İzmir'li hanımlar 03 Aralık cumartesi günü buluşmaya ne dersiniz?

tamam canım daha iyi olur hem yakın hemde tam küçükparkın göbeği herkes bulabilir sanırım o zaman uygundur

tamam ozaman cumartesi saat 14:00da üniversite börekçisinde buluşuyoruz sen ben başka gene yokmu gelen filan demdura söyledikmi benim bir arkadaşta gelebilirim dedi kkdan

tamam ozaman cumartesi saat 14:00da üniversite börekçisinde buluşuyoruz sen ben başka gene yokmu gelen filan demdura söyledikmi benim bir arkadaşta gelebilirim dedi kkdan

canım bu topiğe yazan kim varsa herkese özel mesaj attım pynze de gelecek gibi görünüyor demdur a da yazmıştım ama net olarak gelecekmi bilmiyorum sende haber verebilirsin arkadaşlara son olarak perşembe günü gelen gelmeyen netleşir diye umut ediyorum

ben kızıl saçlıyım diycem ama kim bilir kaç tane kızıl saçlı geçer ordan

ben buldummm küçük parkın önüne herkes karanfille gelsin elinde karanfili gördüğünüzü kolundan tutup cafeye götürün bakalım ne olucak kuzu banada msj atarsın merak ederım sonucu

yaa ben çok ıyı bılmıyorum ızmırı bende gelmek ıstıyorummmmmm kızlarrrr adres net olursa taksı maxı bulurum heralde dımı

o zamanda kknın en büyük buluşmasını yaptık dersin kuzum sende

haha ne güzel olur valla tüm bayanları toplasak karanfilli olanları

benim saçlarda sarıı aynen kaçç sarıı geçerr kimbilirr o yüzden taksi durağının orda buluşsaydın iyi olurdu tam göbete biizden başkası beklemiyceği için zaten belli olur :)

benim saçlarda sarıı aynen kaçç sarıı geçerr kimbilirr o yüzden taksi durağının orda buluşsaydın iyi olurdu tam göbete biizden başkası beklemiyceği için zaten belli olur :)

aynen cnm sende sarı saçlıymışın en azından belirgin bişiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…