- Konu Sahibi tuanamevsim
-
kızlar akşama ne yapcaksınız:44::44:
burdaaaaaaayımmmmm geldim geldimmmm nasılsınz bakalımm
benim dünden biraz varr bezelyee yanınada birz pilav yaparımm yeterr heraldee
kızlar akşama ne yapcaksınız:44::44:
bezelye ve pilav var canım
hoşgeldınnnnnnnnnnnn iyiyiz tatlım sen nasılsın?
bende mantı alayım bari hazır onu yaparımyarın içinde çorbamı bide tatlımı yaparım
vallahi ne yapsam diye bende düşünüyorum evrekam sabahtan beri bir karar veremedim
bende napsam dıye kara kara dusunuyorum yaa eve gitcemde üstümü cıkartcamda yemeğe girişcem bir sürü iş
ellerine sağlık canım şimdiden
ayyy valla senin yerinde olmak istemezdimm evrakacımbende iş arıyorum harıl harıl ama bi yandanda korkuyorumm ya zor olursa diye bu arada evtt msn adresimi vermiştim bi ara birtek senle irtibattaydık oyüzden fakat ara ara bakıyordumda sen eklememişin cnm gelmediki bana bişey
benim eşim çok yemek seçiyor ben ondan menümü kısıtlıyorumoda bunun farkında olduğundan sesini çıkartmıyor bazen bu tarz kolay yemek secince
iyiyiz canım sen nasılsınmesaj attım ben sana gelmedi mii?ay keşke bende öyle uyuyabilsem benim kızdan uyumak mümkün değil
bezelye ve pilav var canım
hoşgeldınnnnnnnnnnnn iyiyiz tatlım sen nasılsın?
benim eşimde hiç mi hiç yemek seçmez ne olsa yermantı ya gelince kayserili olduğundan eşim mantı hastası vallahi şu mantı kelimesini bile duysa akşama mantı krizi tutar
tuanacım bana msj falan gelmedi gelse mutlaka cvp atardım cnmm karışıklı oldu sanırımvalla bende cocuk olunca böyle olcağımdan şimdiden acısını cıkartıyorumm
yok canım ekledim ben dur ben sana vereyim özelden eklersinve çalışan evli bayan olmak cidden zormuş canım 4 aydır evliyim sabah sürünrek kalkıyorumm
valla en iyisini yapıyorsun canım şimdidenbol bol keyfini sür çocuk olunca hayal oluyor onlar .tatlım vallahi mesaj iletildi dedi ama tekrar atıyorum tlfnuna bakarak ol
benimki sebze doğru düzgün yemez yedikleride çok nadir ve yaz sebzeleridir tavuğu öyle üst üstte yiyemez standart yemekleri anlıyacagınız tuanacım ne guzel valla benımde abım yemek secmez ne koysan yer keşke onun gibi olaydı eşimde
bende aynı dertten muzdaribim ne yemek yapsam. yemek yapmak değilde ne yapacağımı düşünmek bıktırıyor
saol canım yapanalrın ellerine daha bir sağlık aslındacakılcım biz senle facede ekli değiliz dimi eklsene canım tuanada varım
bende iyiyim çakılcımm menümüz aynıymışş
bende aynı dertten muzdaribim ne yemek yapsam. yemek yapmak değilde ne yapacağımı düşünmek bıktırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?