- Konu Sahibi tuanamevsim
-
tamam canım daha iyi olur hem yakın hemde tam küçükparkın göbeği herkes bulabilir sanırım o zaman uygundur
tamam ozaman cumartesi saat 14:00da üniversite börekçisinde buluşuyoruzsen ben başka gene yokmu gelen filan demdura söyledikmi benim bir arkadaşta gelebilirim dedi kkdan
eeeee kızlar hadi hareketleninnnn yokmuuu daha gelennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/QU
baksana canmm yaaa bizde başkaa gelcekk olann yokk galibaaa
eeeee kızlar hadi hareketleninnnn yokmuuu daha gelennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/QU
baksana canmm yaaa bizde başkaa gelcekk olann yokk galibaaa
evet valla canım evreka da bir arkadaşına söyleyecekti oda gelirse dört gelmezse üç kişi olacağız
eee kızlar nasıl tanıyacağız birbirimizi[/QUO
evtt nasıl tanıycazzzherkez alineee birer bayrakk alsınnn
eee kızlar nasıl tanıyacağız birbirimizi[/QUO
evtt nasıl tanıycazzzherkez alineee birer bayrakk alsınnn
vallahi millet sonra demesin bunlar kulüp olarak buluşuyor takılalım arkalarına
ben kızıl saçlıyım diycem ama kim bilir kaç tane kızıl saçlı geçer ordan
ben buldummm küçük parkın önüne herkes karanfille gelsin elinde karanfili gördüğünüzü kolundan tutup cafeye götürün bakalım ne olucak kuzu banada msj atarsın merak ederım sonucu
millet sevgilisine gidiyor belki kuzuuuu ya o gün herkes karanfille geçerse ordan
ben kızıl saçlıyım diycem ama kim bilir kaç tane kızıl saçlı geçer ordan
o zamanda kknın en büyük buluşmasını yaptık dersin kuzum sende
benim saçlarda sarıı aynen kaçç sarıı geçerr kimbilirr o yüzden taksi durağının orda buluşsaydın iyi olurdu tam göbete biizden başkası beklemiyceği için zaten belli olur :)
benim saçlarda sarıı aynen kaçç sarıı geçerr kimbilirr o yüzden taksi durağının orda buluşsaydın iyi olurdu tam göbete biizden başkası beklemiyceği için zaten belli olur :)
yaa ben çok ıyı bılmıyorum ızmırı bende gelmek ıstıyorummmmmm kızlarrrr adres net olursa taksı maxı bulurum heralde dımı
bende büyük bir aksilik olmazsa geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?