keşke onun gibi olaydı eşimde

tuanacım bana msj falan gelmedi gelse mutlaka cvp atardım cnmm karışıklı oldu sanırım valla bende cocuk olunca böyle olcağımdan şimdiden acısını cıkartıyorumm

valla en iyisini yapıyorsun canım şimdiden bol bol keyfini sür çocuk olunca hayal oluyor onlar.tatlım vallahi mesaj iletildi dedi ama tekrar atıyorum tlfnuna bakarak ol

bende aynı dertten muzdaribim ne yemek yapsam. yemek yapmak değilde ne yapacağımı düşünmek bıktırıyor

Son düzenleme:

valla canım aslına bakarsan benimkide sebze pek sevmez ama mecbur yer.ama hergün üst üste sebze yemeği yapsam yemeyebilir benbir gün sebze bir gün et yemeği olarak düzene koydum.aradada üşenip yemek yapmayınca kahvaltıya talim ediyor çok güzel omlet yapar kendileri

saol canım yapanalrın ellerine daha bir sağlık aslında cakılcım biz senle facede ekli değiliz dimi eklsene canım tuanada varım

evet canım öyle demek lazım aslında msj attım tatlım sana

bende iyiyim çakılcımm menümüz aynıymışş

evet canım aynıymış :13:

bende aynı dertten muzdaribim ne yemek yapsam. yemek yapmak değilde ne yapacağımı düşünmek bıktırıyor

hoşgeldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…