Doğuma Hazırlık İzmirliler,Bucada gecelik pijama?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
izmirli gebişler......
ben şirinyerde oturuyorum. dün gecelik ve sabahlık birde pijama takımı ve lizözünü aldım. ama çok şıklar öyle sıradan şeyler değil. bazı ürünlerde %50 bazılarında %70 indirim vardı. 2 takımım 120 lira tuttu. çok memnun kaldım. bu bu bölgeye yakın olan arkadaşım var ise tavsiye ediyorum kesinlikle..... gelip görmeye değer. yeri tam şirinyer merkezde adını hatırlamıyom ama yerinş isteyene tarif edebilirim... fotoğraflarınıda yüklücem ......

başka renkleride mevcut. başka modellerde... fikir olur belki arayan arkadaşlara...

Eklentiler

• $Görüntü0925.webp
    $Görüntü0925.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $Görüntü0926.webp
    $Görüntü0926.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 152
  • $Görüntü0927.webp
    $Görüntü0927.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 93
  • $Görüntü0928.webp
    $Görüntü0928.webp
    11 KB · Görüntüleme: 85
  • $Görüntü0929.webp
    $Görüntü0929.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 100
  • $Görüntü0930.webp
    $Görüntü0930.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 121
izmirli gebişler......
ben şirinyerde oturuyorum. dün gecelik ve sabahlık birde pijama takımı ve lizözünü aldım. ama çok şıklar öyle sıradan şeyler değil. bazı ürünlerde %50 bazılarında %70 indirim vardı. 2 takımım 120 lira tuttu. çok memnun kaldım. bu bu bölgeye yakın olan arkadaşım var ise tavsiye ediyorum kesinlikle..... gelip görmeye değer. yeri tam şirinyer merkezde adını hatırlamıyom ama yerinş isteyene tarif edebilirim... fotoğraflarınıda yüklücem ......

canım bana tarif edebilir misin yerini nerden aldığını..ben de izmirdeyim bornovadayım ama şirinyere giderim.21 haftalığım eylülde doğum olacak hayırlısıyla ben de şık takımlar almak istiyorum.sevgiler..

Back
X