izmirli ikiz anneleri

merhaba gülveikizleri nasıl geçiyor hamileliğin nereye gidiyorsun doktora bende k.yakadayım[/QUOTE

merhaba.şimdilik bir problem yok iyi geçiyor.kordon kadın doğumda mete beye gidiyordum çok iyi bir doktor ama uygun fiyatlı karataşta doğum yapıyor karataşında kuvöz kapasitesi iyi deil.ben medical parkın orda eczanede çalışıyorum 1 hafta önce medical parkta merve hanıma gittim çok tatlı ve çok iyi bir doktor çok iyi ilgilendi ve dikkatli bi şekilde inceledi tek yumurta ikizlerim varmış =).bugünde sonuçlarımı götürdüm tekrar inceledi çok nadir görlen ve dikkatle izlenmesi gereken bir gebeliğin var dedi tek yumurta ikizi olduğu için.kuvöz kapasitesi şuanda 37 ve çok donanımlı.senin kaç haftalık bebişlerin :)

ben egepole gidiyorum doğumu orda düşündüğümden ama şu medical açılalı aklımda orda kalmadı desem yalan olur. 23.haftadayım 2 tane kızım olacak inş. medical in ücretleri nasıl doğum ne kadar

ben egepole gidiyorum doğumu orda düşündüğümden ama şu medical açılalı aklımda orda kalmadı desem yalan olur. 23.haftadayım 2 tane kızım olacak inş. medical in ücretleri nasıl doğum ne kadar

bazı tahlillerimi yaptırmak için gittim medicale.epidurel sezeryan 3400,epidurel normal doğum 2700,genel aneztezi veya spinal sezeryan 340,normal doğum 270 demişlerdi.az önce çalışma arkadımda hamile o gitti sordu fiyatları yüksek olduğu için geri çekmişler sgk ile paket program yamaya anlaşmaya çalışıyorlarmış.sanırım yeni fiyetlar yılbaşından sonra gelicek..kuvöze inşallah girmezler ama girerlerse onlar için en iyi hastane medical park evimede 10 dk işime 1 dk :) ama egepolde çok iyi diye duydum doğum ve bebek üzerine mete bey orda 3500 e yapıyor doğumu pahalı geldi bana

Son düzenleme:
Ben de 6 hatalık ikizlerime hamileyim. çift yumurta ikizleri, izmirde gidebileceğim tavsiye ettiğiniz doktor isimlerine ihtiyacım var gerçekten işinde iyi olan ve fahiş fiyatla bakmayan olsun lütfen..tavsiyeleriniz için teşekkürler..

mrh arkadaşım bende 9 hAFTALIK İKİZ ANNESİYİM BENIM DE ÇİFT YUMURTA BEN EGEPOLE GIDIYORUM GÖKALP BEYE ÇOK TAVSİYE ETTİLER GITTIM ÇOKTA MEMNUN KALDIN ÇOK İLGİLİ SGK +52 MUAYNE UCRETI VERIYORUM CAZİP TAVSİYE EDERİM.
Ben de 6 hatalık ikizlerime hamileyim. çift yumurta ikizleri, izmirde gidebileceğim tavsiye ettiğiniz doktor isimlerine ihtiyacım var gerçekten işinde iyi olan ve fahiş fiyatla bakmayan olsun lütfen..tavsiyeleriniz için teşekkürler..

Back
X