- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Alsancak mi bucaya yakinmis?daha neler 1 saati buluyor oradan buca tarafinda hic otel bilmiyorum ben acikcasi :26: ama alsancakta tuzlu da olsa cok guzel oteller var biz ege palasta kalmistik
kızlar merhabadüğünümün ertesi günü izmire gidicem. en yakın arkadaşımın nişanı var o tabiki bizde kalın falan diyor ama rahatsız etmek istemiyoruz. zaten yeterince kalabalıklar. orda sadece bir gece konaklıcaz. o yüzden öğretmenevi,- olmazsa bir otel- tavsiye edebilirmisiniz? yani bucaya yakın nerde kalabilriz? arabamız olucak bu yüzden hatırladıgım kadarıyla konak alsancak falanda yakındı? hadi bana öneride bulunun D
İnternetten günlük kiralık ev bulabilirsiniz buca da çok vardı ve pahalıda değillerdi en rahatı öyle olabilir sizin için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhabadüğünümün ertesi günü izmire gidicem. en yakın arkadaşımın nişanı var o tabiki bizde kalın falan diyor ama rahatsız etmek istemiyoruz. zaten yeterince kalabalıklar. orda sadece bir gece konaklıcaz. o yüzden öğretmenevi,- olmazsa bir otel- tavsiye edebilirmisiniz? yani bucaya yakın nerde kalabilriz? arabamız olucak bu yüzden hatırladıgım kadarıyla konak alsancak falanda yakındı? hadi bana öneride bulunun D
şimdi bakarım ama güvenilir olurmu sizce? ben biraz tırsakımdır da
Bornova olmaz uzak cok. Ikicesmelik ogretmenevi var gayet de yakin bir taksiye atlasalar 15 dkda Şirinyer den öğretmenevibe varirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?