izmirliler yardım buca şirinyer falannn??

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
kızlar merhaba düğünümün ertesi günü izmire gidicem. en yakın arkadaşımın nişanı var o tabiki bizde kalın falan diyor ama rahatsız etmek istemiyoruz. zaten yeterince kalabalıklar. orda sadece bir gece konaklıcaz. o yüzden öğretmenevi,- olmazsa bir otel- tavsiye edebilirmisiniz? yani bucaya yakın nerde kalabilriz? arabamız olucak bu yüzden hatırladıgım kadarıyla konak alsancak falanda yakındı? hadi bana öneride bulununD

Bucada hiç otel görmedim ya, gerçi o tarafı da hiç bilmem. Öğretmen evi konak karşıyaka ve bornovada var bildiğim kadariyla. ÇANKAYA CİVARINDA DA İSTEMediğiniz kadar otelbulabilirsiniz. Tavsiyem isim yapmış otelleri tercih edin,pek tekin değildir çünkü.

Alsancak mi bucaya yakinmis? daha neler 1 saati buluyor oradan buca tarafinda hic otel bilmiyorum ben acikcasi :26: ama alsancakta tuzlu da olsa cok guzel oteller var biz ege palasta kalmistik

Alsancak mi bucaya yakinmis? daha neler 1 saati buluyor oradan buca tarafinda hic otel bilmiyorum ben acikcasi :26: ama alsancakta tuzlu da olsa cok guzel oteller var biz ege palasta kalmistik

tatlım sakin:d dedimya ben öyle hatırlamışım yanlış olabilirim yada araçla gittik falan benim aklımda öyle kalmış. sadece bir kez gittim izmire ve maalesef detaylı öğrenemedim. arkadaşımada soramıyorum bizde kalın diye ısrar edıcek. bende gıtmeden yerımı ayarlayıp öyle gidim diorum. ama dediğin kadar uzaksa üstelik pahalıysa alsancakta olmasın o vakit

Alsancak buca arası baya mesafeli canım. Yakın falan değil yani.Şirinyerde otel pek yok diye biliyorum alsancakta çankayada var.Çankayada güvenilir olarak Susuzlu falan fena sayılmaz.
Swissotel de çok iyi ama baya tuzlu.

İnternetten günlük kiralık ev bulabilirsiniz buca da çok vardı ve pahalıda değillerdi en rahatı öyle olabilir sizin için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yani zaten benımde hatırladıgım gibi konak ve alsancaktan başka seçenek yok yinede bucaya en yakın yerler oralar sanırım şu an konaklayabileceğim. zaten dediğim gibi orda sadece bir gece kalacağız. nişan çıkısı orda konaklayıp ertesi gün muğlaya yola çıkıcaz. o yüzden sadece temiz ve güvenli olması kafi

İnternetten günlük kiralık ev bulabilirsiniz buca da çok vardı ve pahalıda değillerdi en rahatı öyle olabilir sizin için

şimdi bakarım ama güvenilir olurmu sizce? ben biraz tırsakımdır da

Canım Alsancak uzak Buca'ya.Şimdi eğitim kampüsünün oraları gelişti bildiğim kadarıyla ama otel adı ya da öğretmen evi pek duymadım o taraflarda.Bucalı biri yok mu ya burda sana güzelce yardım etsin?

buca kaynaklarda Birlik otel var, netten girdiğinizde detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...ayrıca da Bornova veya Karşıyaka öğretmen evlerinde önceden rezervasyon yaptırarak kalabilirsiniz. Karşıyaka buca arası kendi aracınızla yaklaşık 20 dakika gibi..aracınız olacağını belirtmişsiniz Bornova öğretmenevi 0lasılıklı..

Bornova -Ocakoglu otel.
Genelde amator sporcuları,deplasman yapan sporcuları getirdikleri güzel ve hemde guvenılır bir yerde otel.Eskiden pahalı değildi ama folkart oldugundan sonra Bornova aldı basını gitti.Bir arayın isterseniz.

Bornova olmaz uzak cok. Ikicesmelik ogretmenevi var gayet de yakin bir taksiye atlasalar 15 dkda Şirinyer den öğretmenevibe varirlar.

Merhaba,

Alsancak ta kalmanızı tavsiye etmekle birlikte Konak best western hotel ( varyanttan buca 10 15 dak ) gidebilirsiniz.
yada buca ya yakın birlik otel var ancak konak best western düşünün derim. Hemen otelin tepesinde varyant var oradan çıkınca buca dümdüz araçla 10 15 dak

Bornova olmaz uzak cok. Ikicesmelik ogretmenevi var gayet de yakin bir taksiye atlasalar 15 dkda Şirinyer den öğretmenevibe varirlar.

arkadasa katılıyorum.oteller cok tuzldur.uygun olan yerler çankaya ve basmanede pis oteller aman dıkkat anlarsın işte .en ıyısı ıkıçeşmelık oğrentemevı.15-20 dakıkada varırsın.bucada pansıyon varsa oda olabılır.bılmıyorum ama bence vardır buca oğrencı yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…