- Konu Sahibi tatlitontis
-
ben varımmm:) SAT 25.11.2010 izmirdeyim ve bebişimi bekliyorum, hangi doktora gidiyosun bu arada cinsiyet neymiş belli mi
ben de varım:)30 haftalık olduk oglumla...
hayirli olsun canim.senin bebisin beim bebisimin abisi oluyo ben saha 19 hafta :)dogumu nasil dusunuyosunuz.bi de dogumdan hic korkmayaniniz varmi acaba
MErhaba arkadaşlar ben de izmirli hamilelerdenim. Alsancak'ta Meltem Serter Yünten'e gidiyorum cok memnunum. Bugun 13+5 olduk artik.
mrb bende izmir bornovadaym henüz hamile değilm yani sanırım bilmiyorum bat yarın umarım hamileymdir :)))[/QUOTin
inşallah hamilesindir
mrb bende izmir bornovadaym henüz hamile değilm yani sanırım bilmiyorum bat yarın umarım hamileymdir :)))
MErhaba arkadaşlar ben de izmirli hamilelerdenim. Alsancak'ta Meltem Serter Yünten'e gidiyorum cok memnunum. Bugun 13+5 olduk artik.
hayırlı olsun bebişin.ben de konak ta ozel hayat hastanesınde dr Ercan Koru ya gıdıyorum sımdılk bı sıkıntım yok bakalım hayırlısı.ayrıca ızmırın yabancısıyım yenı evlıyım bursa dan geldım.fazla ogrenemedım henuz ızmırı ama ıdare edıyorum:)zamanla alısır ve ogrenırım ınsallah...
o zaman hosgeldin izmire,izmirde nerde oturuyosun,ben bornovaliyim.izmir harika bi yer.umarim sevmissindir.ama tanidik filan yoksa ve calismiyosan biraz skilabilirsin.zamanla o da olur[/QUO
Pınarbaşında oturuyorum.evlenmeden önce sık sık geldim gittim alışayım diye ama malesefhenüz alişmış degilim.kayınvalidemle de alt lı üstlü oturuyoruz ki bu duruma da alişamıyorum henüz.yurtdısın da 6 yıl yalnız kalınca(öğrenciyken hoş hala dıplomamı almadım ama bıtıcek o da ınş.) aileyle bırlıkte olmak ınanaılmaz zor suan benim için. sessız sakın ınsanlar zararları yok ama ben cok sıkılıyorum.ayrıca kafa dengi bulamadım burda kendıme 7 aydır bursa ya gıdıp durdum ama artık yolculkta yasak otururp beklıycem yapcak bişi yok.umarım alışırım...
bende izmir güzelyalıda oturuyorumm 11 haftalık hamileyimmm:)
hayırlı olsun bebişin.ben de konak ta ozel hayat hastanesınde dr Ercan Koru ya gıdıyorum sımdılk bı sıkıntım yok bakalım hayırlısı.ayrıca ızmırın yabancısıyım yenı evlıyım bursa dan geldım.fazla ogrenemedım henuz ızmırı ama ıdare edıyorum:)zamanla alısır ve ogrenırım ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?