- Konu Sahibi tuanamevsim
-
doğru diyorsun cakil. burda konuşuyoruz sohbet ediyoruz bide zaman ve imkanlar elverdiği sürece yüzyüze görüşmek daha iyi olur bizler içinbide hepimiz izmrliyiz sıcak kanlı insanlarız güzel sohbetler ederizz diye düşünüyorum
inşallah kuzum inşallahhhh sen gelince bir buluşma daha yaparız
evet evreka umarım dostluğunuz daim olur bende geldiğimde sizlerle tanışmak isterim
evet tatlım bende aynen öyle düşünmüştüm bende arakadaşlarla tanışmayı çok isterim
sen nerdesin canım
ben düzcedeyim canım ama mayıs gibi canım kardeşim tuanamevsimlere gelicem kalmaya allah nasip ederse
aaa ne güzel canımmm kk yı seviyorum bu yüzden ne güzel dostluklar kurdurttuyorizmire geldiğinde bende beklerim canım
selam kızlar
malesef ben gelemiyorumkayınvalidem ve görümcem geliyor. gelebilecek herkesi hesaba katıp planım var demiştim ama onları hesaba katmadım. uzak oldukları için.
:2: :2: :2:üzüldüm tatlım zaten hep hesapta olmayanlar çıkar böyle zamanlardabende önce eşime planımı söyleyip bu tarihteki herşeyi ertledim umarım başka buluşmalarda bir araya geliriz
haklısın cnm inş bende öyle yapmıştım aslında ama onlar uşaktan gelecekler gelmeyin diyemedim
buluşma fotoğraflarını bekliyorum inş çok güzel geçer
Bende gelebilirimmm :) Sizlerle tanışmak isterim, çok uzun zamandır giremedim KK ya... Bakalım kısmet olursa gelmek isterim. Buluşma Bornova'da nerde ve kaçta olacak cumartesi günü?
Bende gelebilirimmm :) Sizlerle tanışmak isterim, çok uzun zamandır giremedim KK ya... Bakalım kısmet olursa gelmek isterim. Buluşma Bornova'da nerde ve kaçta olacak cumartesi günü?
herkese güzel bir gün diliyorum
hoşgeldin tatlımmm
hoşbuldum kardeşimmmm geceden beri konuşamadık özlemişim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?