izmirli tatlı göbişli anneler buraya :)

tatlitontis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
18
0
36
İzmir
burda birbirimizle herseyi paylaşalım,bebek hazırlıgı,alışveriş,mağazalar,indirimler,bebişlerin cinsiyetleri filan...bu arada bugün rengimiz belli oldu.çin takvimi tutmadı benim:)

ben varımmm:) SAT 25.11.2010 izmirdeyim ve bebişimi bekliyorum, hangi doktora gidiyosun bu arada cinsiyet neymiş belli mi

ben varımmm:) SAT 25.11.2010 izmirdeyim ve bebişimi bekliyorum, hangi doktora gidiyosun bu arada cinsiyet neymiş belli mi

hayirli olsun canim.ben 18arti 2 gunluk oldum.ege universitesine gidiyorum.esim de doktor oldugu icin hocasi ve arkadaslari ilgileniyo.dun bize kiz dedi.yuzde 90 mis.ama 30 haftaya kadar bisey almayin kiyafet filan.birazdaha bekleyin dedi.diger forumlari da okudum yanilma payi da varmis.hayirlisi olsun artik.ama sanki esim biraz uzuldu.caktirmiyo ama.bu erkeklerin erkek cocuk meraki hic gecmiyo vallaaa onu oyle gorunce bende uzudum.nolursa olsun cok sukur yine de.

hayirli olsun canim.senin bebisin beim bebisimin abisi oluyo ben saha 19 hafta :)dogumu nasil dusunuyosunuz.bi de dogumdan hic korkmayaniniz varmi acaba

saol cnm senın de hayırlı olsun bebısın.saglıklı bı sekılde kucagımıza aldıgımız gunlerı de gormek nasıp olsun ıns.kesınlıkle normal dogum ıstıyorum ama kısmet artık.bazen hıc korkmazken bazen cok korkuyorum dogumu aklıma getırınce:)hayırlısı nasılsa artık dayanıcaz...

MErhaba arkadaşlar ben de izmirli hamilelerdenim. Alsancak'ta Meltem Serter Yünten'e gidiyorum cok memnunum. Bugun 13+5 olduk artik.

Son düzenleme:
MErhaba arkadaşlar ben de izmirli hamilelerdenim. Alsancak'ta Meltem Serter Yünten'e gidiyorum cok memnunum. Bugun 13+5 olduk artik.

hayırlı olsun bebişin.ben de konak ta ozel hayat hastanesınde dr Ercan Koru ya gıdıyorum sımdılk bı sıkıntım yok bakalım hayırlısı.ayrıca ızmırın yabancısıyım yenı evlıyım bursa dan geldım.fazla ogrenemedım henuz ızmırı ama ıdare edıyorum:)zamanla alısır ve ogrenırım ınsallah...

mrb bende izmir bornovadaym henüz hamile değilm yani sanırım bilmiyorum bat yarın umarım hamileymdir :)))

ayy cok heycanli bi durum.insallah bebisin icinde yerini bulmustur,bi guzel yerlesmistir :) nasil da cabuk buyudu, 4 ay once nokta gibiydi simdi eli ayagi var.Allahin mucizesi bu :)

hayirli olsun canim.burda bikac kisinin haftalari yakin birbirine,ard arda dogurcaz galiba
bu arada kizlar herkesse soruyorum alisveris isini naptiniz, indirim kaldirim haberlerini paylasalim.

o zaman hosgeldin izmire,izmirde nerde oturuyosun,ben bornovaliyim.izmir harika bi yer.umarim sevmissindir.ama tanidik filan yoksa ve calismiyosan biraz skilabilirsin.zamanla o da olur

alışveriş için de ıvır zıvır şeyler(zıbın, hastane çıkışı,battaniye)dışında bişi almadım önümüzdeki hafta herşeyini tamamlamayı düşünüyorum.yatak bebek arabası vs gibi...aldıktan sonra paylasırım mutlaka.

Ben de Bornovada oturuyorum ve 13+2 günlük hamileyim:) çok iştahlıyım neyseki henüz 1,5 kilo aldım..dün doktordaydım ama cinsiyetini göremedik:) bir dahaki aya inşallah. sağlıklı olsunlarda..

merhabalar öncelikle...allah hepinizi güzel meleklerinize kavuştursun...
abogado arkadaşım yazını okuyunca içim kıpır kıpır etti..bende buraya bursadan geldim..7 sene olacak buradayım bende hala yabancıyım buralara..izmiri sevdim ama bursa gibisi yok...ailemi mahallemi sokaklarını bile özlüyorum...her dönüşümde ağlayarak geliyorum...eşim çok iyi allah razı olsun ama sıla özlemini dindiremiyor ne yaparsa yapsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…