izmirli tatlı göbişli anneler buraya :)

Selam arkadaşlar, ben de 14+5 gunluk oldum. Doktorum Yakup Erata. Çok memnunum. dOĞUM tarıhı kısmetse agustos sonu..hem sıcak, hem İzmir sıcağı...:)

Selam arkadaşlar, ben de 14+5 gunluk oldum. Doktorum Yakup Erata. Çok memnunum. dOĞUM tarıhı kısmetse agustos sonu..hem sıcak, hem İzmir sıcağı...:)

hayirli olsun canim.benimde temmuz sonu insallah.19 haftaligim.sicaklari bende dusunemiyorum.koca gobekle napcaz bakalim

bende izmir güzelyalıda oturuyorumm 11 haftalık hamileyimmm:)

hosgeldin tatlim,bebegin hayirli olsun.
kizlar bi de burdan herkese sormak istiyorum,yatak isini napcaksizniz,ben oda yapmaktan vazgectim,vazgecirildim,herkes gerek yok dedi,tanidiklarim park yataklari tavsiye ediyolar,hem oyun parki hem yatakmis.ne dersiniz.

Ben de Bornovada oturuyorum ve 13+2 günlük hamileyim:) çok iştahlıyım neyseki henüz 1,5 kilo aldım..dün doktordaydım ama cinsiyetini göremedik:) bir dahaki aya inşallah. sağlıklı olsunlarda..

hayirlisi olsun canim,ah su cinsiyet yokmu.insan nasil merak ediyo.ben 51 kiloda hamile kaldim,su anda 53,5.
19 haftaligiz.cok istahli degilim,benim canim hep zararli seyler istiyo :44: cips,cikolata vb.

hayirli olsun canim.benimde temmuz sonu insallah.19 haftaligim.sicaklari bende dusunemiyorum.koca gobekle napcaz bakalim

:) haklısın...artık evde klıma altında yazı gecırırız sanırım buarada cınsıyetı bellı olmustur senınkının..nasıl gecıyor hamılelık malum 3-4 hafta ondesın..paylaşırsan sevınırım

kızlar merhaba bende buca' dayım. henüz hamlile değilim istiyoruz bakalım. benim sizden ricam bana doktor tavsiye edebilirmisiniz ????? hamilelik boyunca aramak istemiyorum çünkü şimdiden belirlersem çok memnun olacağım. tavsiyelerinizi bekliyorum.

ahmet seçkin önoğlu. şirinyer tansaş'ın orada vakıfkank'ın üstü. ben çok seviyorumşahsen doktorumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…