İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

evet evreka umarım dostluğunuz daim olur bende geldiğimde sizlerle tanışmak isterim

inşallah kuzum inşallahhhh sen gelince bir buluşma daha yaparız

evet tatlım bende aynen öyle düşünmüştüm bende arakadaşlarla tanışmayı çok isterim

aaa ne güzel canımmm kk yı seviyorum bu yüzden ne güzel dostluklar kurdurttuyor izmire geldiğinde bende beklerim canım

aaa ne güzel canımmm kk yı seviyorum bu yüzden ne güzel dostluklar kurdurttuyor izmire geldiğinde bende beklerim canım

Evet canım bende çok seviyorum bu siteyi gerçekten çok güzel dostluklarım oldu bu site sayesinde.Çok teşekkür ederim canım inşallah görüşürüz seninlede geldiğimde

selam kızlar
malesef ben gelemiyorum kayınvalidem ve görümcem geliyor. gelebilecek herkesi hesaba katıp planım var demiştim ama onları hesaba katmadım. uzak oldukları için.

selam kızlar
malesef ben gelemiyorum kayınvalidem ve görümcem geliyor. gelebilecek herkesi hesaba katıp planım var demiştim ama onları hesaba katmadım. uzak oldukları için.

:2: :2: :2:üzüldüm tatlım zaten hep hesapta olmayanlar çıkar böyle zamanlarda bende önce eşime planımı söyleyip bu tarihteki herşeyi ertledim umarım başka buluşmalarda bir araya geliriz

:2: :2: :2:üzüldüm tatlım zaten hep hesapta olmayanlar çıkar böyle zamanlarda bende önce eşime planımı söyleyip bu tarihteki herşeyi ertledim umarım başka buluşmalarda bir araya geliriz

haklısın cnm inş bende öyle yapmıştım aslında ama onlar uşaktan gelecekler gelmeyin diyemedim
buluşma fotoğraflarını bekliyorum inş çok güzel geçer

haklısın cnm inş bende öyle yapmıştım aslında ama onlar uşaktan gelecekler gelmeyin diyemedim
buluşma fotoğraflarını bekliyorum inş çok güzel geçer

inşallah tatlım umarım daha gelen arkadaşlarımız da olur şuana kadar daha evraka ve ben varız gelebilecek olan fotolarıda ekleriz inşallah. bu arada uzak yerden geleceklermiş dediğin gibi gelme denilmez.

Bende gelebilirimmm :) Sizlerle tanışmak isterim, çok uzun zamandır giremedim KK ya... Bakalım kısmet olursa gelmek isterim. Buluşma Bornova'da nerde ve kaçta olacak cumartesi günü?

Bende gelebilirimmm :) Sizlerle tanışmak isterim, çok uzun zamandır giremedim KK ya... Bakalım kısmet olursa gelmek isterim. Buluşma Bornova'da nerde ve kaçta olacak cumartesi günü?

merhaba tatlım buluşmamız cumartesi saat 13:00 da küçük park girişinde ki düş bahçesi cafede olacak umarım gelebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…