canım ben doğumumu kendi doktorumla ege sağlıkta yaptım kendi doktorum ve süit oda 2500 civarı tuttu.ben hastane gezmemiştim ama orayı istemiştim kuzenim yeni doğum yaptı aynı doktorumuzla birlikte karataş ta yaptı ve ben orayı çok beğendim sessiz sakin sıcak samimi ve ilgili buldum bilsem orada yapardım vallaha ona 1250 ye falan mal oldu.
canım ben doğumumu kendi doktorumla ege sağlıkta yaptım kendi doktorum ve süit oda 2500 civarı tuttu.ben hastane gezmemiştim ama orayı istemiştim kuzenim yeni doğum yaptı aynı doktorumuzla birlikte karataş ta yaptı ve ben orayı çok beğendim sessiz sakin sıcak samimi ve ilgili buldum bilsem orada yapardım vallaha ona 1250 ye falan mal oldu.
canım sen hangi doktora gidiyorsun orda bana da sölermisin benim de son 3 ayım kaldı izmir özel hayat hastanesin e gitmek istiyorummm bilgilendirirsen sevinirim..:1rolleyes:çınarlı hastanesi tam teşekküllü bi hastane degil............
bebek erken dogumla gelse....prematüre bebek ünitesi......yok
hemen cocuk hasanesine sevk ediliyor
ben özel hayat hastanesinde dogum yapacagım allah nasip ederse....
sezeryan:240
normal:200
1 gece.....
refaketci hariç..........
çok güzel bi konu olmuş bu çünkü izmirli çok az kişi var ve bu tip sorular çok havada kalıyor.
ben de ya çınarlı ya karataş düşünüyorum çünkü dr um buralarla anlaşmalı. ama çınarlının anestezi ekibi izmirin en iyisi diye biliyorum. ayrıca çınarlıda yeni doğan ünitesi var.
bir de kent hastanesinde doğum fiyatları 4000ytl die duymuştum ama siz 1000-1500 civarı diyosunuz. emin misiniz? bir de özel ilgi'nin de iyi olduğunu duymuştum ben.
canım kentin fiyatından eminim 2 kere ben 1 kere eşim ve doğum yapacak birarkadaşımda 1/2 defa aradık hep aynı fiyatı verdiler.gelin odaları görün dediler.ama doktorumla görüşütümde verilen fiyata çıkamıyormuzsun genelde hep ekstralar oluyomuş biserum daha taktık ağrı kesici yaptık bebeğe röntgen çeksek ii olur tabi aile dayanamıyor işte herşey eklenince sanırım o malum 4 e ulaşıyor ben çınarlıda karar verdim.allah ihtiyaçetmesin ama yenidoğan ünitesi ve nefes makinası diyim ama aslında adı o değil hepsi varmış.34.haftadayım 2 haftadaha geçerse allahın izniyle zaten küvezede gerek kalmıyormuş birtek sarılık olursa kalıyo onun içinde hastanede kalınmıyormuş sadece sarılık durumuna göre git gel yapılıyormuş.dündoktordaydımda herşeyi sordum
canım sen hangi doktora gidiyorsun orda bana da sölermisin benim de son 3 ayım kaldı izmir özel hayat hastanesin e gitmek istiyorummm bilgilendirirsen sevinirim..:1rolleyes:
canım ben görümcemin vasıtasıyla şebnem hanıma gidiyorum................
saba erken gidip sıra alıyorsun 8 de gıttım ben....
ama ışık hanım ve yalcın beyide cok tavsiye edıyorlar...
benimde artık 25 günüm falan var
saglıklı dogumlar.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?